Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Gerçi bir daha düşündüm,tinto brass gayet kutsal adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 AZ ,Marsilya veya Bordeaux'dan ya da Glasgow'dan daha mı çok şey yaptı Avrupa'da da 2. torbaya girmişler? Sevilla AZ Beşiktaş Maccabi Tam Uefa grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tenekeadam said: Gerçi bir daha düşündüm,tinto brass gayet kutsal adamdır. cosi fan tutte diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 BulletRide said: AZ ,Marsilya veya Bordeaux'dan ya da Glasgow'dan daha mı çok şey yaptı Avrupa'da da 2. torbaya girmişler? Sevilla AZ Beşiktaş Maccabi Tam Uefa grubu dogru bildin.. AZ ve Maccabi banko diyorum ama birinci torbadan sevilla yerine baska bir takim gelebilir.. Keske real madrid yada barcelona gelse gidip izlesek oh birde yenersek fln tadindan yenmez o macin be :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Delgadonun sozlesmesi dondurulmuş.Tabatayla anlaştığımız iddia ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tabata iş yaparmı bu takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Tabatayı alacak olsalardı daha önce alırlardı gibime geliyor.Başka biri gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bu takımın çok iyi bir forvete ihtiyacı var yada formda bir Nihat, aynı zamanda Bobo'ya. Çünkü, Beşiktaş kadrosu itibari ile üç büyükler arasındaki en düz görünen takım. Klasik 4-4-2 oynamak bu takıma bence en çok uyan taktik. Yine de tabi sorunlar bitmiyor. Bir kere sağ kanat oyuncusu yok, sağ bek iyi değil, Ortasahanın ortasında yaratıcı bir oyuncu yok ve forvetler çok çok formsuz, hatta bana kalırsa iki tanesi gereksiz. Biliyorum, Yusuf, Ekrem Dağ falan gelecek, ancak bu oyuncuların 34 haftayı kaldırabilmesi imkansız neredeyse. Beşiktaş üzücü ama transfer dönemini en kötü geçiren takımdı. İsmail'e bile 5.5 M Euro verildi. İsmail kötü oyuncu demiyorum ama bu paraya da değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hangi türk oyuncu hangi paraya değer peki? yabancı oyuncu sınırlıyken bu böyle işte. sol bek yok zaten ülkede doğal olarak iyice artıyor fiyatı Tabata'yı daha geçen sezon bitmeden önce bile istiyordum. Süper adam ama inanılmaz underrated bence. Kimse inanmıyor Tabata'ya. Hayır Deco veya VDV filan alınabilecekse tamam lafım yok da onlar alınamıyorsa Tabata'ya razıyım ben. Bizim takımda çok iş yapar kesinlikl biçilmiş kaftan. Bu arada bence daha güzel olan transferimiz, gözümüz kapalı ilk 11de oynatmamız gerekir: said: Batuhan Takımımız’da Kalıyor 27.08.2009 13:49 Yazılı ve görsel basında bir süredir devam eden, genç futbolcumuz Batuhan Karadeniz’in çeşitli takımlara gönderileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik heyetimizin aldığı, Yönetim Kurulumuz’un da onayladığı karar doğrultusunda Batuhan Karadeniz hiç bir takıma kiralanmayacak veya bonservisi ile birlikte verilmeyecektir. Genç futbolcumuz, Beşiktaş formasını giyerek, takımımızın başarısına katkı sağlayacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 batu formayı söke söke alıcak ama batu nihat oynarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 batu+holosko en iyisi olur bence, nobre yedek, nihat da ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 mustafa denizli rotasyon manyağı bir adam. her şekilde herkes oynayacak. sabit bir 11 yok yani asla da olmayacak. ama muhtemelen nihat her maç 11 oynayacak kendini bulana kadar. Denizli o konuda biraz ısrar ediyor ki bence de iyi ediyor. Nihat'ı kazanabilirsek çok büyük faydasını görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Delgado'nun sözleşmesi 1 yıllık alacaklarinin ödenmesi karşılığında 1 sezon için dondurulmus... Hadi baskan yüklen cebine getir adam gibi yabancı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Deco mu? Van der Vaart mı? yoksa Tabata mı? :D 2-3 saat içinde açıklanıyor, geri sayım başlasın! Radyosporda Deco diyo avrupa basını van der vaart türk medyası da tabata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Beni alsinlar yine birini alsinlar ya :D ugur inceman ile fln olmazsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 rubrubbakidibakbak said: bu takımın çok iyi bir forvete ihtiyacı var yada formda bir Nihat, aynı zamanda Bobo'ya. Çünkü, Beşiktaş kadrosu itibari ile üç büyükler arasındaki en düz görünen takım. Klasik 4-4-2 oynamak bu takıma bence en çok uyan taktik. Yine de tabi sorunlar bitmiyor. Bir kere sağ kanat oyuncusu yok, sağ bek iyi değil, Ortasahanın ortasında yaratıcı bir oyuncu yok ve forvetler çok çok formsuz, hatta bana kalırsa iki tanesi gereksiz. Biliyorum, Yusuf, Ekrem Dağ falan gelecek, ancak bu oyuncuların 34 haftayı kaldırabilmesi imkansız neredeyse. Beşiktaş üzücü ama transfer dönemini en kötü geçiren takımdı. İsmail'e bile 5.5 M Euro verildi. İsmail kötü oyuncu demiyorum ama bu paraya da değmez. Bobo, Nihat, Holosko, Batuhan, Nobre... daha ne istiyosun abi öeh yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Erdem Ulus'tan gelen habere göre Deco...Hazırlıklar başlamış fln diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 cemad said: Deco mu? Van der Vaart mı? yoksa Tabata mı? :D 2-3 saat içinde açıklanıyor, geri sayım başlasın! Radyosporda Deco diyo avrupa basını van der vaart türk medyası da tabata :D Van Der Vaart... BJK'da... Van Der Vaart... :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 adsfasfasfd düştüğümüz trajikomik durum tabi. tabata'yı bile alabileceğimiz belli değil. birgün bize de iş bitirici bir yönetici gelecek... o günü göreceğiz hep birlikte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 xavi, iniesta filan gelir belki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 xaviyle konuştuk haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ligtv said: TABATA'YA 8 MİLYON EURO! Delgado'nun sözleşmesini donduran Beşiktaş, Gaziantepsporlu Tabata'yı renklerine katıyor !.. Siyah beyazlıların Gaziantepspor ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi !.. LİG TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Beşiktaş ile Gaziantepspor Tabata için 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. ohA oHa ohA gerçek değildir heralde.Oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Tüpcüde para bok :D:D adam cebinden vermiştr yine :d dert yok kardes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 demirören paraları cebinden vermiyor ki, kulüp kasasından veriyor. kulüp kasası da demirören'den borç alıyor. bu yüzden beşiktaş demirören'e borçlu, ve borç sürekli artıyor. işin komik yanı da, bırakırsam paramı isterim dediği için yönetim asla değişmiyor. bence :D:D:D:D lik bir durum yok beşiktaşlılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 doğruysa AHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar