sinad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Eğer sahteyse mükemmel derecede sahte yapıyor adamlar helal olsun.
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ehue aynen hiç sanmiom yaf sahte olduklarını...
bega Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tam olarak güvenilmez bir site değil. daha önce bir kere sahte ürün ortaya çıktığı oldu ama bu sitenin bilerek isteyerek sahte satması değil ürünleri aldığı tedarikçilerin içine sahte mallar karıştırmasıyla olmuştu. tedarikçiyi bırakmış ve ürünleri geri çekmişlerdi, çok iyi hatırlıyorum. ürünlerin ucuz olmasının nedeni genellikle cosmetic outlet'lerden toplanması, eski sezona ait olması, ürün kabının yırtılması, markanın ürün kabında değişiklik yapması, üründe ufak tefek hasarlar çizikler olması vb. malum en ufak kusuru olan bir ürün bile normal fiyatında satılmaz, zaten kimse de almaz. dolayısıyla bu tarz eski ve kusurlu ürünler "outlet"lerde toplanır. ben dermalogica'nın bundan 2-3 sene kadar önce strawberry'i dava ettiğini hatırlıyorum, onun da nedeni sahte ürün değil, sadece güzellik salonlarında satılması için çıkardıkları online satışa izin vermedikleri ürünlerini satmasıyla ilgiliydi. yeni bir dava var mı haberim yok tabii, olabilir ama aldığınızın sahte olduğundan şüpheleniyorsanız mail atın, geri alıyorlar. müşteri memnuniyetine çok önem veren bir site zaten.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yeni konu açmıyım dedim, bu strawberryden verilen siparişler ortalama ne kadar sürede geliyor ? 2 hafta önce sipariş verdim fakat henüz bi ses seda yok.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 boşver strawberry'yi diyorum scentedmonkey.com öneririm şu ana kadar çeşitli sitelerden ve ebayde her türlü satıcıdan 40-45 tane parfüm aldım ama bu herifler kadar iyi çalışanını görmedim parfüm siparişini geçen pazar gün içinde verdim salı günü saat 5'de elimdeydi kargo, DHL'le yolluyorlar =) 3-4 parfümden az söyleyeceksen boşver tabi.. kargo bedava falan da, strawberry.net parfüm fiyatlarına kargoyu da dahil ediyor hatta inanmayanlar için gelsin: http://track.dhl-usa.com/atrknav.asp?ShipmentNumber=9284604114
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Off şu lanet ülkede hiçbir yerde yves bulamayacak mıyım... -.- Strawberry de göndermiyor artık. Bileniniz var mı ysl bulabileceğim bir mekan istanbulda?
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Goering said: boşver strawberry'yi diyorum scentedmonkey.com öneririm harbi iyimiş.
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vaperon said: Off şu lanet ülkede hiçbir yerde yves bulamayacak mıyım... -.- Strawberry de göndermiyor artık. Bileniniz var mı ysl bulabileceğim bir mekan istanbulda? scentedmonkey'de varmış ama türkiye'ye gönderiyorlar mı bilmiyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hökümet üstünü çizmedimi online kozmetik sıparişinin ?
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tekin acarlar sanırım nişantaşındakinden ysl body kouros almıştım yanlış hatırlamıosam vaperon said: Off şu lanet ülkede hiçbir yerde yves bulamayacak mıyım... -.- Strawberry de göndermiyor artık. Bileniniz var mı ysl bulabileceğim bir mekan istanbulda?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yurtdışından parfüm getiremiyoruz hala dimi?
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Masticore said: hökümet üstünü çizmedimi online kozmetik sıparişinin ? up scented monkey'den sorunsuz geçiyormu ürünler
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çizdi çizdi. memleketteki kozmetikçiler ağladı sızladı bizim hükümet de engel koydu. büyük ihtimal gelmez artık siparişleriniz gümrüklerde kalır.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Demokraside çare tükenmez. Olmadı sıpariş verirken kargonun içindekini farklı yazdırtabiliriz sanıyorum. Oyuncak vs..
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Strawberrynet is back ama hiçbi özelliği kalmadı galiba, fiyatlar aşağı yukarı aynı burdakilerle.
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Best prices in Turkey. Even though we've had to increase our prices to handle the new taxes, we're still offering unbeatable overall value. yazmışlar edit: ama halt etmişler, ne bu fiyatlar be
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Evet hatta daha pahalı bile sanırım . Kullandığım parfüme baktım 222 TL sitede , acarın sitede 188 TL falan . Uyuz oluyorum kozmetik şirketlerine , internetten alışveriş ve ithal keyfimizi bitirdikleri için . Valla y dışına çıktıkta duty free , yoksa açık parfüm mü yapsam napsam . Bi 15 TL ucuz olsun yine de İsveçli kardeşlerimden alıcam , acar a sevile para vericeğime :D Ama şu an daha pahalı buradan
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tester alın 50tlye kutusuz orjinal parfüm alıyorsunuz.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Deneme amaçlı magazalarda acık duran parfumler. Merak ediyorum ben de kim satıyor bunları, nereden alabiliriz? Bir de yarısı bos mu oluyor?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hayır tamamı dolu oluyor sadece altındaki etikette yada şişenin bir köşesinde tester ibaresi bulunuyor. Bayanlarda 75ml parfümler 80-100 arası değişir pazarlığınıza kalmış olarak. Erkek parfümlerinde 100ml yine yukarıdaki fiyatlara satılmakta. Hiçbir farkı yok hatta aksine benim görüşüm parfüm oranı daha yüksek olabileceği yönünde sonuçta seni o şişe ile etkiliyor adamlar tabi bu sadece batıl inançta olabilir. Ankarada Karum da bulunabiliyor Lanvin, Burberry, Givenchy ve bir kaç firma daha var parfüm çeşitleri genellikle haftalık değişiyor. Satan yerin ismi Giorgio kozmetik idi yanlış hatırlamıyor isem. Yalnız deli gibi sömürmezseniz sevinirim adama müşteri kazandırdıkça fiyatını yükseltti zere :) Önceden 60TLden alabiliyordum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aksam unutmazsam internet sitesini koyayım ben bursada bunun dükkanından alıyorum hiçbir farkı yok 50 max 70tlye istediğin parfümü alıyorsun.
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 testerda güvenilir yer olcak yoksa çakma parfümcülerin yeni modası tester'lar . 20-30tl'ye aldıkları doldurmayı kaliteli bir cam şişe içinde 50'ye satıyorlar :D
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 indirim takip ederseniz birşeyler vardır yinede beyler... + her alışverişte dahada artan discount uygulaması fln vardı strawberry'nin
Öne çıkan mesajlar