Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Heryer 3G. Duvarlar, televizyon, radyolar, metrobüs, taksim, metro, arkadaşlar. O türkselin iğrenç reklamı "merak edmiyonmu" ya da kafam gireleyto. YETER !!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 MERAK GÜZEL ŞEY GÜZEL ŞEY MERAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 MERAK IŞTE BAZEN SORARIM KENDI KENDIMEEEE , DUŞŞSEMIYDIMM BAŞKA RUYALARINNN PEŞINDEEEE...EN ATLETIK CERRAH OLURDUM BELKI BU ALEMDEEEE UZAYDA YURUMEK VARKEN DUNYADA KOŞMAK NIYEEE *DANS EDER* dsflhsdlfhdsljfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 lan ne iğrenç bir reklam o lann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Merak etmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 o "DANSEDER" kısmı. toronto ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Turkcell'in 3g reklamı bence çok güzel. Ama tabi Var mı nazoo gibisine hayran bir halktan bunu beğenmesini bekleyemeyiz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben de rock fmde arka koltukta yalandan 3g reklamı yaptıklarında kıl oluyorum. Bide bişey de bulamamışlar çok sikko bi olay zaten 3g. İşte karını kocanı izlersin seni aldatamaz dimi hacı heuheah diye yalandan bi espiriler falan. Eksene geçiyorum bu muhabbet başladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 altı üstü hızlı internet, benim evimde wifi var 2mb le, mobil cihazımda kullanınca aynı 3g. bi gelsede ücretleri öğrensek istiyom ben esas, aah ah. ona göre operatör değiştirmeme ramak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Telefondan karşıdakini görerek konuşmak kadar dandik bişey yok bence. Görsen ne fark eder be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 reklam amacına ulaşmış demekki aklınıza sokmuşlar bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 işte radyasyonu aile boyu yemek için birebir. hani webcam falan bi yere kadar güzeldi ama küçücük şeyin başına bütün aile toplancak şimdi -AMCAAAAAAAAAAA NAPION AMCAAAAAAAA, YENGEM NASIIIIIIIIII, OO OZAN BÜYÜMÜŞ VAY BE. şeklinde ızdıraba dönüşücek olay. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kermit said: reklam amacına ulaşmış demekki aklınıza sokmuşlar bi şekilde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 biz reklam yokkende 3g gelsede kullansak diyoduk zaten, çok extreme bişi yaptıklarını zannetmiyorum. tek farkı şu oldu, 3gyi hiç bilmeyen insanlar telefon alırken, 3gside olsun oo diyolar. ticari rantın zincirleme etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 o reklam yüzünden nefret ettim türkcell den. hayatta geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 3G tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Nolur tutmasın. Bu reklamlar bi yerlerinde patlasın istiyorum hohoho. Gerçi patlamaz hayatta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Baba tutsa nolur tutmasa nolur, Türkiye'nin %60'I turkcell kullanıyo, her ay blizzarddan fazla gelirleri var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ahahaha blizzden fazla geliri var he dfkjhg. trici gelsin hemen denicem. bütün güzel ve zengin kız arkadaşlarımı ariym bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Vodafone kadıköyde billboardlara yazmış... Doğru herhalde ki yanıltıcı reklam suç... Maç başladı ama ben tezgahın başındayım, Maçta kart çıktı mı çok meraktayım MERRAK NE GÖZEL ŞEY GÖZZEL ŞEY MERRAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ayrıca sevgili kızlar, Artık işiniz bitti. Partide telefon çaldığın da, arayanın baban olduğunu görürsen boku yediğinin kanıtıdır. Ve bu konu bir çok şekilde yorumlanabilir. Bence 3G kaldırılsın. Örnek App: if(Baba_ararsa == true) { open.telefon.direkman = konum.sessiz; open.telefon.kamera = isik.yuksek; open.telefon.mikrofon = ses.yuksek; if(sex == true) { Gps_Bilgilerini_Gonder.start; } else(evde == true) { nokiathemetone.start = called("babişkoooo"); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 [video]http://www.metacafe.com/watch/1382572/telenor_video_call_funny_ads/?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ya beni o turkcell reklamındaki hidayetin sahnesi bitirken, hidayetin yaptığı dans bitirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 hidayetin dansı hakikaten olmamış ama ahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar