Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WI-FI sahibi telefon tavsiyesi...


Apis

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patidaşlarım;

Geçtiğimiz hafta Caddebostan Sahil - Marmara Denizi arasında gerçekleştirmiş olduğum alçak irtifa uçuşum esnasında bana eşlik eden cep telefonumun hakk-ı rahmetine kavuştuğu gerçeğini resmi makamlardan henüz öğrenmiş bulunmaktayım...

Ağır bir elem içersindeyim.

Ve doğal olarak geçmişime bir sünger çekip yeni bir başlangıç yapmam gerekmekte... Hayat devam etmekte.

Neyse, sadede gelmek icap ederse;

Ben şu klasik "telefonla konuşurum, mesaj çekerim hepsi bu" insanıyım. Ama bir süredir etrafımdaki insanların cep telefonundan (özellikle kafe, restoran, okul, iş yeri, TT-Net vs. WI-FI'ları ile) internete girmesi dikkatimi çekmekte ve bu durum hoşumada gitmekte.

Bende telefon alışkanlıklarımı bu bir üst seviyeye çıkarmaya niyetlendim. Fakat gelin görün ki telefondan zerre anlamam.

Şimdi sizlerden WI-FI sahibi, internete girebileceğim bir telefon tavsiyesi istemekteyim fakat malum işsizlik döneminde olduğumdan gayet eski ve ucuz birşeyler aramaktayım. Kalındır, ağırdır, markasıdır fark etmez, ama Türkçe desteklerse memnun olurum tabii. Hatta aradığım modelin 2. elini dahi alabilirim, öyle sıfır takıntım yoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wi-fi var telefonumda 4-5 aydır sahibim kendisine ve birkere kullanmadım.zaten 1 gb internet paketi var telefondan yapacaklarınızla bitirmek gerçekten zor,o yüzden wi-fi çok çok olması gereken bir şey değil bence.


ha çok istiyorsan benimkinden al,e63 2. el 400 e falan bulursun sanırım.daha ucuz wi-fi'lı telefon var mıdır bilemem tabi benimki tavsiye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BENQ E72 ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

Fiyat 397,46 TL + KDV
%36 indirimli
253,39 TL + KDV Son 2 gün !
KDV Dahil 299,00 TL
Havale ile 287,04 TL

http://www.hepsiburada.com/benq-e72-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepbsie72

Bir daha bulunmaz bu fiyata, 3g yok yalnız.
donanım bir smartphone için çok iyi, pdalarda kullanılan bi işlemcisi var omap 1030. 128 MB flash ROM, 64MB DDR RAM (24 MB), TI OMAP V1030 260 MHz İşlemci

HTC 8500 olmasa direkt atlardım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

n79 aldım 2 hafta kadar önce. acayip memnunum, alırken bazı şeyler vardı kafamda ama şu an hiç bir yönünden şikayetçi değilim.

wifi ve gps bazıları için merak sonucu ilgi çeken ve bir süre sonra sıkılıp kullanılmayan özellikler olsa da benim çok işime yarayacak 2 özellik. gps yaz tatilinde gerekmese de özellikle önümüzdeki dönem yurt dışında kullanacağım bol bol.

edit: 600tl fiyatıyla almıştım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...