Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

AZ ,Marsilya veya Bordeaux'dan ya da Glasgow'dan daha mı çok şey yaptı Avrupa'da da 2. torbaya girmişler?

Sevilla
AZ
Beşiktaş
Maccabi

Tam Uefa grubu

dogru bildin..
AZ ve Maccabi banko diyorum ama birinci torbadan sevilla yerine baska bir takim gelebilir..

Keske real madrid yada barcelona gelse gidip izlesek oh birde yenersek fln tadindan yenmez o macin be :0
Sosyal ağlarda paylaş

bu takımın çok iyi bir forvete ihtiyacı var yada formda bir Nihat, aynı zamanda Bobo'ya. Çünkü, Beşiktaş kadrosu itibari ile üç büyükler arasındaki en düz görünen takım. Klasik 4-4-2 oynamak bu takıma bence en çok uyan taktik. Yine de tabi sorunlar bitmiyor. Bir kere sağ kanat oyuncusu yok, sağ bek iyi değil, Ortasahanın ortasında yaratıcı bir oyuncu yok ve forvetler çok çok formsuz, hatta bana kalırsa iki tanesi gereksiz. Biliyorum, Yusuf, Ekrem Dağ falan gelecek, ancak bu oyuncuların 34 haftayı kaldırabilmesi imkansız neredeyse. Beşiktaş üzücü ama transfer dönemini en kötü geçiren takımdı. İsmail'e bile 5.5 M Euro verildi. İsmail kötü oyuncu demiyorum ama bu paraya da değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi türk oyuncu hangi paraya değer peki? yabancı oyuncu sınırlıyken bu böyle işte. sol bek yok zaten ülkede doğal olarak iyice artıyor fiyatı

Tabata'yı daha geçen sezon bitmeden önce bile istiyordum. Süper adam ama inanılmaz underrated bence. Kimse inanmıyor Tabata'ya. Hayır Deco veya VDV filan alınabilecekse tamam lafım yok da onlar alınamıyorsa Tabata'ya razıyım ben. Bizim takımda çok iş yapar kesinlikl biçilmiş kaftan.

Bu arada bence daha güzel olan transferimiz, gözümüz kapalı ilk 11de oynatmamız gerekir:

said:
Batuhan Takımımız’da Kalıyor
27.08.2009 13:49

Yazılı ve görsel basında bir süredir devam eden, genç futbolcumuz Batuhan Karadeniz’in çeşitli takımlara gönderileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Teknik heyetimizin aldığı, Yönetim Kurulumuz’un da onayladığı karar doğrultusunda Batuhan Karadeniz hiç bir takıma kiralanmayacak veya bonservisi ile birlikte verilmeyecektir. Genç futbolcumuz, Beşiktaş formasını giyerek, takımımızın başarısına katkı sağlayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK
Sosyal ağlarda paylaş

mustafa denizli rotasyon manyağı bir adam. her şekilde herkes oynayacak. sabit bir 11 yok yani asla da olmayacak.

ama muhtemelen nihat her maç 11 oynayacak kendini bulana kadar. Denizli o konuda biraz ısrar ediyor ki bence de iyi ediyor. Nihat'ı kazanabilirsek çok büyük faydasını görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

rubrubbakidibakbak said:

bu takımın çok iyi bir forvete ihtiyacı var yada formda bir Nihat, aynı zamanda Bobo'ya. Çünkü, Beşiktaş kadrosu itibari ile üç büyükler arasındaki en düz görünen takım. Klasik 4-4-2 oynamak bu takıma bence en çok uyan taktik. Yine de tabi sorunlar bitmiyor. Bir kere sağ kanat oyuncusu yok, sağ bek iyi değil, Ortasahanın ortasında yaratıcı bir oyuncu yok ve forvetler çok çok formsuz, hatta bana kalırsa iki tanesi gereksiz. Biliyorum, Yusuf, Ekrem Dağ falan gelecek, ancak bu oyuncuların 34 haftayı kaldırabilmesi imkansız neredeyse. Beşiktaş üzücü ama transfer dönemini en kötü geçiren takımdı. İsmail'e bile 5.5 M Euro verildi. İsmail kötü oyuncu demiyorum ama bu paraya da değmez.

Bobo, Nihat, Holosko, Batuhan, Nobre... daha ne istiyosun abi öeh yani...
Sosyal ağlarda paylaş

ligtv said:

TABATA'YA 8 MİLYON EURO!

Delgado'nun sözleşmesini donduran Beşiktaş, Gaziantepsporlu Tabata'yı renklerine katıyor !.. Siyah beyazlıların Gaziantepspor ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi !..

LİG TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Beşiktaş ile Gaziantepspor Tabata için 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

ohA
oHa
ohA

gerçek değildir heralde.Oha ya.
Sosyal ağlarda paylaş

demirören paraları cebinden vermiyor ki, kulüp kasasından veriyor. kulüp kasası da demirören'den borç alıyor. bu yüzden beşiktaş demirören'e borçlu, ve borç sürekli artıyor. işin komik yanı da, bırakırsam paramı isterim dediği için yönetim asla değişmiyor.

bence :D:D:D:D lik bir durum yok beşiktaşlılar için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...