Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

cristian'da lugano ruhu var ufaktan. adam takım için gerçekten iyi oynuyor. son zamanlarda vedersonda büyük bir yükseliş var. adamın yaptığı hemen her orta yerini buluyor. gereksiz şut atraksiyonlarına girmese carlos abisine özenip daha da cillop olacak. şu guiza son maçta attığı gibi 2 3 gol atabilse yakın zaman maçlarında adamı kimse tutamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Holy said:
Bence aslında yeterli çünkü çift ön liberolu oynuyoruz zaten, diğeri de fizik gücü üstün bir adam olursa güzel ikiliyi oluşturmuş oluruz.

Ben daha çok Emre'nin yanına iki kişilik oynayacak bir öküz isterdim, bu sayede Emre öne daha rahat ve çok çıkar gerçek yeteneklerini gösterebilirdi. Şu an pasif Cristian'ın yerine de savaşmaktan 65'te çıkıyor her maç.
edit: Yani illa Emre'nin olacağı bir sistemi isterim, çünkü Türk statüsünde ortada oynayan daha iyi bir adam yok şu an.
işte ben de Emre'yi takımın 5 yıllık geleceğinde göremiyorum kasıklarındaki kronik sakatlığından dolayı. Her maç çekiyor, bişey oluyor. Her maçta çıktıktan sonra buz tedavisi yapılıyor adama. Bu halde daha kaç sene oynar ki Emre?
O 65'te çıkmasının sebebi yorulmasından çok bu sakatlığı malesef.

Cristian'ın öğrenmesi gereken en önemli şey hücum. Biraz daha ileriye dönük, biraz daha dikine oynayan bir oyun stili kazanıp aldığı her topu kanatlara veya alex'e vermeden önce kendi gidip alex'e alan açmayı başarabildiği zaman gönüllerde taht kurup, kalplerdeki kaymak olur cristian.
Sosyal ağlarda paylaş

alex artık işin kaşarı oldu.fenerbahçeyi ve türkiyeyi çözmüş adam

her sene alexin tartışıldıgı bi dönem oluyor.ki adam hakkaten bişi yapmıyor bi süre.sora çat çat 2 asist 2 gol :)

artık alex durap top, defanstan yada direkten dönen top,lugano luciano deivid neyse artık dönen topa uçan kafa klasikleşti :)

adam tam sinsi.duracagı yeri falanda çok iyi biliyo.gol kokusunu alıyo herif
Sosyal ağlarda paylaş

Alex türkiye ligini değil, futbolu çok iyi biliyor. carlos hatırlarsanız eğer, bazı bsait topları hiç düşünmeden taca vuruyordu. bilica gibi adamlar ise o topu ayağında geveler oynar vs. carlos hiç ego kasmadan işin piji olmanın verdiği rahatlıkla kendinden bir şey eksiltmeyeceğini bilerek o hareketi yapıyordu. Aziz Kaptan(:P) da aynı şeyi yapıyor. ne yapması gerektiğini, neyin garanti olduğunu iyi biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi fransa düşünsün , o kocaman kafasının içinde hiç birşey yok ya Allah yetenek vermiş gerisini koyuvermiş..

Nene'de yalanlandı bu arada;

Monacolu futbolcu Nene ile ilgilendiğimiz yönünde bugün yazılı ve görsel basında bir takım haberler yer almaktadır. Basınımızı meşgul eden bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Monacolu futbolcuyu kulübümüze transfer etmeye yönelik hiçbir girişimimiz olmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...