pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 qft ayrıca soldan kestigim ortaya gayet guzel bir vole cakmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bana doğru gelen top gördüm mü vuramadan duramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pascalnouman said: kupadan elenmek 0 puan cekmek degil de su fb lilerin diline dusmek en cok sinirimi bozan. Sadece konuşuyolar zaten başka bi icraat yok.Taraftarından başkanına anca laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 itinayla ezber bozuyoruz da müptelası oldunuz uslanmıyorsunuz. hala Fenerbahçe, Aziz Başkan bik bik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ligde, uefa grubunda, tr kupası grubunda lider bi takıma icraatı yok demek, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Denizliyle futbolcular arasında sorun olduğunu düşünüyorum ben,yoksa bu kadar kaliteli oyuncuların bu kadar kötü oynaması nasıl izah edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "kaliteli oyuncuların kötü oynaması"'na örnek, açık ara liderken Fenerbahçe'de geçen yarı yaşanan fetret devri örnek gösterilebilir. gel gelelim beşiktaş için aynı şeyi söyleyemeyiz. dünkü maçı izliyorum oyuna giren kurtarıcı rolündeki adamlar nobre ve serdar özkan. nobre yine iyi de serdar özkan nedir? ben eminim bir çoğunuz fm/cm'de ilk iş bu adamı satılığa çıkarıp serbest bırakıyorsunuzdur. takımda kim iyi deyince sayılabilecek 2 3 isim var onlar da kötü oynayınca takım haliyle çöküyor. kumaşınız bu, yapıcak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nobre yine iyi mi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 tarih : 20 Dec 2009, 19:15 yer : paticik/futbol konu : ZTK - Manisaspor - Beşiktaş 22.12.2009 @ 20:30 mesaj : PZero said: kazanırız kupayıda alırız edit: sonuç: pzero yine fail, yine fail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ahahahhahah Arkasokak said: serdar özkan nedir? ben eminim bir çoğunuz fm/cm'de ilk iş bu adamı satılığa çıkarıp serbest bırakıyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Tenekeadam said: ahahahhahah Arkasokak said: serdar özkan nedir? ben eminim bir çoğunuz fm/cm'de ilk iş bu adamı satılığa çıkarıp serbest bırakıyorsunuzdur. satılığa çıkarmak mı ? Direk sözleşmesini tek taraflı iptal ediyorum. Kimse almıyor yoksa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 iptali pahalıya patlar. önce satılığa çıkarıp, gereksiz yere ceza vericeksiniz ki küssün, az paraya gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Nobre de dalga konusu oldu Sabri gibi :D Fenerbahçe'de iken her Gs maçında golü vardı..Ki bazı sezonlar epey de atmıştı.Beşiktaş'a geldi adam paslandı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konu Bjk'ya gelme değil, Alex'ten uzak kalma aslında. Zira Alex'in öldürücü ortalarının düşeceği yere kalas diksen yine çarpar girer. Burdan çıkarılacak asıl sonuç; Nobre=kalas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 o zaman güiza ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 guiza bizim göz bebeğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 TR kupasında bu derece ezilmek de bambaşkaymış. Manisa ve Kasımpaşa'dan sonra Belediye de Bjk'yı dağıtmış yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kupada 0 çekmiş takım, şimdi de başkanınız kanaltürkte çıkmış kendisini protesto edenlere beşiktaşlılık duruşuna davet ediyorum diyor. allah sabır versin tüm beşiktaşlılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 e haklı adam, seba döneminde sebanın duruşunu beşiktaşlı duruşu diye gazladınız da demirören döneminde demirören duruşu niye beşiktaşlı duruşu olmasın? o da başkan bu da başkan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 seba dediğin adam beşiktaşa uzun yıllar, yokluklar içinde hizmet veren adamdır. çook kısıtlı bir bütçeyle, "gerekirse hakemi de yeneceksiniz" mentalitesi ile beşiktaş a şampiyonluklar kazandırmış, gelecek için projeler hazırlamış bir adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 beşiktaşlıların klasik hakem ağlayışlarını da sebaya bağladınız yani bravo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 E tamam buna itirazım yok zaten. Ama o dönem Seba'nın duruşu düzgün bi duruş diye beşiktaşlı duruşu diye lanse edildi (beşiktaşın değil Seba'nın kendi duruşuydu o, beşiktaşa malolmuş olsa seba sonrası da sürdürülürdü.) şimdi aynı şekilde başkan demirörenin duruşu beşiktaşlı duruşu aynı mantıkla onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 beşiktaşlının mazlum edebiyatından baydım artık. yıldırım demirören yetmiyor. adam tüm mal varlığını sunmuş takımına yine yaranamıyor, yine yaranamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yahu klasik hakem ağlayışları dediğin, gs den de fenerbahçe den de azdır bizim ağlayışımız. ama hakemler tarafından defalarca şampiyonluğu (gerek son maçlarda gerekse sezon içinde yapılan hatalarla) yenilen başka bir takım da yoktur. Edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hmm. ezbere konuşulmuş yine. yapmayın, etmeyin diyorum ama olmuyor, olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar