Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 g.oak questini elf kasabasından alıosun. amca bana oak dan parça getir sana item yapim dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 flemeth questi (soru) bu flemethi kesmece questini hangi levelda yapmak gerek? benim partinin ortalama levelı 10 ve baya ebeme atlıyor kendisi. yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 flemeth questi (cevap) valla bende o levellarda yoklamıştım. millet kesiyor partye göre ama ben 15te tekrar gittim öyle kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BlackRose said: ana karakter mage, dex 13 falan, bi questte diyo ki bow al eline gel... en düşük bow 14 istiyo lol yahu partide leyla var öküz gibi dex ile, yok illa ana karakter atacak oku, neyse allahtan bi eldiven vardı +1 dex veren düşük req onu giydim de hallettim yoksa şaka gibi yani heh Ben bu questi yapamadım. Şaka gibi ama elimde 14 dex veren ok yoktu, en az 18 falan vardı ana karater de 14 dex mi neydi. Sonra bi ara buldum 14 dex'li bow ama ne kasıcam şimdi tekrar ormana git de geri bul orayı da diyip satmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dworgian said: g.oak questini elf kasabasından alıosun. amca bana oak dan parça getir sana item yapim dio ee ben onu yaptım, zaten grand oak da acornu verince veriyodu galiba dalında bi parçayı, onu tamamlamama rağmen hala duruyo üstünde quest oku (ağacın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hüm bilemedim bende durmuo interact de olmuo artık ağaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 blacksmithin istediği oak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 neyse işte o grand oak giremediğimiz yere girmemiz için bi dal veriyodu sanırım, blacksmith de başka bi yerde devrilmiş bi ağaçtan oak istiyodu o ikisini de yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oluyo bazen o ok işareti bitmiş questlerde, bug sanırım, bende de oldu 2-3 yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Spyro said: Kaede said: eğer tank olucaksan kılıç kalkan sahip olman gereken toplam dex 26 benim main şu an tank.. 28 dex oldu yanlış hatırlamıyorsam.. arda bir iki puan veriyorum dodge şansını etkiliyor diye.. yanlış mı yapıyorum yoksa =) ? öyleyse 2 puan alıp strye atayım akşam.. Doğru yapıyorsun sonuçta en etkili defansif stat DEX. Ama fazla vermemek lazım çünkü sonra 40+ STR req. birşey gelince çantada turşusunu kuruyorsun. (oyun sonunda hayvan gibi STR isteyen daha iyi zırhların olduğunu varsayıyorum) Threat için damage'dan ziyade stamina lazım. Sonuçta Threaten imba. Cooldown bittiği anda basabileceğin kadar stamina oldu mu rahatsın. Stay en iyi taktik. Üzerine bir de LOS yaparsan düşman sana geliyor, misler gibi. Veya vazgeçtim en iyi taktik topuk. Bir yerde Spider Queen gibi miniboss vardı. Nasıl topukladıysam artık combattan çıkıp save bile aldım lol. Force Field çooook güçlü. Yama ile mutlaka müdahale edilmesi lazım. CC olarak bile kullanabiliyorsun. 2 Spirit Healerım var, ikisine de Force Field aldım, zorluk seviyesi düşmüş gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 arcane said: ... Veya vazgeçtim en iyi taktik topuk. Bir yerde Spider Queen gibi miniboss vardı. Nasıl topukladıysam artık combattan çıkıp save bile aldım lol.... hehe ben de aynen denedim bunu, hatta blood mage boss u kestiğimiz warehouseta hem de düşünün, kaçtım boss gelmedi add'ler kestim sonra tek yakalayıp çöktüm ümüğüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 of deliricem bitsin şu vizeler oynamak istiyorum artık OFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 DadashNik0F said: flemeth questi (cevap) valla bende o levellarda yoklamıştım. millet kesiyor partye göre ama ben 15te tekrar gittim öyle kestim. morrigan az önce tekrar denedim circle of the mages'tan gelen healer hatunla benim ana karakter canlı kaldı, karşılıklı heallar atarak zorlu bi mücadeleyle indirdim. ama morrigan yine vermedi söverim ama ben bu hatuna! kanımı emdi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vermesi lazım ya götürdükten sonra ii konuşamadın mı acaba ondan sonraki dialogda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dragon derilerini nerede armora dönüştürebilirim ve setler mage agırlıklı mı warrior agırlıklı mı özellik veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 denerimde markette çılgın bi armorsmith var wade diye o yapıyor armorları, 3-4 çeşit oluyor save edip denersin hangisi sana yetiyorsa, en sağlamı 42 str ister. Morrigan hakkında, endgame high spoiler oyunun sonundaki çocuk ritüel falan olayından sonra (ben kabul ettim çocuk yapmayı) 23232 tane teori ürettim ben, sanırım Morrigan gerçek witch of the wilds'dı diye düşünüyorum, hafif keklendik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BlackRose said: onu diyorum zaten kalkanı alsan da almasan da geliyor sanırım, eğer ödül istemiyorum diyip kalkandan vazgeçersen title veriyor mu onu deneyemedim çünkü bir kere açmıştı achievementı işte bu achievement olayı hiç yakışmamış bu oyuna, aynı questin iki farklı sonu içeren achievement'ı reload edip 1,5dk uğraşarak filan açıyorsun ki achi için değil, reaver spec açmak için yaptım. :/ BlackRose said: bende 5 armor farketti seti değiştirince, yalnız blood dragon bariz attack, defans ve dmg olarak da daha iyi oluyor giyince fakat bişeyi anlamadım ben, BD sette görüntüde sadece breastplate iyi rakamsal olarak mesela warden commander sette gauntlet tamamen aynı +10 fire resistant var, botta da yine aynı +50 stamina var, yani eldiven ve botun BD settekilere göre artısı var, böyle olmasına rağmen chest dursun eldivenle botu kullaniyim dedim yine de 3 AC düştü nasıl oluyosa :p set bonusu heralde :D evet set bonusu çok güzel blood dragon'un, başlık olarak da kamptaki cücenin sattığı bergen's honor mı ne onu giydim. set bonusu da bozulmuyor. gözler kızıl kızıl yanmıyor ama olsun. hoş gerçi oyun helmleri neden set parçası saymıyor ve kampta başlar başlamaz neden süper statlı tier 7 massive helm satıyor onlar da ayrı muamma. :) sophia vs avernus konusunda net'ten baktığım kadarıyla sonrasında birşey değişmiyormuş seçime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 morrigan hakkında spoiler zhevran gibi morrigan da katliama açık olmalıydı bence. hatun tam bir yılan. hatta oyunun önemli bir bölümünü magesiz oynadım, spirit healer haricinde. oyunun sonunda çocuk yapalım çocuk godchild olsun, ben büyütecem diyor. yani daha über bir flemeth/morrigan döngüsü başlatacak aklı sıra. bir de çocuğu sana göstermeyecem diyor. orda "elimde olsa seni çok önceden öldürürdüm" diyip bu teklfini geri çevirdim. sen olmazsan alistair olabilir dedi, kafasına çakacaktım criticalı ama oyun imkan tanımıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mortis said: vermesi lazım ya götürdükten sonra ii konuşamadın mı acaba ondan sonraki dialogda ya öldürmeden önce bi verdi sora vermez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sam said: ...başlık olarak da kamptaki cücenin sattığı bergen's honor mı ne onu giydim. ... ben de şu anda aliyi blood dragon+bergen's honor ile dolaştırıyorum ama Wade'e dragon scale armor yaptırsam mı diye düşünüyorum bi bakcam ne yapabiliyo :) denedim, sonuç: dragon scale set blood dragondan sadece +4 defans yüksek, geri kalan bütün herşey birer ikişer düşük :p demek ki neymiş, drake scale'den light armor yapıyo bu eleman, dragon scale'den de medium yaptırmak lazım böylece gurubu infernonun içine sokabilitemiz olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 rogue basladım hardda. ostagarı solo gectim nerdeyse ogre haric. patch + dlc itemleri direk win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oyunu yeni oynamaya basladimda gemler bi ise yariyormu satiyorumda devamli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 gift olmayanları gönder gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Xenocide said: Mortis said: vermesi lazım ya götürdükten sonra ii konuşamadın mı acaba ondan sonraki dialogda ya öldürmeden önce bi verdi sora vermez oldu. morrigan yamulmuyorsam morriganın approvalında eğer LOVE yazıyorsa vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mortis said: vermesi lazım ya götürdükten sonra ii konuşamadın mı acaba ondan sonraki dialogda Eh be ne adamsınız, benim noble dorf warrior bile işi pişirdi daha ne olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar