smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi 3 çocuklu kadına nie bakıyım ben. ona kadar 2 tane taş gibin karı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sarisin olan kadin cok guzel geliyor bana. Bayagi begendim, ve evet, lucy lawless ta hala guzel. Dizi genel olarak rahatsiz ediyor beni ama, effektler COK kotu. Oyunculuk ta 1-2 adam disinda cok zorlama geldi yer yer, ama roma doneminin fetisistiyim, izlemeye devam ederim bunu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konu falan hikaye bence olay yakında tamamen erotiğe dönecek ki itirazı olan pek olmaz gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 seks sahnelerine bukadar takılmamak lazım. hani bu konuda gerçeği yansıtmaya kalksalar midesi kaldırabilecek insan zor bulunur. günümüzde bukadar anormal gelmesi belki normal ama gösterilen devede kulak bile olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 erkek erkege, keci keciye ve barbar da romaliya saplardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Jahrein said: mani said: seks sahnelerine bukadar takılmamak lazım. hani bu konuda gerçeği yansıtmaya kalksalar midesi kaldırabilecek insan zor bulunur. günümüzde bukadar anormal gelmesi belki normal ama gösterilen devede kulak bile olamaz. abi bunu quote'lamam lazım kesinlikle. naptın sen bilader? yaşamış gibi anlatıyo adam:" çok kötü günlerdi...." nerde o eski roma orgyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kolezyumda toplanirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dizide herşey güzelde şu kan olayını biraz düzeltmeleri gerekiyor çok sırıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Siritmayi birak asiri abartmislar kan efektlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 blood and rose rose and spine my love and you sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi her orgy de imzamı attım mı demişim ne demişim hehe. yani bunun o dönemin belgeselleri var, kaynak kitaplar var onun dışında anlatılan hikayeler vs var. Hiç mi merak edip okumadınız yada denk gelmediniz belgesel kanallarında. http://en.wikipedia.org/wiki/Sexuality_in_ancient_Rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 la olm bırak kıllı kıllı hatunların devri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ya dizi fena değilde abicim bu seks olayını abartmışlar. Tamam herşey çarpıkta ne gerek var bu kadar çok olmasına. Her gösterilen yeni karakter bi kere karısıyla yatarken gösterio. Ana karakter daha ilk bölümde 2 defa gerçekte bi kerede hayalinde seks yapıor. Sonra kötü karakteri tanıtırken o bir düz gidio karısıyla vs vs. Tamam anladık seks çok feciydi o dönemde. Ama 40 dk bir bölümde bu kadar çok koymaya ne gerek var. Efektler sırıtıyor biraz ama seyredilir. Umarım ilerki bölümler daha fazla konu ve daha az seks olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 umarim daha fazla seks olur cunku dizi kotu. Seks guzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ikinci bölümde çok sex yoktu aslında. zaten ilk bölüme koymaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3. bölüm çıkmadımı haaalen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3 gün var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dizi fena değil izlenir. kan efektlerini gerçekten abartmışlar hoş durmamış. spartacus un hatunu dünyalı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Liv Taylor wanna be olmuş Spartacus'ün karısı. Dizi 300'e baya özenmiş, acımadan çıplaklığı dayamışlar bir de; ama fena değil. Kan efektlerinden ben o kadar da rahatsız olmadım, hatta hoşuma bile gitti. Shounen havası katmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yalnız ilk bölümde kar yağarken adamın vücudunu göstermek için çıplak çıplak giydirmişler bir pelerin ile dfgdf donar insan la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ilk 2bölüme bakıyorum rome seviodum ama adam gibi izliyemedim.toplamda 5-6 bolumunu izlemişimdir herhalde tv de denk gelince. buna baştan bi başliyim bakalım.bana seks değil savaş lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 deadwoll said: Liv Taylor wanna be olmuş Spartacus'ün karısı. Ayni seyi dusunuyodum izlerken. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Red said: ilk 2bölüme bakıyorum rome seviodum ama adam gibi izliyemedim.toplamda 5-6 bolumunu izlemişimdir herhalde tv de denk gelince. buna baştan bi başliyim bakalım.bana seks değil savaş lzm Roma nın birinci sezonundaki Titus Pullo nun gladyatör arenası sahnesi bu dizide gördüklerimin hepsinden daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dizi hoş baya, sevdim. 3. bölüm ne zaman çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.tvcountdown.com/ buradan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar