Buddha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gallant said: 11 Gene bomba bölümdü son 5dk ya kadar Ashur hakkında etmediğimiz laf kalmamıştı ki, batiatus şovunu yaptı. Esasında spartacus ün kaslı ayı kıvamından, zeki kumandan modeline dönmesi lazım yavaş yavaş. Valla dizi oraya gidiyor bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dizi ilk 3-4 bölüm hiçbir şekilde hoşuma gitmedi. bırakıcaktım oturdum inat olsun diye kastım izledim. efekt miktarı azaldıkça biraz biraz hoşuma gitmeye başladı ama 10. bölüm gerçekten çok başarılıydı. şimdi 11 e bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 11 abi rüya sahnesi beni benden aldı. bi olayı çözme işini bu kadar güzel yapabilirlerdi."yaraya dikkat et, yaraya dikkat et" bildiğin herif kutsandı lan batiathus dendiği üzere şovunu yaptı. ashur un ihanet etmediğinin süpriz olması çok adice oldu bence.herkes batiathus ashur a senin arenada yerin yok sen kendini başka yerlerde kanıtladın dedikten sonra ashur un sinirlendiğini falan düşündüğünden kimsenin aklına gelmedi ashur un ona ihanet etmeyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 eee sex yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 olduğu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 1 takım gördük yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 merak ettim indiriyorum ben de, çok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ohş 11 de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yalnız 12 şuana kadarki en iyi bölüm olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oo 300 de kullanıla yere düşmeden havaya karışan kan teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni başladım diziye dfgdfbhfdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Baslamaz olaydin, kari gibi dizi izliyosun ajkadh said: Orçun says (21:31) ane adamın şarabını çalmış jashsacasıjk, Orçun says (21:35): *ANAA *BALTALI *ADAMLAR *KARISINI Orçun says (21:35): *DÜZECEKELR Orçun says (21:36): *DUR *DUR *KOCASI *GELDİ nille says (21:36): *allah belani *versin Orçun says (21:36): *HAHAHHAHAHAHHAHAHAH nille says (21:36): *ÖLDSFFKSFKLFLFFDFSD Orçun says (21:36): *AY *TUTAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 iyi bundan öncekini koymamışın dfbklmdflbdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 said: Orçun says 21:28: ANA ÇIPLAK KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hona gelsenize. orda da kan var. meme yok gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ohaha 11. bölüm mükemmeldi resmen. holy moses! Soloniusu tuzaga düsürmeleri imbaydi, kahkaha attim resmen yerimde. Batiatus'u nasil yargilayacak simdi esas oglan merak icerisindeyim. ayrica Ilithyia'da komsunun sümüklü kizi sifati var, onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sonu hakkında ağır spo spartacus ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 O belli değil aslında, hiç bulamıyorlar bildiğim kadarıyla adamı herşey bittikten sonra. Öyle kabul ediliyor ama başka şekilde bağlayabilir dizi Spoiler'a almaya uğraşmamak için fazla mı kastım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sonu hakkında Spartacusun takmıyorumda, naevie ölmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smarthan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Wispy said: O belli değil aslında, hiç bulamıyorlar bildiğim kadarıyla adamı herşey bittikten sonra. Öyle kabul ediliyor ama başka şekilde bağlayabilir dizi Spoiler'a almaya uğraşmamak için fazla mı kastım ne ölmemiş olabilir evet. ve hala aramızda olmasıda muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: ohaha 11. bölüm mükemmeldi resmen. holy moses! Soloniusu tuzaga düsürmeleri imbaydi, kahkaha attim resmen yerimde. Batiatus'u nasil yargilayacak simdi esas oglan merak icerisindeyim. ayrica Ilithyia'da komsunun sümüklü kizi sifati var, onu farkettim. +1 AĞBİİİİ BU NASIL BİR DİZİDİR BÖYLE OOOOOOF OFOFOFOFOFO AMAN TANRIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: ohaha 11. bölüm mükemmeldi resmen. holy moses! Soloniusu tuzaga düsürmeleri imbaydi, kahkaha attim resmen yerimde. Batiatus'u nasil yargilayacak simdi esas oglan merak icerisindeyim. ayrica Ilithyia'da komsunun sümüklü kizi sifati var, onu farkettim. esas oğlan diyo ya ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sonu hakkında - kara murat benim şu sahneyi çekmeden bi son yapacaklarasa yapmasınlar diziyi memenin yanında tek izleme sebebim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cystein Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 smarthan said: Wispy said: O belli değil aslında, hiç bulamıyorlar bildiğim kadarıyla adamı herşey bittikten sonra. Öyle kabul ediliyor ama başka şekilde bağlayabilir dizi Spoiler'a almaya uğraşmamak için fazla mı kastım ne ölmemiş olabilir evet. ve hala aramızda olmasıda muhtemel. naptınız lan turambar mı bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu arada farkındamısınız bilmem artık pipimemedöttutu göremiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sonraki 45.sayfa (Toplam 97 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dizi ilk 3-4 bölüm hiçbir şekilde hoşuma gitmedi. bırakıcaktım oturdum inat olsun diye kastım izledim. efekt miktarı azaldıkça biraz biraz hoşuma gitmeye başladı ama 10. bölüm gerçekten çok başarılıydı. şimdi 11 e bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 11 abi rüya sahnesi beni benden aldı. bi olayı çözme işini bu kadar güzel yapabilirlerdi."yaraya dikkat et, yaraya dikkat et" bildiğin herif kutsandı lan batiathus dendiği üzere şovunu yaptı. ashur un ihanet etmediğinin süpriz olması çok adice oldu bence.herkes batiathus ashur a senin arenada yerin yok sen kendini başka yerlerde kanıtladın dedikten sonra ashur un sinirlendiğini falan düşündüğünden kimsenin aklına gelmedi ashur un ona ihanet etmeyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 eee sex yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 olduğu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 1 takım gördük yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 merak ettim indiriyorum ben de, çok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ohş 11 de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yalnız 12 şuana kadarki en iyi bölüm olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oo 300 de kullanıla yere düşmeden havaya karışan kan teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni başladım diziye dfgdfbhfdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Baslamaz olaydin, kari gibi dizi izliyosun ajkadh said: Orçun says (21:31) ane adamın şarabını çalmış jashsacasıjk, Orçun says (21:35): *ANAA *BALTALI *ADAMLAR *KARISINI Orçun says (21:35): *DÜZECEKELR Orçun says (21:36): *DUR *DUR *KOCASI *GELDİ nille says (21:36): *allah belani *versin Orçun says (21:36): *HAHAHHAHAHAHHAHAHAH nille says (21:36): *ÖLDSFFKSFKLFLFFDFSD Orçun says (21:36): *AY *TUTAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 iyi bundan öncekini koymamışın dfbklmdflbdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 said: Orçun says 21:28: ANA ÇIPLAK KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hona gelsenize. orda da kan var. meme yok gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ohaha 11. bölüm mükemmeldi resmen. holy moses! Soloniusu tuzaga düsürmeleri imbaydi, kahkaha attim resmen yerimde. Batiatus'u nasil yargilayacak simdi esas oglan merak icerisindeyim. ayrica Ilithyia'da komsunun sümüklü kizi sifati var, onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sonu hakkında ağır spo spartacus ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 O belli değil aslında, hiç bulamıyorlar bildiğim kadarıyla adamı herşey bittikten sonra. Öyle kabul ediliyor ama başka şekilde bağlayabilir dizi Spoiler'a almaya uğraşmamak için fazla mı kastım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sonu hakkında Spartacusun takmıyorumda, naevie ölmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Wispy said: O belli değil aslında, hiç bulamıyorlar bildiğim kadarıyla adamı herşey bittikten sonra. Öyle kabul ediliyor ama başka şekilde bağlayabilir dizi Spoiler'a almaya uğraşmamak için fazla mı kastım ne ölmemiş olabilir evet. ve hala aramızda olmasıda muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: ohaha 11. bölüm mükemmeldi resmen. holy moses! Soloniusu tuzaga düsürmeleri imbaydi, kahkaha attim resmen yerimde. Batiatus'u nasil yargilayacak simdi esas oglan merak icerisindeyim. ayrica Ilithyia'da komsunun sümüklü kizi sifati var, onu farkettim. +1 AĞBİİİİ BU NASIL BİR DİZİDİR BÖYLE OOOOOOF OFOFOFOFOFO AMAN TANRIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: ohaha 11. bölüm mükemmeldi resmen. holy moses! Soloniusu tuzaga düsürmeleri imbaydi, kahkaha attim resmen yerimde. Batiatus'u nasil yargilayacak simdi esas oglan merak icerisindeyim. ayrica Ilithyia'da komsunun sümüklü kizi sifati var, onu farkettim. esas oğlan diyo ya ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sonu hakkında - kara murat benim şu sahneyi çekmeden bi son yapacaklarasa yapmasınlar diziyi memenin yanında tek izleme sebebim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 smarthan said: Wispy said: O belli değil aslında, hiç bulamıyorlar bildiğim kadarıyla adamı herşey bittikten sonra. Öyle kabul ediliyor ama başka şekilde bağlayabilir dizi Spoiler'a almaya uğraşmamak için fazla mı kastım ne ölmemiş olabilir evet. ve hala aramızda olmasıda muhtemel. naptınız lan turambar mı bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu arada farkındamısınız bilmem artık pipimemedöttutu göremiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar