Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

kupadan elenmek 0 puan cekmek degil de su fb lilerin diline dusmek en cok sinirimi bozan.

Sadece konuşuyolar zaten başka bi icraat yok.Taraftarından başkanına anca laf.
Mesaj tarihi:
"kaliteli oyuncuların kötü oynaması"'na örnek, açık ara liderken Fenerbahçe'de geçen yarı yaşanan fetret devri örnek gösterilebilir. gel gelelim beşiktaş için aynı şeyi söyleyemeyiz. dünkü maçı izliyorum oyuna giren kurtarıcı rolündeki adamlar nobre ve serdar özkan. nobre yine iyi de serdar özkan nedir? ben eminim bir çoğunuz fm/cm'de ilk iş bu adamı satılığa çıkarıp serbest bırakıyorsunuzdur.

takımda kim iyi deyince sayılabilecek 2 3 isim var onlar da kötü oynayınca takım haliyle çöküyor. kumaşınız bu, yapıcak bir şey yok.
Mesaj tarihi:
tarih : 20 Dec 2009, 19:15
yer : paticik/futbol

konu : ZTK - Manisaspor - Beşiktaş 22.12.2009 @ 20:30

PZero said:

kazanırız kupayıda alırız

edit:

sonuç: pzero yine fail, yine fail :(
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

ahahahhahah

Arkasokak said:

serdar özkan nedir? ben eminim bir çoğunuz fm/cm'de ilk iş bu adamı satılığa çıkarıp serbest bırakıyorsunuzdur.

satılığa çıkarmak mı ? Direk sözleşmesini tek taraflı iptal ediyorum. Kimse almıyor yoksa ...
Mesaj tarihi:
kupada 0 çekmiş takım, şimdi de başkanınız kanaltürkte çıkmış kendisini protesto edenlere beşiktaşlılık duruşuna davet ediyorum diyor. allah sabır versin tüm beşiktaşlılara.
Mesaj tarihi:
e haklı adam, seba döneminde sebanın duruşunu beşiktaşlı duruşu diye gazladınız da demirören döneminde demirören duruşu niye beşiktaşlı duruşu olmasın? o da başkan bu da başkan :)
Mesaj tarihi:
seba dediğin adam beşiktaşa uzun yıllar, yokluklar içinde hizmet veren adamdır. çook kısıtlı bir bütçeyle, "gerekirse hakemi de yeneceksiniz" mentalitesi ile beşiktaş a şampiyonluklar kazandırmış, gelecek için projeler hazırlamış bir adamdır.
Mesaj tarihi:
E tamam buna itirazım yok zaten. Ama o dönem Seba'nın duruşu düzgün bi duruş diye beşiktaşlı duruşu diye lanse edildi (beşiktaşın değil Seba'nın kendi duruşuydu o, beşiktaşa malolmuş olsa seba sonrası da sürdürülürdü.) şimdi aynı şekilde başkan demirörenin duruşu beşiktaşlı duruşu aynı mantıkla onu diyorum :)
Mesaj tarihi:
yahu klasik hakem ağlayışları dediğin, gs den de fenerbahçe den de azdır bizim ağlayışımız. ama hakemler tarafından defalarca şampiyonluğu (gerek son maçlarda gerekse sezon içinde yapılan hatalarla) yenilen başka bir takım da yoktur.

Edit: typo
  • Yeni Oluştur...