xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Gökçen getirdi sen de manga getir gökhan-kun. Ciddiyim. Doujin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 harbi c76 var ağustos ortalarında gökhan. Topla touhou doujinlerini getir. Gümrükte takılırsan tanımıyorum yanlız seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cuce said: dmieylar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mortis said: yok ya zaten daha ucuz olmadığını öğrendim , 2. ellere bakıcam. Yine de bi Nintendo DS'in bana Türkiye'deki fiyatını sölesenize, dediim gibi 16800 yene vardı bizim burdaki elektronik shopda normali o da işte 176 dolar, 262 tl edio. Liteları da 14000 yendi o da 218 tl edio. ii mi nedir bunun piyasası ds lite 250 DSi 500-600 TR'de, direk DSi al dicem de kopya/parasız oyun olayını TR'ye dönünce yaparsın.. DSi baya uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: Cuce said: dmieylar ! benı seven anlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yarın 3 günlüğüne tokyoya gidioruz 2 gün belli bi program var bearber dolaşılcak etrafta vs 1 gün ise herkes özgür bütün gün istedii yere gidebilio. Listeleyin nereye gitmem gerektiini onu gün gidiim bol bol zaten orda İSTEDİĞİNİZ TÜRDEN foto çekerim nintendo dsi i daha almadım tokyoya gidince bakıcma eğer daha pahalı ise osakadan alırım. ingilizce türkçe ve japonca, 3 dil arasında değişiklik yapmaktan beynim allak bullak oldu. Koreliler ingilice bilmio yeni zellqandalı ve hollandalı insanlarla ingilizce konuşabiliorum çok zorlanırsam. Sonra koreliye japonca bişey diorum sonra dönüp arkadaşa türkçe bişey diorum, bazen gidip koreliye türkçe bişey dediim de oluo artık. Bu arada koreli Nam woo adında kral bi adamla takılıoruz. ADam starcraftcı , tam bir koreli, bi de bugun masa tenisi oynıcaz, adam elime vericek bariz ama bakalım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 e tabıkı starcraftcıyım dıyıcek. sana sorduklarında "at bınıyomusun ok atıyomusun?" dıye ne dıyosun elin mahkum evet diyosun. onlardada öle işte ata sporu sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cuce said: e tabıkı starcraftcıyım dıyıcek. sana sorduklarında "at bınıyomusun ok atıyomusun?" dıye ne dıyosun elin mahkum evet diyosun. onlardada öle işte ata sporu sonucta gokhan neyine at bincek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dil ve kültür mü? çok sıkıcı. hele kültür çekilir çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sinaa adam japonyada, nası sıkıcı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Japonya'da kimler teklif ediyo? Henüz teklif aldın mı gökhan? bu sorularımı cevaplarsan sevinirim. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 caponya'da hiv oranı düşükmüş dünya geneline -ve tr'ye- göre demek ki teklif yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 off bugun arcade e gittik deli gibi saçma sapan oyun oynadık millet kendinden geçmiş yaşlısı ile veledi ile hehe bi de narutonun filmi geldi 3 gün önce mi ne vardı sinemada da gidemedik zaman yok die ha bi de etrafta biraz bakındım new style mı ne demiştiniz o dergiye de göremedim, ama bi daha çıktığımda daha rahat bakarım. yarın tokyoda anime sanat galerisine gidiomuşuz ona sevindim ordan kaptım kaptım bişeyler huehue http://www.ghibli-museum.jp/en/ buraya. executive directorı hayao miyazaki imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 newtype lan ahhaha kafanı senin ghibli museum ne bilmiyor daha cahil ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahah harbı anime sanat muzesi demiş bide. ghibli gidebilecğeim en gzel yerlerden biri tokyodaki, tadını cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yaaa tiplere bak haha biri tokyoya gider dieri anime manyağı japonya ile iligli hjerşeyi bilir bana ukalalık yapio . LAN nerden biliim, bu arada 42. kanalda hentai var her gece DAS birazdan başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahaha, artık sabaha kadar tentacle izlersin. sornada ilk ucaga binip geri donersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kaede said: newtype lan ahhaha kafanı senin ghibli museum ne bilmiyor daha cahil ayı off gittim bi de koreli adama newstayuru wo shitte imasu ka? die sordum o da bilmiom dedi heuhe neyse xP aklıma gelmedi new bilmemne die düşündüm style die aklımda kalmış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 senko said: sinaa adam japonyada, nası sıkıcı olabilir... kültür abi işte. kültür sıkıcı bişey zorla kültürlü yapıyolar insanları sıkıcı olmasa zorla olmazdı etraf çakma entel dolmazdı dayak yemeden ne kadar devam edebilcem bakalım bu argümana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi kültürü seven yok banane çekik gözlü bücürlerden eğlence sektörü dedinmi akan sular ters yöne ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kaede said: abi kültürü seven yok banane çekik gözlü bücürlerden karşına japanese high school girl getirecem, sonra bu cümleni hatırlatıp geri çekcem girl'i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bnm içinde getirebilir misin şu japanes high school girllerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ardeth said: senko said: sinaa adam japonyada, nası sıkıcı olabilir... kültür abi işte. kültür sıkıcı bişey zorla kültürlü yapıyolar insanları sıkıcı olmasa zorla olmazdı etraf çakma entel dolmazdı dayak yemeden ne kadar devam edebilcem bakalım bu argümana sdfkaç yıldır argümanlarını okuyup adam ne güzel demiş lan diyip hak veriyorum da bu olmamış valla ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar