sqarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bir ormanda kayboldunuz. Bir kulübe gördünüz. Girdiniz. Küçük bir masanın üstünde meyveler var. Hangisini seçersiniz; Elma Portakal Şeftali Çilek Armut > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >:? Elma; Siz elma seven birisiniz Portakal; Siz portakal seven birisiniz Şeftali; Siz şeftali seven birisiniz Çilek; Siz çilek seven birisiniz Armut; Siz armut seven birisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 HAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yanlış çıktı test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet. armut seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ben çilek seçtim, çünkü çileklerin kökleri her zaman kuzeyi gösterir. Sevdiğimden değil, kaybolduğumdan seçtim. 100 pörsent doğru değilmiş test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 AMA SİZ CAHİLLER BUNDAN HABERSİZSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bende de yanlış çıktı. Armut dedim ama aslında Şeftali severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Cons said: muz Bananas? Melonas? http://www.youtube.com/watch?v=v3sNARLNu_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 inerken iki > olan yere takıldım, inemedim. bitiremedim testi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Lol Cons'un yazısını görünce direk aklıma gelen aynı şey BANANAS MELONAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Lancelion said: inerken iki > olan yere takıldım, inemedim. bitiremedim testi of. İyi yapmışsın inmeyip. Boşluk var aşağıda bir tane de, bütün dikkatim dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aa ginaly bansız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Kişilik Testleri/Kişilik Testi İnsanlarla konuşurken Kollarımı göğsümde katlamış olarak dururum Ellerimi sıkarım Bir veya iki elimi belime koyarım Konuştuğum insanlara dokunur veya ittiririm Kulağımla oynar, çeneme dokunur veya saçımı düzeltirim Dinlenirken nasıl oturursunuz? Dizler katlanmış ve bacaklar birbirine bitişik olarak Bacaklar çaprazlanmış olarak Bacaklarımı uzatarak Bir bacağımı altıma katlayarak Çok hoşunuza giden bir şey olduğunda ne yaparsınız? Büyük bir kahkaha atarım Gülerim ama fazla sesli değil Bir kerelik gülerim Sessizce gülümserim Kendinizi ne zaman en iyi hissedersiniz? Sabahları Öğlenden sonra ve akşama doğru Gecenin ilerleyen saatlerinde Nasıl yürürsünüz? Hızlı ve uzun adımlarla Hızlı ve kısa adımlarla Normalden yavaş ve etrafa bakınarak Yavaş ve başı eğik Çok yavaş Bir partiye veya sosyal etkinliğe katıldığınızda Herkes sizi fark edecek şekilde gürültülü bir giriş mi yaparsınız? Sessiz bir giriş yapıp etrafınızda tanıdığınız birilerine mi bakınırsınız? Çok sessizce girip kimsenin sizi fark etmemesine mi gayret edersiniz? Çok zor bir işe dikkatinizi vermişken rahatsız ediliyorsunuz.Ne yaparsınız? Bölünmeyi memnuniyetle karşılarım Aşırı derecede rahatsız olurum Belli olmaz.Bu iki uç arasında değişken davranışlar gösteririm En çok hangi rengi seversiniz? Kırmızı veya portakal rengi Siyah Sarı veya mavi Yeşil Koyu mavi veya mor Beyaz Yatakta uyumadan önceki birkaç dakikada Sırt üstü yatıp uzanırsınız Karnınızın üstüne yatıp uzanırsınız Hafif kıvrılmış olarak yan tarafınıza yatarsınız Başınızı bir kolunuzun üzerine koyarsınız Başınızı yorganın altına kapatırsınız Rüyanızda genellikle Düşersiniz Kavga eder veya tartışırsınız Birilerini veya bir şeyler ararsınız Uçar veya yüzersiniz Genelde rüya görmezsiniz Rüyalarınız daima hoştur sonucları göster! sorulara cevaplara bak alleamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Böjeek said: Kişilik Testleri/Kişilik Testi İnsanlarla konuşurken Kollarımı göğsümde katlamış olarak dururum Ellerimi sıkarım Bir veya iki elimi belime koyarım Konuştuğum insanlara dokunur veya ittiririm Kulağımla oynar, çeneme dokunur veya saçımı düzeltirim ellerimle göğsümü sıktırırken insanları ittiriyorum, şizofrenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ginalinin banını kim açtı len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 feneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Cons said: muz damarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 once kibriti yakarim, sonra meyve salatasi yapar yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben hepsini yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ginaly said: Böjeek said: Kişilik Testleri/Kişilik Testi İnsanlarla konuşurken Kollarımı göğsümde katlamış olarak dururum Ellerimi sıkarım Bir veya iki elimi belime koyarım Konuştuğum insanlara dokunur veya ittiririm Kulağımla oynar, çeneme dokunur veya saçımı düzeltirim ellerimle göğsümü sıktırırken insanları ittiriyorum, şizofrenim. aaaa utku gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar