applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mokoko said: fb'nin tr kupasını kazanamaması nası bjk'yı başarılı gösteriyo anlamadım yahu. beşiktaşin şampiyon olamamasi nasl fb'yi başarili gösteriyor anlamadm yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Lig şampiyonluğu kupadan sayılmıyor mu? Ki lig şampiyonluğu Türkiye kupasından 3 kat falan zor alındığından tabii ki de Tüpçü en başarısız başkan. Ona mahkumsunuz diye avutmaya çalışıyosunuz kendinizi ama gerçek bu. Üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 fb şampiyon olunca başarılı oluo ztn. ben tersini solemedim ki. ama bjk net bi şekilde şampiyonlukta geride olmasına rağmen daha başarılıyız diosunuz sorada başarınızı tr kupası olarak gosterip e fb bunu 27 senedir kazanamıo diosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bunu söyleyeceğimi sanmazdım ama mokoko haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 düşman değiliz nilep. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben cok basarili isler yapıyor bjk demiyorum ki bu yonetim gitmeden de yapacagı kanaatinde degilim fekat baska takımların,elde ettigimiz bazı basarilardan kendilerine bir pay cıkarmasını anlamlı bulamıyorum ona uyuzum sadece o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mokoko said: fb'nin tr kupasını kazanamaması nası bjk'yı başarılı gösteriyo anlamadım yahu. mokoko said: fb şampiyon olunca başarılı oluo ztn. ben tersini solemedim ki. ama bjk net bi şekilde şampiyonlukta geride olmasına rağmen daha başarılıyız diosunuz sorada başarınızı tr kupası olarak gosterip e fb bunu 27 senedir kazanamıo diosunuz. anladin mi şimdi ?? hani birinin kolu yok birinin bacagi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi sen tr kupasıyla, lig şampiyonlupunu aynı kefeye koyuyosan ben daha bişi demiorm. yok lan diorm. tr kupasını alınca uefa'ya gidiosun, şampiyon olunca şampiyonlar ligine. işte fark bu kadar fazla. umarım anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 O değilde farkettim hakikaten Türkiye'nin en başarılı klübü galatasaray. Bunların biri lig kazanamaz öbürü kupa. Biz ikisinden de üçer beşer atıyoruz her 10 yılda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dur abi hemen dikkati gs ye cekme..zor topladım fb lileri tr kupası muhabbetiyle simdi hepsi sizin topice cullanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 türkiye kupası ne lan bu sene yirmi küsür yılın ardından biz aldıktan sonra değeri falan kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mokoko said: abi sen tr kupasıyla, lig şampiyonlupunu aynı kefeye koyuyosan ben daha bişi demiorm. yok lan diorm. tr kupasını alınca uefa'ya gidiosun, şampiyon olunca şampiyonlar ligine. işte fark bu kadar fazla. umarım anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 paintle mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://lmgtfy.com/?q=ya+rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ciddiye mi aldın? hem google şeysinin konsepti o değil,yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yok yanlış anlamadım merak etme. sırf bos bos google yazmıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 merak etmemiştim,genede teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 en büyük osasuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yazık yanlız şu zihniyete Trabzon şampiyon olsa 27 senede bir şampiyon oldun sevinme Gs-Fb kötüydü işte Bjk zaten 6 seneyi bekliyo diye çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yaşlı kurt genç kurdun gururunu kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ligde altı yedi tane karadeniz ekibi bulunmadıkça trabzonspor tekrar şampiyon olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 khalad said: yazık yanlız şu zihniyete Trabzon şampiyon olsa 27 senede bir şampiyon oldun sevinme Gs-Fb kötüydü işte Bjk zaten 6 seneyi bekliyo diye çıkarlar.trabzon şampiyon olunca biz büyüğüz süperiz diye ortalarda gezmez sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 CthuLhu said: khalad said: yazık yanlız şu zihniyete Trabzon şampiyon olsa 27 senede bir şampiyon oldun sevinme Gs-Fb kötüydü işte Bjk zaten 6 seneyi bekliyo diye çıkarlar.trabzon şampiyon olunca biz büyüğüz süperiz diye ortalarda gezmez sanırım =) Süperiz falan diye dolaşan bir beşiktaş taraftarı yok şu anda herkes takımın ne kadar kötü top oynadığını görüyor zaten. Esas olay sanki şampiyon olacak takımlar sadece Fenerbahçe- Galatasaray ikilisi izin verirlerse de Beşiktaş gibi yansıtılması. Buna tepki göstermek haliyle hakkımız. Trabzon konusuna gelince valla şampiyon olurlarsa süperiz diye gezmek gayet hakları adamların bütçesine falan bakınca şampiyon olmak süper olmak ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar