Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 iöçen kim birlikte içek , ü ilede romanan osun istyerse camöurda olsun ühopypaaaatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 zıbarıom ben başbşaş herkssssseeeeeeeee hayyat gfüzxerl ben güzleöm hjerkes güxzel lawn bide sathos adamı kırdınız ayıp :((( harni ayıp :()((/%+&( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 AĞZINIZLA İÇİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 şarhosn sarthosdan baska dostyu yokyurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sarhos olunca boyle typolar oluyor mu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bence arkadaş sarhoş değil, baya uğraşıyor sarhoş gibi yazmak için. olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 o yüzden kermit'e herkesten bir içki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben de oglen 1 de basladim icmeye bugun, capitol hill (seattle) block party'nin 2. gunuydu. ama anasini satiim yarin hiking gezisi varmis ben de kari gibi gelcem dedigim icin, biletleri de satin aldiklari icin, ve sabah 6.5 da falan kalkmam gerektigi icin simdi kicin kicin eve dondum. Sonic Youth'a kadar 2 gun tum gruplari dinleyip de headliner'da partiden cikan tek insan da benimdir heralde. hic dinlemedim Sonic Youth ondan uzulemiyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben de camasir yikiyorum, kirli varsa gonderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tekirdağ güzeeeel rakısı güzeeeel Mehmet Öksel (ben) her şeyden güzeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tekirdağ alcaktık yoktu ya :( yeniye kaldık pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kermit içiyo her gün her akşam bokunu çıkarıyo 10 gündür böyle gidiyo. başım çatlıyo /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Flassh said: kafam güzle ben gfüzeli,mn dün ya güzekl Ferhat Güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Nasıl bu kadar typo yapıyorsunuz be, hiç mi klavye hakimiyetiniz yok. Gerçi ben sarhoşken çok fazla kasıyorum, son 2-3 haftada 4-5 gece sarhoşken mesaj atmışımdır şuraya sdf. BİR TYPO YAPTIM MI SÖYLEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 millet yazım hatalarıma takmış nabım o kafa ile anca bu kadar düzgün yazabildim :D düzeltmek için kasmadım gerçi düzeltmeye halim bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar