Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Gelenler Fabio Bilica (Sivasspor) Bekir İrtegün (Gaziantepspor) Mehmet Topuz (Kayserispor) Özer Hurmacı (Ankaraspor) Cristian Oliveira (Corinthians) Andre Santos (Corinthians) Gidenler Yasin Çakmak (Sivasspor) İlhan Parlak (Ankaraspor) Özgür Çek (Ankaraspor) Gökhan Emreciksin (Kayserispor) Gürhan Gürsoy (Antalyaspor) Claudio Maldonado Josico Burak Yılmaz (Eskişehirspor) Diego Lugano ( son durum ne oldu bilmiyorum ) Beşiktaşın topiğini açmış bi arkadaş bende fenerinkini açayım dedim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bu Özer varya.. Bir adapte olup başlasa.. Türkiye standartlarının üstünde bu adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 modlardan rica edersek eğer gs topicide açıldıysa bakmadım en üst mesaja ekleme çıkarma yaparlar heralde dimi sayın modlar ? öyle takip etmesi daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Özer'in bireysel çalımlarını falan geçtim de, o attığı ara paslarından her 2 maçta 1 tane atsa asist kralı olur resmen. Semih'i Alex'ten daha iyi besler bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Adam bireysel çalım olarakda tribünlere oynayan ama ayağındaki topu da kaybetmeyen bir oyuncu. Hakkaten o ara paslar falan, çok güzel pozisyon hazırlıyo adam. Hayırlısı yav, digiturk almak farz oldu bu sene :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bol alternatifli bir kadro oluşturduk bu sene, alınabilcek en iyi yerlileri de aldık bir de iyi stoper transferi yapılırsa ya da daha da güzeli lugano kalırsa çok güzel takım olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kim ne derse desin büyük takımlar arasında bakarsak bence Özer Hurmacı en iyi transfer oldu.Genç ve çok iyi bir yetenek,bu sene hiçbir şey beklemiyorum ama beklenirse,şans tanınırsa ve forumuna geri dönerse Fener'de büyük işler yapar,ben kendi takımımda görmeyi çok isterdim ama Fener kaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o nası bi mantık ya bu sene bişi beklemeyin diye. adamı alıp 1 sene boyunca klubede mi bekleteceksiniz yahu o adam emin ol takımınızda aynı mevkiye sahip bi sürü adamdan daha azimli oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Iyi futbolcuysa formayı alır ve oynar. başarılıda olur, ben oynatmadılar , körelttiler olayına pek inanmıyorum. Gökhan Gönül iyi olmasaydı 2. ligden gelipte türkiye milli takımının 1. sağ beki olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Holy said: o attığı ara paslarından her 2 maçta 1 tane atsa asist kralı olur resmen. 2008-2009 asist kralı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hem gol hem penaltı kralı olur o zaman bi de üstüne. eğer yerli oyuncular verimli oynarsa uzun süre sonra ilk defa nitelikli bir derinliği olacak fener kadrosunun. ali bilgin, burak yılmaz gibi yedeklerden sonra ilaç gibi gelir muhtemelen şimdikiler, körelmezlerse tabi zamanla. ama defansın durumunun netleşmesi lazım artık, şu anki bilica-bekir-önder üçlüsü saatli bomba çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi iyi futbolcu elbet oynar deniz mesela,çok kral adam benim gözümde herifi oynatmadılar,şans vermediler,adam küsmedi,bırakmadı kendisini,ayı gibi çalıştı,göze girdi,iyi-kötü oynadı,ama daima kadroya girebildi. iyi oyuncu daima şans bulur kendine. özer sakatlığını atıp formuna güzelce dönerse BOMBA bir adam olur solda santos,sağda özer,çok şık bir futbol izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kermit said: o nası bi mantık ya bu sene bişi beklemeyin diye. adamı alıp 1 sene boyunca klubede mi bekleteceksiniz yahu o adam emin ol takımınızda aynı mevkiye sahip bi sürü adamdan daha azimli oynayacak. yok kulübede bekletilsin vs. anlamında söylemedim onu zaten,Dogmeat sonda da demiş, önemli sayılabilecek bir sakatlık geçirdi,bayağı form kaybettiği söyleniyor.Son dönemlerinde zaten pek istikrarlı değildi ama hatırlarsanız burada kendisi hakkında bir topic vardı Özer'in,GS anlaştı vs. diye,o dönemlerdeki performansıyla son dönemi karşılaştırılamaz bence,en azından benim izlediğim maçlarda, Toparlanma evresini hızlı yapar,formasını kapar orasını bilmiyorum ama genel görüş yine pek iyi başlayamayacağı yönünde,takıma adapte olması vs. zor olur deniyor ki bende böyle düşünüyorum.Ha olursa ama kısa sürede bu işler çok büyük şeyler başarabilecek bir adamdır Özer,dediğim gibi ben Beşiktaş'ta görmeyi çok isterdim ama olmadı :) Fenerbahçe'nin benim gözümdeki en iyi transferidir tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yavaş toparlasada o kadar koymamalı bence mevkisine fazlaca adam var,ayrıca daha genç toparlansın yeter o ara pasları görmek istiyorum cidden ayrıca dediğim gibi takımda hem santos hhemde özer gibi 2 tane çalımcı-adam eksilten adam varken her maç eğlenceli olur kısmet tabi bu işler hayırlısı olsun çocuğa,gerçekten bence iyi yerlere gelebilecek harcanmaması gereken bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sakatlığı Kemal gibi olmasın yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Fabio Bilica (Sivasspor) PATLAR Bekir İrtegün (Gaziantepspor) PATLAR Mehmet Topuz (Kayserispor) PATLAR Özer Hurmacı (Ankaraspor) BİTİRİRLER Cristian Oliveira (Corinthians) ŞANS VERİLMEZ Andre Santos (Corinthians) ŞANS VERİLMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 başlığı editledim 2009-2010 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fede o postu hangi mantık çevresinde attın bilmiyorum ama ciddi isen zaten futbol bölümünden şutlanmalısın ha geyik yapıosan git abicim kendi takımının topicinde geyik yap şurada ciddi bi topic açılmış fbli gsyi bjkli fbyi trollerse zaten forumunda bi anlamı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 niye geyik yapayım abi. fenerin transferleri hakkında düşüncelerimi belirttim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 topuz yedek kalıyormuş kazım çok iyimiş bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fede said: Fabio Bilica (Sivasspor) PATLAR Bekir İrtegün (Gaziantepspor) PATLAR Mehmet Topuz (Kayserispor) PATLAR Özer Hurmacı (Ankaraspor) BİTİRİRLER Cristian Oliveira (Corinthians) ŞANS VERİLMEZ Andre Santos (Corinthians) ŞANS VERİLMEZ O zaman fener bu sene 2.kümeye düşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fede gayet objektif,doğru ve reel bir yorum getirmiş.Katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Yasin Çakmak (Sivasspor) SIVASTA YILDIZ OLUR İlhan Parlak (Ankaraspor) ANKARADA YILDIZ OLUR Özgür Çek (Ankaraspor) ANKARADA YILDIZ OLUR Gökhan Emreciksin (Kayserispor) KAYSERİDE YILDIZ OLUR Gürhan Gürsoy (Antalyaspor) ANTALYADA YILDIZ OLUR Burak Yılmaz (Eskişehirspor) ESKİŞEHİRDE YILDIZ OLUR di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mokoko said: Yasin Çakmak (Sivasspor) SIVASTA YILDIZ OLUR İlhan Parlak (Ankaraspor) ANKARADA YILDIZ OLUR Özgür Çek (Ankaraspor) ANKARADA YILDIZ OLUR Gökhan Emreciksin (Kayserispor) KAYSERİDE YILDIZ OLUR Gürhan Gürsoy (Antalyaspor) ANTALYADA YILDIZ OLUR Burak Yılmaz (Eskişehirspor) ESKİŞEHİRDE YILDIZ OLUR di mi? Kalın bıraktıklarımın olma ihtimali var diğerlerinden tabiri caizse bi halt olmaz.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mokoko Burak yılmaz hariç çok doğru tespitler yapmışsın.Katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar