EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: konu futbol olması gerekirken devamlı trollük yapan arkadaşlar buraya ağlamayın, küçüksünüz gibi alakasız mesajlar atıyor. yeter yani. kafanızı başka şeylerede çalıştırın az. aynen şu noktaya katılıyorum. bide altında alan yöneticisi yazan baggio yapıyor bunu yani imam ossurursa cemaat .çar hesabı yeter yani. şurda küfretmemek için zor tutuyorum kendimi bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Herkesin kabul ettiği bir hakem hatası olur isyan edersin. Ama sadece Beşiktaşlıların iddia ettiği hakem hatası varsa ortada kusura bakma da bu ağlamak oluyor. Bir hakem kararı hakkında maçtan sonra yüzlerce kez izleyerek bile tam bir sonuca varamıyorsan o hakemi eleştirmek haksızlıktır. Ama at gözlükleriyle hemen suçu hakeme atmak, Rüştü'yü iyi yapmış diye savunmak size bişey katmaz. Aksine ağladığınızı gösterir. Daha lig başlamamış ortada fol yok yumurta yok Beşiktaş yöneticileri ve taraftarı ağlamaya başladı bile. Ortada bi büyüklük tartışması yok.Sadece tek bişey diyorum büyük takımsanız büyük takım taraftarı gibi durun. Yok değilseniz zaten konuşacak bişey yok. Hangi kritere göre hakem hatası var denilecek o zaman? Bjk-Fener maçındaki hakem için Fenerlidenmi onay alınması lazım? Bütün yorumcular&hakemler yazmış bu hatalı şu hatalı burası tartışılır vs diye ha siz beğenmezsiniz doğaldır. O zaman çekip gider kendi akranlarınla ağlaşırsın, sızlanırsın buraya gelip ezik muhabbeti yapıp ahkam kesemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Geçmiş hesaplarını açıp durmayı bırakın yahu, millet konuşmaktan bıkmadı resmen. O bunu kazanmış o bunu alamamış falan filan. Şu yıla bakın biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Darksun said: DeathFinger said: Herkesin kabul ettiği bir hakem hatası olur isyan edersin. Ama sadece Beşiktaşlıların iddia ettiği hakem hatası varsa ortada kusura bakma da bu ağlamak oluyor. Bir hakem kararı hakkında maçtan sonra yüzlerce kez izleyerek bile tam bir sonuca varamıyorsan o hakemi eleştirmek haksızlıktır. Ama at gözlükleriyle hemen suçu hakeme atmak, Rüştü'yü iyi yapmış diye savunmak size bişey katmaz. Aksine ağladığınızı gösterir. Daha lig başlamamış ortada fol yok yumurta yok Beşiktaş yöneticileri ve taraftarı ağlamaya başladı bile. Ortada bi büyüklük tartışması yok.Sadece tek bişey diyorum büyük takımsanız büyük takım taraftarı gibi durun. Yok değilseniz zaten konuşacak bişey yok. Hangi kritere göre hakem hatası var denilecek o zaman? Bjk-Fener maçındaki hakem için Fenerlidenmi onay alınması lazım? Bütün yorumcular&hakemler yazmış bu hatalı şu hatalı burası tartışılır vs diye ha siz beğenmezsiniz doğaldır. O zaman çekip gider kendi akranlarınla ağlaşırsın, sızlanırsın buraya gelip ezik muhabbeti yapıp ahkam kesemezsin. İşte bütün yorumcuların hakemlerin öyle bişey yazdığı yok. Yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 tane eski hakem Beşiktaşın hakkı yenildiği yönünde bir yorum yaptı. Sadece işine gelen yazarları okuyup onlarla yaşıyorsan sen gidip akranlarınla ağlaşmaya devam et diyorum bende zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yürü git allahını seversen ermanda / ahmet de aynı şeyi söyledi durdu, fenerli yazarı okuyacak halim yok kritik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Erman Toroğlu'nun yazısından hakemle ilgili olan bölüm: Yıldırım dengeyi kuramadı Yunus Yıldırım iki takımın da penaltı istediği aynı pozisyonları devam ettirdi. Verdiği penaltı ve kart doğruydu. Ama ona bir tavsiyem var. Ceza alanı içinde verdikleri veya vermediklerinden ceza sahası dışındakiler tamamen paralel olsunlar. Hatta ve hatta ceza alanı içindeki daha zor olsun. Ama Yunus Yıldırım dışındakileri daha kolay çalıyor, içindeki daha sertlere penaltı vermiyor. O zaman da insanların aklı karışıyor. Aramızdaki fark ben biyerimden uydurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bu adamın tv yorumun da DA daha 3. dakikada ki kırmızı es geçilmiş. ha biz 10 kişide oynardık mühim değil felan dersiniz zaten. Mazeret bol nasılsa. Ahmet/Erman/Metin tokat.. heh kimin yorumuna bakacağız Ercan saatçi'nin felan mı? hani şu 3 fark bile yapsak fenerin hakkı yendi, biz yenmeliydik diyen sarfi fanatik yorumcunun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Aramızdaki bir diğer fark ben Fenerbahçe taraftarı değilim. Beşiktaş taraftarı da değilim objektif bakıyorum yani ;) TV programıyla ne alakası var şimdi programı izlemedim ama akşam farklı konuşup sabah farklı yazıyorsa zaten çok da dikkate alınıcak bi durum yok demektir. Kendisi bile karar verememiş duruma hakemi hangi hakla suçluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Burada fenerlisi dahil o pozisyona 3. dakikada maçı bitirmek istemedi diye kart göstermedi diye yorum yapılıyorsa, hakem hakem diye bağırınmanın acaip bir tarafı yok diyorum bende. Özellikle derbilerde dikkat edin muhakkak birşey çıkıyor, geçen sene 11 kişi bitirdiğimiz derbi sayısı çok az o.o Yönetimin ne olduğunu bilmeyen yok zaten, bu kadar beceriksiz, iş bilmeyen, sırf ağzı var diye konuşan, programlara bağlanıp sırf kendini değil bütün beşiktaşı rezil eden başla bir başkan ve yönetimi kolay kolay gelmez bir daha zaten. Tek haklı oldukları konu BAZI maçlarda bariz hakem hataları (mı acaba) olduğu. Zaten doğru düzgünbir başkan olsa biraz daha fazla forceumuz olurdu şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 11 kişi tamamlayamadıysan bütün suç hakemlerde mi? Yani sarı kartı varken gidip hakeme böğüren Delgado'nun hiç suçu yok mu mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Delgado dil bilmediğinden sarı kartı almıştı, o hadi bir derece hakem kart göster dedi zannetti vesaire, cissenin geçen sene atılması tam komedi,oradaki yorumlarda çok ağır, çok abartı şeklindeydi. Nedense son dakikalarada gelmiyor bunlar hep en az bütün 2. devreyi kapsayacak biçimde oluyor. Geçen sene bütün maçları izledim lehimize abartı bulduğum çalınan düdük sayısı çok az bunlardan biri maç çok güzel geçerken gaziantep e gösterilen kırmızı kart ile hakem maçı bitirdi resmen, 1-0 dı zaten 3-0 bitti. Objektif bakış açısıda bir yere kadar, hadi küçük takımlara hakem hatası vs sini düzeltmek daha kolay, ama derbilerde çok zor. Beceremeyeceklerse dışardan hakem getirsinler, daha önce 3 büyük klupten hep 'biz bu hakemi bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz' tarzında açıklamalar gelmedimi. Demekki ağlayan bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: 11 kişi tamamlayamadıysan bütün suç hakemlerde mi? Yani sarı kartı varken gidip hakeme böğüren Delgado'nun hiç suçu yok mu mesela ? beşkiktaşın derdi delgadoya kırmızı kart çıkarılması değil. bir kural varsa tüm takımlara eşit şekilde uygulanması. şunu hala anlamıyor kimse, çünkü işlerine gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Herkese kendi takımı en büyük arkadaşım.Başarı diyorsan ayrı.Ama büyüklük farklı.Bunı anlamak çok mu zor? Ayrıca kim ağlayacak kim ağlamayacak herkes görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 EagleEye said: BiTcH_oFBaT said: konu futbol olması gerekirken devamlı trollük yapan arkadaşlar buraya ağlamayın, küçüksünüz gibi alakasız mesajlar atıyor. yeter yani. kafanızı başka şeylerede çalıştırın az. aynen şu noktaya katılıyorum. bide altında alan yöneticisi yazan baggio yapıyor bunu yani imam ossurursa cemaat .çar hesabı yeter yani. şurda küfretmemek için zor tutuyorum kendimi bazen. katılmamak elde değil,yöneticiler taraftar formalarını çıkarıp burada herkese eşit davranmayacaksa görevlerini yapamıyor demektir,çünkü tartışmaların bazıları yöneticilerin kışkırtıcı davranışları yüzünden veya bunları desteklemesinden dolayı çıkıyor.Sözüm sadece Baggio'ya değil herkese ama son dönemde en çok göze batan da o , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DarKRideR said: yöneticiler taraftar formalarını çıkarıp burada herkese eşit davranmayacaksa görevlerini yapamıyor demektir "Herkese eşit davranmak" ile "istediği gibi görüş belirtmek" arasındaki farkı sezemiyorsak böyle yorumlar yapmayalım lütfen. Kimseyi kendi takımımızı tutuyor diye kayırmıyoruz değil mi? Görüşlerim konusunda taraftar formamı falan çıkartmam, hiçbirimiz çıkartmayız. Karşıt görüşlü adamı işimize gelmedi diye banlamadığımız sürece vs. de siz buna pek karışamazsınız yani, anca böyle "ohoo imam kolunu kırarsa cemaat ölür" gibi duygu sömürüsü olur işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Rüştü'nün cezası 2 maça inmiş. Anlamıyorum zaten ceza sistemini, bi sefer tutarlılık olsun ya. Pazarlık etme mekanizması tahkim kurulu sadece. Hayır ne oldu da indi şimdi ceza, Rüştü küfretmediyse kaldır cezayı toptan. "Ha annesine değil teyzesine sövmüş" dediler galiba, veya da baya yanlışlık var bu kurumların işlemesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 burası türkiye sorgulamiyacan. Amokachi'ye nijerya'ca küfür etti diye ceza vermişlerdi adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: DeathFinger said: 11 kişi tamamlayamadıysan bütün suç hakemlerde mi? Yani sarı kartı varken gidip hakeme böğüren Delgado'nun hiç suçu yok mu mesela ? beşkiktaşın derdi delgadoya kırmızı kart çıkarılması değil. bir kural varsa tüm takımlara eşit şekilde uygulanması. şunu hala anlamıyor kimse, çünkü işlerine gelmiyor. e bu hakemler lincolne ayagını uzattı diye kırmızı kart vermediler mi ?.lincolnden sora hiç gördünüz mü serbest vuruş kesen ve kart gören :) fenerin de beşiktaşında galatasrayın da hem lehine hem aleyhine kararlar oluo bol bol.ama nedense sırf beşiktaş bi ağlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi 17maçın 6sını seyircisiz oynadık biz ama bu kadar ağlanmadı..deplasmanda edilen küfürden yedik ceza gene ağlanmadı..cidden itiraz hak arama falan değil 2 sezondur ağlamak beşiktaş yönetim futbolcu ve taraftarının yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 CthuLhu said: abi 17maçın 6sını seyircisiz oynadık biz ama bu kadar ağlanmadı..deplasmanda edilen küfürden yedik ceza gene ağlanmadı..cidden itiraz hak arama falan değil 2 sezondur ağlamak beşiktaş yönetim futbolcu ve taraftarının yaptığı o 6 maçla iyi yırttınız da ondan. @kaspar daha ceza ilk verilirken zaten ona göre veriliyor. indirim olcakmış gibi. ticaret mantığı ile yürüyor herşey ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Derbilerde genelde alehinde karar verilen biz oluyor ondan =P Sizin tuzunuz kuru tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sahasında insan ölen bir takımın taraftarının türkiyede rekor olan ve bundan sonra cezalar hep böyle ağır olucak denerek verilen bir cezayı az bile ceza gördünüz diye nitelendirmiş olması gerçekten komik geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 evet biz o cezadan sonra itiraz etmedik utancımızdan ama gs su derbisinden sonra itiraz etti ve adnan beyler fenerlilerin komplusu bunu fenerliler yaptı bile dedi. fenerbahçenin hazırlık maçında silah ateşlendi. kimse temiz değil artık şunu kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sadece galatasaray 6 maç ceza aldı ama ;) kimse de çıkıp ağlamadı sizin kadar sen konsepti yanlış anlamışsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 herkes işine gelince ağlıyor merak etme. wegner'in bile hakemlere giydirmesi buraya kadar geliyor. işiniz gücünüz ağlamayın demek bize. şu topic altında futbol adına bişeylerde yazılsa keşke diğer takımın taraftarların tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar