Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

İkinci Amokachi geliyor

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana, “Siyahi bir golcü almak istiyorum” diyen Demirören'in hayali gerçek oluyor. Nijeryalı John Utaka için Kara Kartallar harekete geçiyor.

amistad karamıza kavuşuyoruz, demiören'in zenci isteği de beni farklı boyutlara çekti
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nin bu sezon başarısız olmasının biçok sebebi var.Kendimce analiz ettim paylaşmak istedim.
Orta sahaya fink alındı,cisse gönderildi.Bunun yanlış olduğu sezon ortasına doğru anlaşıldı çünkü cisse geriden oyun kurarak takımı rahatlatıp yerinde müdahaleleriyle takımı rahatlatıyordu,bu klasta bi oyuncumuz hala yok.Necip en yakın oyuncu bu stile gerçi...NEcipte sezon sonuna doğru fırsat buldu belki devamlı oynatılsa daha iyi olur.
Bobo'nun satılmayışı kötü oldu bence,istikrarsız bir oyuncu bobo.Tamam takımın en golcü adamı olabilir ama o satılıp yerine daha istikrarlı ve ileride top tutabilen bir adam alınamaz mıydı?
Sağ bek mevkisinde oynamayan kalmadı,tamam rıdvanı aldın ama o daha çok genç ve sürekli oynatılmadı.Zaten sakatlıklarla boğuştu.Devre arası buraya biri alınabilirdi.
Tabata mevzusuna hiç girmiyorum zaten yeterince gerginim.
Tüm yılı kanatsız geçirdik resmen ne tello ne holosko çalışamadılar kanatlarda.
Bu sezon transfer politikası ne olur bilmiyorum ama lütfen hangi sistemde oynanacaksa ona uygun oyuncular alınsın.Böyle karman çorman ne idüğü belirsiz bi şekilde bjk heder oluyor.
Bi de benim anlamadığım bursaspor falan ucuza adamlarla böyle başarı yakalıyosa biz neden bi oyuncuya 5-10 milyon euro veriyoruzki,git güney americaya afrikaya bul getir arkadaşım.ARsenal çok mu transfer parası harcıyo allahaşkına.Adamlar bulup bulup çıkartıp çıkartıp oynatıyorlar pazarlıyorlar.Daha şu modeli bi kuramadık ülkeye yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yabancı nasıl alıcaz ki?

Ferrari
Sivok
Tello
Bobo
Fink
Ernst
Delgado
Holosko
Tabataffs

Bir de Zaponun kiralık sözleşmesi bitiyor. Gerçi bir sene uzatırlar belki belli olmaz, takım doğrudan ŞL'ye kaldı ehehe.

Nasıl bu adamları satıcaz da yer açıcaz yeni gelecek yabancıya ?
Boboya bu performansla kim talip olur
Tabatayı kime veriririz. Bunlar hep soru işareti.

İşler çok yaş. Takıma bayağı takviye lazım. Mali olarak da sçşlardayız. Ben önümüzdeki sezon da hiç ümitli değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...