nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi dragon age optimizasyonu mükemmel bir oyun. Oynarsın gayet minimumda. Bence indirmeye değer, bişey kaybetmezsin. Ki o site notebooklarda saçmalıyo. Ona kalsa ben de oynayamam da very high bile açabiliyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sparkcaster said: reaver nasıl açılıyo Urn of ashes görevindeki mountain top a cıkmadan önce 3 5 adamla karsılasıyorsun anları öldürmek yerine anlas urn bulunca sana verdikleri ejderha kanı ile birlestir,dısarda konus onlarla sana bi kupada ejder kanı vericekler içmen için aynı oyunun basındaki Joining deki gibi onu içince açılıyor reaver başka yolu yok bildiğim kadarıyla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Beyt said: Orzamarda ejderha yok. yalan! cüce ancestorlar adına!:D orzammar dragon taht odasında 3 tane taş var, ee bide tath var, ve siz 4 kişisiniz, evet öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sam said: morrigan & flemeth'in modelleri (viktor-kün baksın özellikle) AHAHAAHAHAHAHAH cok basarili +rep karakterlerde uyuyor azbucuk zuaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bone said: dwarf royal oynamak istiyorum dragon armoru kaybetmemek istiyorum. nasıl olcak bu iş? 1-)butun DLC leri disable ediyrosun 2-)gidip origin i oyniyorsun origin bitip ostagar a geldiginde save alip cikip DLC leri aktive edip yeniden giriyorsun 3-)....... 4-)profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Oyunda tanklarınız hemencecik iniyorsa onları tank yapamamışsınız demek değil midir sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 baslarda gayet cabucak iniyorlar win teyze gelene kadar taunt atmaya korkuyrodum yeminlen saniyeler icinde parcapincik ediyorlardi heleki whield wall filan almadan flemeth spoyler flemeth superdi ama, bildigin raid boss main karkater tank, alistar i 2hand dps yaptim pozisyonu ayarladim herkesin leliana en uzakta, win arkada ama melee yi heal icin range de filan sonra dingil alistar aggro aldi bir breath win teyze GG oldu WHO THE FUCK WAS THAT? ALISTAR WHAT THE FUUUCK? THATS A FUCKING 50 DKP MINUS!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yazarlar gora ve naruto seyretmiş kesin, bekliyorum daha neler çıkacak lol. flemeth'ten bir "SUBARAŞİİİİİİİİ MORRIGAN-KUN" bekledim. parti kompozisyonumuz aynıymış viktor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bütün partiler fix wynne lilianna alistair zaten hardda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 urn of sacred ashes ı ararken, o garip köye geldiğinizde evlerin birinin arkasında, ilk girişe göre sağ tarafta sanırım, mezarlık var mezar taşlarına bakmayı unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arrow of slaying MUHTEŞEM ya leliana da başka 1 tane skill olmasın gene alırım partiye. Hele o çift casterlı darkspawn encounterlarında combatın başında birine instant kill çekmek = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 rogue açtım şimdi almayacam lilianna, o değilde backstab nasıl çalışıyor, yani arkadan vurmaktan başka, crit e göre damage modifier ı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hiç kullanmadım ama otomatik crit olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sam said: yazarlar gora ve naruto seyretmiş kesin, bekliyorum daha neler çıkacak lol. flemeth'ten bir "SUBARAŞİİİİİİİİ MORRIGAN-KUN" bekledim. parti kompozisyonumuz aynıymış viktor. (tu) parti konusunda cok kararsiz kaldim ya, 5 kisi olsaymis mukkemmel olucakmis alistar ile morrigan in didismeleri cok eglenceli, hatat morrigan in herkesle didismesini izlemek cok eglenceli morrigan i cikarticna eglenceli diyaloglarin cogu yalan oluyor bioware bunu oyunun saskesi yaptigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sparkcaster said: rogue açtım şimdi almayacam lilianna, o değilde backstab nasıl çalışıyor, yani arkadan vurmaktan başka, crit e göre damage modifier ı ne? Arkasına geçtiğin gibi tüm saldırılar oto crit atıyo Assasination u seçersende bleeding ekliyo tek farkı o normal crit e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 pekaziz said: Abi adını tam hatırlamıyorum, bilmemne cross diye bir yerden önce açılan mağaralar var Orzimmar'da. Girdim 1 saat her yeri temizledim, ne hikayeyle ilgili gelişme oldu ne de doğru düzgün eşya düştü. Tamamen oyun uzasın diye yapılmış sanki. Orda Quest item var bit quest var bir mezara 3 parca (govde kafa alt vicut) 3 ayrı cuval icinde bulup getirip birlestiriyorsun bir demon summon oluyo, kesersen kestin diyo, release edersen demon u 25 gold veriyo, bu bahsettigim 3 parcadan biri crossing de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Asunder o questin ismi. Aeducan Thaig'de 2 tane quest itemi sanırım. Ayrıca Rune Plate var bir dolu, hepsini okuduğunda içinden imba itemler çıkan Crateler açılıyor. Codex entrylerin bazıları da yine Thaig'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 orzammari bitirdim, simdi bi turda lilililiiyle gidip kasalari temizlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dworgian said: oyunda 2 dvd çıktı dvd 1 de install etti. 2. sini istemedi. oynuorun gayet. nedendir bilen? ne var 2. dvd de? benim bildigim 2. dvd sadece ekstra dilleri iceriyor oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bilmiyorum walla öyle duruyo 2. dvd benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 şurdaki addonları deneyen oldumu? yarın eve gidince denemeyi düşünüyorum ben. özellikle respec ve chest olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 chest neyse de respec hile gibi birşey. sonuçta anadan doğma seninle beraber değil npc'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arcane warrior ın son hali imba baya 74 armor, 144 def, 88 spellpower 150 düz attackla biçer döver gibi ilerliyorsunuz, loghain in yancısı ser bilmemne karşıma çıktığında tek başıma kaldım direk herkes öldü, tek pot içmeden kestim hardda, tek sorunu %120 fatigue olması :)o imoen le yatağa girdiğimde fade form açıktı hala, hayalet seks oldu biraz bu arada spellpower ın büyüleri güçlendirmesi yetersiz kalmış, 20 sp varken 40 vuran büyü 80 varken 60 vuruyor. farkeden oldu mu bana mı öyle denk geldi yoksa. healersız oynadım bu sefer wynne çok sinirimi bozdu, shale ali ve imoen 3melee+1 zorlanmadan hallettim, shale in aoe leri + scattershot mage kadar iş yapıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sam said: chest neyse de respec hile gibi birşey. sonuçta anadan doğma seninle beraber değil npc'ler. suyunu cikarmadikca bence hile degil alistar i partide kullanmak istiyorum ama oda tank bende tankim bozuyordu olayi, masaustu oynasak "aga ben kilic kalkan gidiyorum sen 2hand git hadi bakayim"derim zaten partimdeki elemana ha gidip leliana ya respec cekip gereksiz gordugun skilleri silip okculuk filan fullemek stata dagitmak filan hile direk alistar i 2hand dps yaptim gayette iyi oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Viktor said: ha gidip leliana ya respec cekip gereksiz gordugun skilleri silip okculuk filan fullemek stata dagitmak filan hile direk Böhüüü yaptım bunu direk, aslında hileci falan değilim hayııırrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar