Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

329.Celb dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda 329'larda bot bağlayacaklar. Hele hele asteğmen olacak olanlar biz 325'lerden görevi devralacaklar...

Sabırsızlıkla kıtalara dağılmanızı bekliyor olucaz...
Mesaj tarihi:
-Nae said:

Sonunda 329'larda bot bağlayacaklar. Hele hele asteğmen olacak olanlar biz 325'lerden görevi devralacaklar...

Sabırsızlıkla kıtalara dağılmanızı bekliyor olucaz...

Yahu yedek subay eğitimini Tuzla,Eğirdir,Foça,Mamaktan başka veren okul yokmu?
Mesaj tarihi:
ben Ankara'dan giricem sınava :( akşam fatboy slim var diye bugün gitmedim gece konserden sonra gidicem. hayırlısı artık. akşamda maçı izler gelirim diyorum :p

bu arada o şimdi asker titlelerı olsa askerdeki kişiler için ne güzel olurdu... :D
Mesaj tarihi:
Pardon da KD oldukların nerden çıkardınız belki onlarda benim gibi mazlum Asteğmenler kervanına katılacaklar.

Bende KD beklerken atgm oldum o yüzden kendinizi herşeye hazırlayın. Eğirdir Dağ Komando ya bile :) (Çünkü bana orası çıktı)
Mesaj tarihi:
kermit said:

of güneşin altında, kafandaki şapka kulakları kapatmadığından kulağının üst kısmı yanıcak
5 kere deri değiştiricek.
yara bile olacak artık.
çok fena.

görende askerliği 3 sene mardinde yaptı zannedecek
Mesaj tarihi:
8e gelirken 618. sıraya adımı yazdırdım. saat 13:30 a gelirken dışarda idim. koskoca istanbulu tek yerde sınava sokuyorlar komedi. ankarada 2 yer var sınav için.

Bu arada Asriel 31 Temmuz 23:59 dan sonra asker idin :)

kaldı 9 gün pff bunalıma giricem yakında dasdas
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

8e gelirken 618. sıraya adımı yazdırdım. saat 13:30 a gelirken dışarda idim. koskoca istanbulu tek yerde sınava sokuyorlar komedi. ankarada 2 yer var sınav için.

Bu arada Asriel 31 Temmuz 23:59 dan sonra asker idin :)

kaldı 9 gün pff bunalıma giricem yakında dasdas

Aslında değil.Sınav yerine gidip aday numarası alıp imzaları çaktığımız andan itibaren asker olduk:)İzin belgelerimizi de aldık bekle bakalım bekle.Uzun istiyorum ama yüzde 99 kısa dönem çıkacak.Emin gibiyim biraz:)
  • Yeni Oluştur...