Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya beni bekler...

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

yok ya zaten daha ucuz olmadığını öğrendim , 2. ellere bakıcam.

Yine de bi Nintendo DS'in bana Türkiye'deki fiyatını sölesenize, dediim gibi 16800 yene vardı bizim burdaki elektronik shopda normali o da işte 176 dolar, 262 tl edio. Liteları da 14000 yendi o da 218 tl edio. ii mi nedir bunun piyasası

ds lite 250
DSi 500-600

TR'de, direk DSi al dicem de kopya/parasız oyun olayını TR'ye dönünce yaparsın..

DSi baya uygun..
Sosyal ağlarda paylaş

yarın 3 günlüğüne tokyoya gidioruz 2 gün belli bi program var bearber dolaşılcak etrafta vs 1 gün ise herkes özgür bütün gün istedii yere gidebilio. Listeleyin nereye gitmem gerektiini onu gün gidiim bol bol zaten orda İSTEDİĞİNİZ TÜRDEN foto çekerim

nintendo dsi i daha almadım tokyoya gidince bakıcma eğer daha pahalı ise osakadan alırım.

ingilizce türkçe ve japonca, 3 dil arasında değişiklik yapmaktan beynim allak bullak oldu. Koreliler ingilice bilmio yeni zellqandalı ve hollandalı insanlarla ingilizce konuşabiliorum çok zorlanırsam. Sonra koreliye japonca bişey diorum sonra dönüp arkadaşa türkçe bişey diorum, bazen gidip koreliye türkçe bişey dediim de oluo artık. Bu arada koreli Nam woo adında kral bi adamla takılıoruz. ADam starcraftcı , tam bir koreli, bi de bugun masa tenisi oynıcaz, adam elime vericek bariz ama bakalım haha
Sosyal ağlarda paylaş

off bugun arcade e gittik
deli gibi

saçma sapan oyun oynadık

millet kendinden geçmiş yaşlısı ile veledi ile
hehe

bi de narutonun filmi geldi 3 gün önce mi ne vardı sinemada da gidemedik zaman yok die

ha bi de etrafta biraz bakındım new style mı ne demiştiniz o dergiye de göremedim, ama bi daha çıktığımda daha rahat bakarım.
yarın tokyoda anime sanat galerisine gidiomuşuz ona sevindim ordan kaptım kaptım bişeyler huehue
http://www.ghibli-museum.jp/en/ buraya. executive directorı hayao miyazaki imiş
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

senko said:

sinaa adam japonyada, nası sıkıcı olabilir...

kültür abi işte. kültür sıkıcı bişey zorla kültürlü yapıyolar insanları sıkıcı olmasa zorla olmazdı etraf çakma entel dolmazdı

dayak yemeden ne kadar devam edebilcem bakalım bu argümana sdf
kaç yıldır argümanlarını okuyup adam ne güzel demiş lan diyip hak veriyorum da

bu olmamış valla ya :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...