Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Cuce said: Cons said: Cuce said: butun guclu, ağırlık kaldıran durmadan savasta orda burda performans gosteren ınsanların özellikle karın kısmı kalın olur. Sadece yağ göbek değil, kasda kalınlaşır orda. Vucudda ağırlı destekliyen kısım orasıdır cunkü. hammal olmaya gerek yok, her gün elinde kılıc sırtta zırh elde kalkan koştur dur zaten kalınlaşırsın. yok öyle bişey. erector spinae hariç beldeki kaslar kıvrılmayı sağlar. erector spinaede adamı kalınlaştırmaz. valla anatomi calıstım ben ene dediğim gibi orda hep. endmorph tipte karın ve bel kalındır, cunku ağırlık kaldırırken omurlara ve sırta zarar gelmesini engellemek icin güclü buralarda güclü kaslara gerek vardır. kalınlasan yer beli olur yani. endomorph=yağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 e tamam yağda koruruyucu bi tabaka değilmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Galdyatör dedigin adamın vucudunda yağ tabakası olmalıki kıytırık kesiler direk kaslara dalmasın. Misal bende acaip gladyatör fizigi mevcut yağ kısmı oolarak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evette yağla ağırlık kaldırmanın falan bi alakası yok, yani adamların yağlı olmalarının sebebi çok kıral antreman yapmaları elinde kılıç sallamaları filan değil herşeyi yemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yağ + kas oluyor adamlarda düz yağ yerine. Bende de tam tersi var hiç spor yapmıyorum, zayıfım ama yağlı ve göbekliyim çok aceip. Ya cons sen cidden o dizideki çocuğa benziyosun bak hala aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 benzemiyom lan bence dbdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Galdyatör adamın vucuu dendigi zaman bence yara bereden bişi gorunmuyoro lması lazım yani heriflerin tahtalar ile egitiminde bile her seferinde bi yerleri kanıyor ama masallah bizim gladyotorler bebek gibi piri pak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya nasıl oluyor da dizideki en yakışıklı adama karısı dışındaki bütün kadınlar düşman oluyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ualamadığı cigere mundar der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 copry said: ya nasıl oluyor da dizideki en yakışıklı adama karısı dışındaki bütün kadınlar düşman oluyor anlamıyorum yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bi kere dizideki en yakışıklı adam DOCTOREEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 crixus > all tam fratboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi spartaküs köle kız yazmasın aidslidir len o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 karizma budur. http://media.monstersandcritics.com/articles2/1520767/article_images/Doctore.jpg tam fratboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 su herifin kralligina bak, dizinin en muthis karekteri bence, umarim isyan sirasinda gebermez de seneye de izleyebiliriz cakalliklarini. Su herifin sirti yere hic gelmemeli sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Benim saçlı versiyonum adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 10. bölümü izledim az önce bitti abi varro nasıl ölür ya, yarı tanrı gibi herifti çok kötü harcandı üzüldüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aaaaaağbiiii YAVUZ! 9. bölümü izlemiştim en son ben bi an 10u izlemişim gibi düşünüp spoilerı açtım ve direk gördüm lanet olsun ya LANET olsun bbari kilit bişey yazmasaydın içine ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ASUMAAAAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Orçun says (13:49): 11 de crixus ölüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahahah asumanın laneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cons said: Orçun says (13:49): 11 de crixus ölüyo :D banlatırım seni öle bişey olursa veya yakından geçerse! huaehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahaha dayısı ölüyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok yok görümcesi ölüyor dayısı ağır yaralı kurtuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mortis said: aaaaaağbiiii YAVUZ! 9. bölümü izlemiştim en son ben bi an 10u izlemişim gibi düşünüp spoilerı açtım ve direk gördüm lanet olsun ya LANET olsun bbari kilit bişey yazmasaydın içine ! ! ahahah olsun bişey olmaz gerçi olabilir neyse ben spoilera almıştım o kadar açmasaydın OLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar