zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hmm bu genel güzel bi betimleme oldu.. tam istediğim organizma ama dişi olman tercihimdir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 püü terbiyesizzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pmden yapabilirsiniz geyiğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Eternalus said: masteis, çocukları dövüyomuşsunuz lan mahallede, foruma yazmışlar :D ahah ne ağlamış ama adamlar sorma ya, gundimidir nedir herifler anlamadık bizde. gelip savaş açıyorlar tokatlıyoruz sonrada ağlıyorlar "SİZİN LEVELİNİZ ÇOK YÜKSEK! EZİKLİK YAPTIĞINIZ!!!!11" diye. ulan neden savaşa açarsın levelimiz size göre yüksekse? hani biz savaş açmış olsak tamam derimde, adamlar hem savaş açıp "yeneceğiz sizi göreceksiniz!" diye laflar edip, ele alıncada zırlıyorlar. shoutboxta elemanın biri o adama bi laf etmişti çok gülmüştüm. bulabilsem yazacam buraya :D edit. of abi rezalete gel, foruma team bölümüne türkün biri "TÜRK VARMI LEA" diye topic açmış. http://forum.deathend.com/index.php?page=Thread&threadID=127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pm derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 beni bi artık teama alsanız diyodum lvl 6 olcam:S mutantım merak etmeyin:) zeawee nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 böjeek i de ezdim la keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yanlışlıkla team kurdum kahretsin gitti 1k :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mutant oldum 3 kişi topladım patiden yandaş takım arzuluyorum, bizi de aranıza katsanız bence en çok güzel bir şey olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu aralar fazla bakamıyorum oyuna.. takım liderliği "Saeros" da ona oyun içi özel mesaj atın alsın sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 http://img294.imageshack.us/img294/3691/pano01.jpg keşke aldığım ekranı çekseydim ama bu daha iyi, 20 luck lvl13 hard mission sonrası oyunun bana kıyağı. düzgün bişey bulamadığım ve paraya kıyamadığım için hala yeşil atletle geziyodum ben. olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eheh şanslıymışsın :) elite missionlardan bazen çok iyi itemlar düşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 başladım lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ne bu abi paso arabaylan gidicem mi böle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ve terror proof vault 13 e savaş açar. kolay gelsin ne diyeyim adamlar bzim lvlların iki katı komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yok be az once hyde lideri tokatladı :D ben de öyle bi idda yok ama hyde döver hepsini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hyde benim hacı :D valla kendileri bilir ne yaparlarsa yapsınlar. ben pvm tadından dahi hoşlanıyorum. e paramı da reservoire koyduktan sonra salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 gelen geçen göçertiyor bana şu an eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Saeros ben inv istemiştim ama özel msj attım sana oyunda, bugüne bugün yiğit bir ESPer'ı kim takımında görmek istemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 seni de arkadaşını da invite ettim bikaç gün önce, hala unconfirmed gözüküyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 terror proof üyelerinden günde 20-30 kere saldırı aldığım için artık pek bakmıyodum bile kim dalmış ne olmuş. ama bugün şöyle bi bakayım dedim ve güzel bi sürprizle karşılaştım http://img20.imageshack.us/img20/2269/543531223.jpg gg sonra 3 kere daha saldırıp yenmiş tabi ama 211 water'ı geri alamamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bana lvl 8im diye dalmıyorlar sanırım. büyük adam olunca güreş tutucam bende azimle 1 lvl atlıyorum günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahah yine yenmişim dalanlardan birini http://img99.imageshack.us/img99/3400/53453435323.jpg ne varsa dna upgrade'inde varmış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bana terror prooftan lvl 18 daldı lvl 15ken ben. nasıl olduysa dövmüşüm adamı. daha da sataşmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ya şu ebleh oyunu oynamak istiyen var mı? işte falan ara sıra girip görev yapıodum öyle 14 falan olmuş. istiyen pm ata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar