Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Asker olmama 16-17 gün kala asker olacak patileri hele bir görebilirmiyim?Ağustos sıcağında bir güzel kavrulacağız.Hayırlısı bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Valla üni.den daha yeni mezun oldum mastıra da kabul aldım da tecil yapmadım, kaçak olmamışızdır inşallah arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bana da güneş kremi ayırın :P O değil de şimdi kim haftaya cumartesi sabahın köründe kalkıp sınava gidecek piff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Varsa Küçükyalıdan girecek sınava 1 ağustos gibi öğrenmek iyi olur hani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ben de! ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sonunda 329'larda bot bağlayacaklar. Hele hele asteğmen olacak olanlar biz 325'lerden görevi devralacaklar... Sabırsızlıkla kıtalara dağılmanızı bekliyor olucaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 daha mezuniyet bidisini bile alamadim. ağustosta giderim diye umuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 -Nae said: Sonunda 329'larda bot bağlayacaklar. Hele hele asteğmen olacak olanlar biz 325'lerden görevi devralacaklar... Sabırsızlıkla kıtalara dağılmanızı bekliyor olucaz... Yahu yedek subay eğitimini Tuzla,Eğirdir,Foça,Mamaktan başka veren okul yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 poşşşşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Phobos said: Bana da güneş kremi ayırın :P O değil de şimdi kim haftaya cumartesi sabahın köründe kalkıp sınava gidecek piff ahuah sen sen sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 saygılar kardes =) bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bir ara ben de gidim ya.Arayı çok soğutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 oha lan 329 askeremi gidio yuhara.. 325 gittim geldim. daha dün sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben Ankara'dan giricem sınava :( akşam fatboy slim var diye bugün gitmedim gece konserden sonra gidicem. hayırlısı artık. akşamda maçı izler gelirim diyorum :p bu arada o şimdi asker titlelerı olsa askerdeki kişiler için ne güzel olurdu... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dragonmax said: oha lan 329 askeremi gidio yuhara.. 325 gittim geldim. daha dün sanki.. way bea 319kdyim bende, torun tombalak askere gıdıyor muahbbetı yapammı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Asriel said: Varsa Küçükyalıdan girecek sınava 1 ağustos gibi öğrenmek iyi olur hani:) off off küçükyalıda acemilik yaptım anılarım depreşti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 toruuuuuun :P asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 of güneşin altında, kafandaki şapka kulakları kapatmadığından kulağının üst kısmı yanıcak 5 kere deri değiştiricek. yara bile olacak artık. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 YAZ! deniz kumlar alkol kızlar... -- tabi bu bizim için.. 329KDler için KOĞUŞ KALK! ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sınava girdim ve resmen askerim şu anda.10 gün sonra da birliğe teslim olacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Pardon da KD oldukların nerden çıkardınız belki onlarda benim gibi mazlum Asteğmenler kervanına katılacaklar. Bende KD beklerken atgm oldum o yüzden kendinizi herşeye hazırlayın. Eğirdir Dağ Komando ya bile :) (Çünkü bana orası çıktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: of güneşin altında, kafandaki şapka kulakları kapatmadığından kulağının üst kısmı yanıcak 5 kere deri değiştiricek. yara bile olacak artık. çok fena. görende askerliği 3 sene mardinde yaptı zannedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 vatan bekçileri. vatan size emanet allah yardımcınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 8e gelirken 618. sıraya adımı yazdırdım. saat 13:30 a gelirken dışarda idim. koskoca istanbulu tek yerde sınava sokuyorlar komedi. ankarada 2 yer var sınav için. Bu arada Asriel 31 Temmuz 23:59 dan sonra asker idin :) kaldı 9 gün pff bunalıma giricem yakında dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: 8e gelirken 618. sıraya adımı yazdırdım. saat 13:30 a gelirken dışarda idim. koskoca istanbulu tek yerde sınava sokuyorlar komedi. ankarada 2 yer var sınav için. Bu arada Asriel 31 Temmuz 23:59 dan sonra asker idin :) kaldı 9 gün pff bunalıma giricem yakında dasdas Aslında değil.Sınav yerine gidip aday numarası alıp imzaları çaktığımız andan itibaren asker olduk:)İzin belgelerimizi de aldık bekle bakalım bekle.Uzun istiyorum ama yüzde 99 kısa dönem çıkacak.Emin gibiyim biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar