sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Türkçe altyazı çıkmamış. İngilizce çektim o da çalışmadı. Nerden bulabilirim ing altyazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://www.turkcealtyazi.org/mov/1442449/spartacus-blood-and-sand.html?movietabs=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 çok iyiydi 12. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Herşeyden çok Doctore'nin kim olduğunu merak ediyorum. Elimizde şuanda Oenamus olduğunu öne sürmemize yarayacak kadar veri yok. Eğer Oenamus değilse hikayede olmayan diziye renk katmak için eklenmiş bir karakter mi diye merak ediyorum. Çünkü bu adamın Oenamus gibi bir son yaşaması mümkün gözükmüyor. Bölüm oldukça güzeldi bunu belirtmeye gerek yok. İlk birkaç bölüm sonrası yayınlanan bölümleri düşünüyorumda Spartacus bu yıl izlediğim en iyi dizilerden biri oldu. Sezonun bütününde aynı kaliteyi devam ettireceğini hiç ummuyordum. Ayrıca Batiatus rolüyle John Hannah kesin emmy alır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 12. bölüm spoiler En çokda naevie ve crixus için üzüldüm, yazık be ayırmayın sevenleri :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 batiatus, batiatus, batiatus! akıllı adamsın ama arkanda çok fazla pislik bıraktın dostum. yazık olacak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ben bu dizinin böyle olacağını hissetmiştim ya. Lulz tits and pron diyenlere kapak olsun. Lejyoner pataklaması şahaneydi villada oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Law said: Tirto bir filme benziyor ama bakalim. İbreti alem için koyuyorum. Bana kapak olduğunun delilidir :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 WEEE KILLL THEEMMM ALLLLLLLLLL Aldım elime eğitim kılıcımı. Buluşalım topraklıkta dövüşelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 anne ben isyancı olacam crixus ağlarken bende ağladım vay sokayım ya :( koskoca adam ağladı işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya of kafayı yiyicem 2 dir yaymovies tarzı bi salak sitenin versiyonu geliyo of ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi yok böyle bişi ya bu diziyi ne zmn izlesem ağız dolusu küfür ediyorum kendi kendime kafayı yicem msnden millete etmeye başladım artık tüm karakterlere saydırıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Azmodai said: Tek bisi dicem, sadece spartacus degil, izledigim hemen hemen tum benzer dizilerde (romali olsun, baska donem olsun) en tatmin oldugum dovus sahnelerinden birisi vardi burda... villada havuzun ortasindaki sahne ne kadar muhtesemdi oyle... resmen ayaga kalkip bagirdim. aynen direk nefes tuttum çok çok iiyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 John Hannah kesinlikle emmy almalı batiatus rolüyle. ya da alamasın ödülü, aday gösterilsin, ödül başkasına verilince sahneye çıkıp bassın küfürü. btüm salona jupiter's cock tan başlayarak bi sıralasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mani (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Naevia'nın sağ kürek kemiğindeki dövme önceden hiç dikkatimi çekmemişti. Var mıydı o yoksa bu bölüm cgi ile silmeyi mi unutmuşlar? Yada sağ kürek kemiği daha önce hiç gözüktü mü acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sanmıyorum gözükmemiştir de şey olabilir köle damgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yok ya benim de dikkatimi çekti kelebek gibi bişi köle damgası gi bi ateşle yapılmamış bildiğin dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 şey vardı yani HAFİF, ESKİ BÖLÜM SPOİLERI bu spartacus'un pitte dövüştügü bölümde batiatusu öldürmeye gelen tiplerde de dövme vardı ateşle yapılmamıstı normal o ki onlarda da sol kürek kemigindeydi damga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet daha öncede vardı sanırım bir kez daha görmüş gibi hatırlıyorum ama dövme çok daha eski zamanlardan beri yapılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Tattooing has been a Eurasian practice at least since around Neolithic times. Ötzi the Iceman, dating from the fourth to fifth millennium BC, was found in the Ötz valley in the Alps and had approximately 57 carbon tattoos consisting of simple dots and lines on his lower spine, behind his left knee, and on his right ankle. http://en.wikipedia.org/wiki/Tatoo#History Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 izledim.dizi süper gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Azmodai said: Tek bisi dicem, sadece spartacus degil, izledigim hemen hemen tum benzer dizilerde (romali olsun, baska donem olsun) en tatmin oldugum dovus sahnelerinden birisi vardi burda... villada havuzun ortasindaki sahne ne kadar muhtesemdi oyle... resmen ayaga kalkip bagirdim. +1 Çok iyiydi o sahneler. Harbidende ilk bölümleri zamanında bayar bu dizi kötüydü demiştim bende. Şimdi en sevidğim dizilerden biri oldu :) Eğer Spartacus'u oyanyan herife kanserden bir şey olursa diziye spin off yapsınlar Batiatus diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yeni izledim 12.bölümü etkisindeyim hala season final diyo en azından 2.sezon var yani acaip sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Aslanim Spartacus, al Crixus u yanina, yakin su ludus u batiatus un basina. Doctore bile isyancilara katilacak boyle giderse. Dizi super otesi gidiyor. 13 Trailer Ityhia Spartacus e son bolumde yardim edecek gibin duruyor, hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar