Ceday Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cumartesi cıkıo. 720 lik indirip projectorde izledigim nadir dizilerden :) cogunu üşenip bilgisayarda izliom da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Nasıl yayınlanmadı izledim ama kötü kalite izledim. Hdtv midir nedir o gayet temizdi o düşmemiş nete. Ama kalitesiz görüntü olarak bulabilirsin 9. bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 şu arenada izleyiciler arasındaki kel adamın kendi dizisi olmalı bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kombine almış eleman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 meme varmış dediler bu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 En sağlam oyucu adını neydi şu ludusun sahibi zeynanın kocası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben de diziye yeni başladım da kesinlikle ismi "spartacus blood and tits" olmalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dreagloth said: dvdscr olarak var bölümler. nası oluyo daha yayınlanmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bilmm ben izledim altyazısıda mevcut. Fakat tavsiyem bu kalitede izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 John Hannah batiatus rolüyle emmy kazanacak bi performans gösteriyor valla. ama aday göztermezler , gösterseler bile vermezler ödül. her Jupiter's cock dediğinde yarılıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ne güzel pörtledi o öyle ya. 09 http://i39.tinypic.com/8ygw8i.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bu spartacus heykelleri batiatusun yaptırdığının kopyalarımı? Sarışın gibi duruyor heykellerde renk yok ama sarışın tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dvdscreener denilen şey eleştirmenlere, dergi, gazete yazarlarına ya da mağazalara gönderilen film/dizinin dvd si. bir şekilde düşüyor işte nete. copyright uyarıları , watermark doludur ekran. spartacus için çıkanda var mı bilmiyorum. kasıtlı olarak starz koymamış olabilir. reklam stratejisi olabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Jahrein said: o deil de arada "judo's cunt" mu ne diyo. altyazısız izlediim için emin olamadım judo diye tanrı mı vardı? yoksa ben mi yanlış duyuyorum. judo değilse kimin cuntı bu? "Juno - Queen of the Gods" o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 juno's cunt & jupiter's cock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tam restaurant ismi oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Laorx said: juno's cunt & jupiter's cock so whats the probleeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Juno romalıların Hera'sı işte Jupiterde Zeus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bu bolumde cok vahsi seyler olmus, oyle diyorlar? eve gitsem de izlesem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu bölümün özeti ÇATIR ÇATIR Spartacus ve Sura ya Zeki Müren den gelsin http://www.youtube.com/watch?v=ux3a3P1OKc0 Ilithyia hastanım ya. Tam fantezi kadını. Yanlız Lucretia mı daha şerefsiz yoksa Batiatus mu karar veremedim bi türlü. Ashur tam bi piç zaten. suyu ısındı Batiatus doğrar yakında. Spartacus o köle kıza yazacaktır yakında. Sura ı andırıyor zaten. Çilli milli güzel bişey ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 9 Abiiiiii O perde açıldığı andan itibaren ağzım açık kaldı , Illithia desen ava giderken avlandı, Lucretia kocasından bile dişli olduğunu gösterdi. Licinia ligdeki çekişmeye fazla dayanamadı yazık oldu. Ayrıca Mira baya başarılı ama dizi artık öyle bir hal aldı ki, entrikalar kadınların güzelliğini bile unutturuyor insana. Ashur desen bir yandan, Lucretia desen bir yandan. Batiatus Spartacus'u ziyarete gittiğinde gel bir iki kadeh birşey içelim kafam allah bullak diyecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 resmen plaj teorisi mevcut bu dizide. HErkes ciplak olunca, bir yerden sonra cok sallamiyorsun karilari shdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yanlız ilithya nasıl anlamadı crixus olmadığını hayret. hayvan gibi yara var crixus un vücudunda. hadi makyaj yaptıkları için farkedilmiyo diye düşünse ulan crixus daha bi kalın, iri yarı be. küçük spartacus u görünce aklı gitti herhalde eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Azmodai said: resmen plaj teorisi mevcut bu dizide. HErkes ciplak olunca, bir yerden sonra cok sallamiyorsun karilari shdhfg. Başlarda Oha Oha bu kadın da soyundu fln diye izlerken şimdi ama aaa bu soyunmadı diyorum asdfsdaf. Mantıklı bir teori yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Nudizm artık bana tabu olarak gelmiyor :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar