huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 vay be. arada federasyona geçirip puan alma derdindeler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Transfer haberlerini maçlar kadar seviyorum, balon olsada hehe hiç olmazsa oyalıyor. Yanlız bu senede geçen seferki gibi öyle yapacağız böyle yapacağız derken tabata-2 vakası olursa yönetim stada giremez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 girer abi girer içimize bile girerler. bugüne kadar yaptıkları zaten yeterli almamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 evrak eksikliğinden lisans çıkmamış bjk'ye, gelecek haftaya tamamlanıp yollanacakmış asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oha quaresma olayı doğru çıktı beşiktaş borsaya bildirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Şuraya da yazayım hatta http://www.kap.gov.tr/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=115043 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 quaresmayı getirirse müthiş iş yapar bence bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 görüşmelere başlanıldığı borsaya bildirilmiş artık geldi diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 10 numara çöp alıyor bjk hayırlı olsun. yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 eh, türkiye'de yeni görülmüş birşey değil safds en azından forma sattıracak, reklamlar vs. olacak kulübe iyi bir gelir sağlayacak. Birazda oynarsa seneye satarlar büyük ihtimal, yoksa takıma oyun olarak katacağı birşey zaten yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 blazkowicz said: 10 numara çöp alıyor bjk hayırlı olsun. yakışır. kim çöp almadıki birakında bizde alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 leo franco'nun sözleşme feshedilmiş, sporx'in yalancısıyım. edit: ama yanlış yere yazmışım sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 guernica said: leo franco'nun sözleşme feshedilmiş, sporx'in yalancısıyım. gs ye yaz sen bunu hem bizden hakanı alıyorlar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 messi bu sezon 41 gol attı, tüm maçlarında. bjk 45 gol attı bu sezon. rezalet böyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu sezon ligin genelinde gol kısırlığı vardı bence. galatasarayı sezon başı çıkışı harici pek gollü olmadı maçlar. o yüzden beşiktaşı ayıplıcak değiliz. o messinin insanlık dışı tutumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 messi hala 42 yapıp şu fikirtepeliyi geçemedi mi oho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 İkinci Amokachi geliyor Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana, “Siyahi bir golcü almak istiyorum” diyen Demirören'in hayali gerçek oluyor. Nijeryalı John Utaka için Kara Kartallar harekete geçiyor. amistad karamıza kavuşuyoruz, demiören'in zenci isteği de beni farklı boyutlara çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Khelben said: messi hala 42 yapıp şu fikirtepeliyi geçemedi mi oho. 44 müş ben yanlış yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BJK'nin bu sezon başarısız olmasının biçok sebebi var.Kendimce analiz ettim paylaşmak istedim. Orta sahaya fink alındı,cisse gönderildi.Bunun yanlış olduğu sezon ortasına doğru anlaşıldı çünkü cisse geriden oyun kurarak takımı rahatlatıp yerinde müdahaleleriyle takımı rahatlatıyordu,bu klasta bi oyuncumuz hala yok.Necip en yakın oyuncu bu stile gerçi...NEcipte sezon sonuna doğru fırsat buldu belki devamlı oynatılsa daha iyi olur. Bobo'nun satılmayışı kötü oldu bence,istikrarsız bir oyuncu bobo.Tamam takımın en golcü adamı olabilir ama o satılıp yerine daha istikrarlı ve ileride top tutabilen bir adam alınamaz mıydı? Sağ bek mevkisinde oynamayan kalmadı,tamam rıdvanı aldın ama o daha çok genç ve sürekli oynatılmadı.Zaten sakatlıklarla boğuştu.Devre arası buraya biri alınabilirdi. Tabata mevzusuna hiç girmiyorum zaten yeterince gerginim. Tüm yılı kanatsız geçirdik resmen ne tello ne holosko çalışamadılar kanatlarda. Bu sezon transfer politikası ne olur bilmiyorum ama lütfen hangi sistemde oynanacaksa ona uygun oyuncular alınsın.Böyle karman çorman ne idüğü belirsiz bi şekilde bjk heder oluyor. Bi de benim anlamadığım bursaspor falan ucuza adamlarla böyle başarı yakalıyosa biz neden bi oyuncuya 5-10 milyon euro veriyoruzki,git güney americaya afrikaya bul getir arkadaşım.ARsenal çok mu transfer parası harcıyo allahaşkına.Adamlar bulup bulup çıkartıp çıkartıp oynatıyorlar pazarlıyorlar.Daha şu modeli bi kuramadık ülkeye yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi yabancı nasıl alıcaz ki? Ferrari Sivok Tello Bobo Fink Ernst Delgado Holosko Tabataffs Bir de Zaponun kiralık sözleşmesi bitiyor. Gerçi bir sene uzatırlar belki belli olmaz, takım doğrudan ŞL'ye kaldı ehehe. Nasıl bu adamları satıcaz da yer açıcaz yeni gelecek yabancıya ? Boboya bu performansla kim talip olur Tabatayı kime veriririz. Bunlar hep soru işareti. İşler çok yaş. Takıma bayağı takviye lazım. Mali olarak da sçşlardayız. Ben önümüzdeki sezon da hiç ümitli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bi yabancı daha var bizde kiralık s.e. nin bize kakaladığı oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Schildenfeld denen körü demiyorsun di mi Onu Graza verdik bedava diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 he o ama yok verilmedi öyle haber çıktıda hala bizde adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar