b.t.t.f Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bone said: ben de hiç birşey anlamayanlardanım. uzayda neden iki yıldız yanyana sürekli renk değiştiriyor, neden kedi silueti var, neden adamın gözleri parlıyor, kedi nasıl fotoğraf makinesi kullanıyor, uzay zaman boşluğunda bir kilo et kaç kilo çeker, wormhole'lar büyüyünce butterflyhole mu olurlar, pizza ısmarlarsam içine yine ançüez koyarlar mı gibi sorular var aklımda. aman allahım biri bunalara cevap verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bence arada anlamadan gulenler var, once kahkahayi atiyo sonra nasi olsa biri aciklar diye bekliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kediler de insanların gözünü parlıyor olarak görüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ahahhahaahha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Azmodai said: komik degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Ben anlamadım :( şimdi bunu her gece izleyen kediymiş son resimde de fotoşok yapmış sanki kedi bunu izlerken fotoğrafını çekiyo gibi hatta flaş patlayınca da arkadaşımızın gözü parlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Azmodai said: komik degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hehe güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bone said: wormhole'lar büyüyünce butterflyhole mu olurlar http://i305.photobucket.com/albums/nn205/sero34/25643zo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Azmodai said: komik degil :/ barız komik elitistlik yapma! ha garbage komiği ama komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu mudur bir insanın yaratıcılıgı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Azmodai said: komik degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 güzel lan yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 GwindonSurion said: nileppezdel said: Ben anlamadım :( şimdi bunu her gece izleyen kediymiş son resimde de fotoşok yapmış sanki kedi bunu izlerken fotoğrafını çekiyo gibi hatta flaş patlayınca da arkadaşımızın gözü parlamış ama sen de anlamamışsın adamım =) "sonunda fotoğrafını çektim" diyor. fotoğrafı çeken kedi olduğuna göre, kendisi kediymiş. enteresan bir çalışma. enteresan yani, başka şey diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Azmodai said: komik degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sondakı adam cok korkunc. gözü parlayan insanlardan hep korkarım zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 balkondan beni izliyor diyo abi kedi izlemiyo yani +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 topici açan kedi abi işte kediyi izliyomuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu gülenler bir de açıklasa iyi olurdu. hadi kedi izliyor diyelim de, yıldızlarla alakası nedir ve adamın gözleri niye parlıyor. bulmaca gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gece kedilerin gözleri parlar ya bize kedilerede bizimkiler parlıyo hesabı yapmışlar işte iq n kaçtı lan senin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kırmızı göz olsa daha anlamlı olurdu. fotoğraf hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 konsept o diilki olm ona takılma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar