Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Adam iyileşsin ama dizi devam etsin geçikmelide olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 evet ya bekleriz ne olacak yeter ki devam etsin o adamla dizi :/ başka adam almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Helcaraxe said: Adam iyileşsin ama dizi devam etsin geçikmelide olsa. iyileşmez büyük ihtimal .İyileşse bile 3-5 yıl sürer Not:tıbtan biyolojiden zerre anlamam yorumum tamamiyle can sıkıntısından yazılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben talibim role. kontrata lucretia ile 2 bölüm, ilithyia ile 3, mira ile 5 ve sura ile 3 rüya sahnesi ekleticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 0,5,4,9 diye giderdi benim kontrat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Helcaraxe said: Theokeles! Shadow of Death =technoviking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mortis said: ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın AHAHAAHAHAHHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mortis said: ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mortis said: ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın crit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gebersin itolu, çok tipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: yazik ya, gencecik adam. umarim iyilesir. Gencecik, çıtır çıtır.. mmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adamın kanser oldugunu duyunca bende "hayda dizi yarim kalcak ya" diye tepki vermiştim materyalist dünya bizi mahfetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 season 13 çıktımı :S season fınal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mortis said: ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın Güvendiğim dağlara kar yağdı. Onu bırak, müzik bölümüne bak tam senlik grup buldum hadi go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Nomak said: season 13 çıktımı :S season fınal Daha düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 9. bölümü izledim gece çok başarılı buldum hatta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 relax olun, tedavisi iyi gidiyormus, bi suru forumdan haberler iyi aziz baskanla konustum turu haberler geliyor, rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Buddha said: Nomak said: season 13 çıktımı :S season fınal Daha düşmedi 17 sinde sabah 5 ile 6 arası yayınlanacak. 720p sinin çıkması saat 10nu bulur sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Finali şöyle film tadında 2saat filan yapsalardı keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Cons said: Mortis said: ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın AHAHAAHAHAHHAHHAHAH MAHUAHUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Saeros said: Cons said: Mortis said: ahmet seni SURA rölüne alabilirlerdi ama auditionlara katılsaydın AHAHAAHAHAHHAHHAHAH MAHUAHUHAU ZUHAUHAUHMAHU OH WAIT >:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Onu geçin de Pietrus WoW'dan bizim takım arkadaşı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 s1 e 10 tek ağlayan ben değilim di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 adam tüm romayı gladyator ayağına katletti helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar