Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

bobo'yu satmışız,
ee o kadar uğraştık yabancı kontenjanı hede hödö diye fiyatını arttırmak için miydi?
gerçi miktarı göremedim de kesin ucuza sattık masabaşında yeniliyoruz sanki hala
bu yorumu bişiler bilmeden yaptım...

bence özellikle kupa maçlarının yoğun olduğu zamanlar gol atmakta sıkıntı çekeceğiz az forvetle 3 yolda nasıl gitmeye çalışcaz zor ki zor
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrari açısından söylüyorum. Beşiktaş lütfen artık şu "adamı mevkisi dışısnda oynatma" sevdasından vazgeçsin yahu. Ferrari boyundaki bi adam sağ bek oynasın diyoruz. Arkadaş, ferrari yeni alınmadı mı? Eğer sağ bek lazımsa, sağ bek alınsaydı o zaman. Adamın asıl mevkisi ne? Stoper, o zaman bırakalım da stoper oynasın. "Oynar o oynar" mantığıyla gereksiz işler yapıyoruz. sağ beke uzun zaman sonra 2 tane adam alındı bunlar da boş boş yatsın o zaman. İbrahim Toramam mükemmel bir stoper değil mi? bence öyle. Ama adamı sağ bek oynattık geçen senenin yarısı. Gereksiz işler bence bunlar. Bırakalım insanlar en efektif oldukları yerde oynasınlar. Tabi mecbur kalınmadığı ürece...
Sosyal ağlarda paylaş

henry barçada bitti ama işte
adam arsenaldeyken ne biçimdi, şimdi nası
yani yine süper adam o ayrıda arsenalde efsaneydi ortada oynarken
bobo kalsın çift forvet oynayalım ortada oynasın
estiricez bu sezon oyuncular birbirine alışınca
üzülmezin yerine adam gibi adam geldi lan sonunda daha ne
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Futbol Yatırımları, şirketin profesyonel futbolcularından Deyvison Rogerio Da Silva - Bobo ile ilgili olarak Fransa'nın St.Etienne Kulübü'nden, bir kısmı peşin bir kısmı vadeli olmak üzere 5.500.000.Euro transfer teklifi geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, kulübün her ne kadar futbolcumuzun başka bir takıma transferini düşünmese de, oyuncunun bu konudaki değerlendirmesinin beklendiği bildirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...