mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şu başlık her güncel baslıklara geldiginde 2-3 post okuyorum geçen gün arkadasım bi yerde takılmış resmen çözdüm burdan çat pat ögrendiklerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 juggernaut armor you need to do is go to the small pool, take the bowl and fill it up with water, go to the altar nearby, set the bowl down, pray, take only a sip then pour the water back into the pool böle bişidi, ben deneme yanılmayla bulmuştum doldur boşalt iç dua et indir kaldır felan şimdi baktım 92 saat olmuş benim oyun süresi lol hala yan questleri yapıyorum landsmeet mi ne başlatmadım bile henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 O ruin içindeki avatar bulmacası kısmında sanırsam bir kez deneme hakkınız var. Tuzağı çalıştırırsanız doğru sırayla yapınca bile olmuyor galiba. Questini alıp aktif questlerde mi yoksa değil mi bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 beceremedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben de şimdi çözdüm ama yapana kadar isyan ettim. Bu arada set iyi hoşta 38 str req nedir abi yuh boğazımda seti giyme hevesi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 38 str'ye lvl 6'da mı 7'de mi ne ulaştım, dw ya da shield gidenler de skill'leri boşverebilir oraya varana kadar. armor kadar farkettiren skill yok nasılsa. ne vursa 1-2 dmg veriyor blood dragon bile giyince. şimdi lvl 12'de 60 str filan oldu, haste üstüne blood frenzy midir nedir onu açıp 100dps auto-attack ile kasırga gibi esiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tank misin? alise str abanmazk lazimdi aslinda ama ben boluyorum hep statleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 2h aslında ama 12'ye kadar ben tankladım ali'yi geri alana kadar armor sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 respec modla zırt diye giydirebiliyorsun blood dragonu ölmüyo alistair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Gaxkang ney lan öyle, 15dk savaştık herhal tek mobla hardda. karşılıklı life drain, cleanse area yaptık anca öldü tip, golemide booster modda kullandım, 3 kişi kestik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 orzammar crier hahaha orzammarda crier bhelen assemblye saldırıp öldükten sonra epic fail dedi, yarıldım gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 SPOILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 orzammardaki throne room hakkında harrowmontu kral yaptıktan sonra cikaramiyormuyuz bunu? yoksa ben mi beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Abi ben bu oyuna uyuz olmaya basladım aynı lvl aynı karakterlerle demon ya da boss ya da en basiti revenantta 10 healing pot harcarken yol üstünde quest yapmaya giderken 60 pot kullandım. Hayır bi an durup lan bu kadar düşman ı koymuslarsa heralde oyun bitiyordur diye düşündüm abartmıyorum birinde 18 werewolf diğerinde 24 küsür minion ve bi boy büyükleri tarzında yaratıklar. Darkfantasy falan güzelde bunlar direk genk moduna kouyuolar adamı. Ha bi de parti lockpick hatun , spirit healer , templar ve two weapon (hand axe , dagger /handaxe in sağlam +lı özellikleri var artı 2 grandmaster rune) kullanan warrior dan ibaret , hyr benim bilmediğim bi olay falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Aluriel said: orzammardaki throne room hakkında harrowmontu kral yaptıktan sonra cikaramiyormuyuz bunu? yoksa ben mi beceremedim taht odası secret gizli dragonu diyorsan, tahtın olduğu odada solda 2 taş var yerde, bide koridorda tam ortada bir taş var. birer adamını bu taşlara koyup sende gidip tahta tıkla olması lazım, yok olmuyorsa ben kralı falan seçmeden yapmıştım bunu,olmuştu, ödül ageless, güzel 2 slotlu bi 2h sword. crier bide evet bu çok süper, bheleni öldürüp öbür adamı kral yapmışım koşturuyorum şehirde, yanından geçerken npc "bhelen tahtı alamadı başarısız oldu! Epic Fail!" diye bağırınca kopmuştum bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Redeagle said: O ruin içindeki avatar bulmacası kısmında sanırsam bir kez deneme hakkınız var. Tuzağı çalıştırırsanız doğru sırayla yapınca bile olmuyor galiba. Questini alıp aktif questlerde mi yoksa değil mi bakın bence. Yok öyle bişey. Ben questi almadan yanlışlıkla tuzagı aktive ettim sonra questi alıp düzgününü yapınca girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kral tahta gecmeden aktiflestirebiliyorsun diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cok sacmaymis ya. alamicam yani simdi o kilici pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Norak said: crier bide evet bu çok süper, bheleni öldürüp öbür adamı kral yapmışım koşturuyorum şehirde, yanından geçerken npc "bhelen tahtı alamadı başarısız oldu! Epic Fail!" diye bağırınca kopmuştum bende lol Bhelen'i nasıl öldürdün ben göremedim bile=( bide iyi olan bhelen mi diğeri mi ben diğerini kral yaptım ama diğer şanslarımı merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Oyunda level scaling yok muydu lan? Önce mage circle sonra redcliffe, şimdi de brezilya yapıyorum. Kırmızı dragon, gruplu revenant falan hep kolay geliyo. Mage circledaki revenant bildiğin ağlatmıştı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dragon fightlar oncesi hazirliginizi tamamladinizmi!!.. Hmm dragon ve adamantium armorlarimiz..check.. unbalanced dps weaponlarmiz..check..gruptaki 2 kiz 1 erkekle uygunsuz yakinlasmaya girmemiz..check..sanirim dragonlar icin haziriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 level scaling var ama ilk girdiğinde scale edip kaydediyor o halini. 10 lvl sonra geri geldiğinde değiştirmiyor, eski girdiğin halini oynatıyor. o yüzden ilerleyince kolaylaşmasın diyenler her yeri gezmesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 level scaling nooblivion tarzı scaling değil sanırsam. Her mobun belli bir scale aralığı var. Yani köpek mesela level 1 mobsa, level 5 e kadar scale oluyor. 5 olduktan sonra sen ne kadar ilerlersen ilerle öyle kalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 peki sınırı nedir scale olan npclerin yani orzammara adım attım ordaki bütün moblar o an ki levelıma mı scale oluo. Sırf zoen için mi load edilen instance içi mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 @ GwindonSurion şimdi ben cüceyim, bhelen kardeşim, 3. kardeşimizi öldüren ve beni şehirden süren o, yani kötü biri bhelen. öbür aday eski kralın danışmanıydı 2. adamdı, bizim tarafımızda olan iyi bi amcaya benziodu ben onu kral yaptım, taç töreni esnasında bhelen ve adamları "lan benim o taç!1" diyip krala ve bize dalıyorlar orda öldürüon bheleni. ben golemle vurdum kafasına :p bundan sora bile şehrin 3-4 yerinde, prowing kısmı dahil, bhelenin adamları saldırıor, onlarda xp sonuçta :) bide, kral seçtikten sora, normalde şehirde önceden olmayan 2-3 yerde questler çıkıyor extradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar