napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yeni açıldı galiba. Merak ettim düşünen var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tibbi yok muydu bunun? hastanesi war tibbida vardir heralde diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 akademik kadrosuna bakıyodum da şu profesör doktor beyin ismi çok ilgimi çekti: Prof.Dr. Koptagel İLGÜN Koptagel ya sdfkjlsdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet ama sadece tıp fakültesinden ibaret değilmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o doktor yaw acibadem hastanesinden biliyorum koptagel hanim dahiliyeci mi cocukcu mu ole bisi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o isim fake üniversitede mi oluyor ki dedirtti yok artık koptagel asdsafdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 BonePART said: o doktor yaw acibadem hastanesinden biliyorum koptagel hanim dahiliyeci mi cocukcu mu ole bisi ahahaabi koptagel erkek!?!? adamla tanışmışlığım var ahah eskiden SSK göztepe'de çalışıyordu bu arkadaş, bir dönem başhekimlik de yaptı yanılmıyorsam ama hiç kadın olarak görmedim afsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 eee hmm ben ole hatirliyorum lan hatta gulmustum baya dogrudur abi bisi diyemicem belkide ben yannis anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 unirock'a gittiğim vakit maçka beşiktaş taraflarında her durakta reklamları vardı ben de ilk başta tıp'tan ibarettir heralde bi de hemşirelik yüksek okulu felan vardır diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 valla ben tıp okuyacak olsam girerdim acıbadem'e hiç tereddüt etmeden. direk kendi hastanesine doktor yetiştiricek gibi bence. acıbadem'in çok çok iyi bi hastane olduğunu söylememe gerek yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kurabiye geliyor aklıma : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 arkadaşım buranın yıllık fiyatnı 35 kaat demişti.dogrumudur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bazı bölümleri öyleymiş ben de öyle duydum. Bi de şey var Eger Acıbadem Hastane'lerinden birinde dogduysanız 100% burs veriyor size okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oha çok ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 zcjsdfks onu ben de duydum. ne komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ne ilginç şeymiş o ya.onun kontenjanını da sonuna kadar sömürürler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bathory said: Bazı bölümleri öyleymiş ben de öyle duydum. Bi de şey var Eger Acıbadem Hastane'lerinden birinde dogduysanız 100% burs veriyor size okul. acıbadem hastanelerinin 17-18 yaşı varmıdır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bilemem. ben şirket ceo'sunun yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 memleketin unileri cigir acmaya basladi ama egitim konusunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aquila said: memleketin unileri cigir acmaya basladi ama egitim konusunda degil. ticaretticaretticaretticaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cihant said: arkadaşım buranın yıllık fiyatnı 35 kaat demişti.dogrumudur bu? onun içinde kdv falan yok bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Söğüşten gelen güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yuh 35kaata harvardta mitte okurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nah okursun ehem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 su mesaji silerdim ama dogru demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar