Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 leliana nın modeli http://cdn2.maxim.com/maxim/files/2009/10/20/exclusive-girls-idragons-agei/alleykatze_l1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sauce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 morrigan pek benzememiş http://cdn2.maxim.com/maxim/files/2009/10/23/exclusive-girls-idragons-agei/victorria-johnson_l4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Leliana öyle olsaydı Morrigan'ı atıp onu alırdım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Morrigan bariz Lucy Lawless'ın bal rengi lens takmış versiyonu. Biraz da şakaklarını daraltırsan tamam işte. Lucy Lawless ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Modellere benzememelerine şaşırmadım. (gerçi Morrigan karakterine daha uyan bir tip olmuş) Oyun NPC copy/paste'de Fallout 3 ile yarışacak nitelikte. Aynı suratları görmekten gına geldi. Bu kadar surat detayı ayarlayabildiğin oyunda bu denli özensizlik epic fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 lore kascaz diye bazı şeyleri sallamışlar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ayarlıyosun ayarlıyosun hep birbirine benziyor işte bu kadar kötü değil en azından oyun içinde http://img42.imageshack.us/img42/6208/1255535656023.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Orzammar taht odasında gizli bi dragon var, herhangi bir questle ilgili değil sanırım, sadece gizli :p ödül baya iyi bir 2h sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 morrigan & flemeth'in modelleri (viktor-kün baksın özellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Orzammar ne bayık bir yer ya. Resmen soğudum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 orzammar fazla uzundu evet baymadım da ömrümü yedi. landsmeeting den sonra şöle bi meydan savaşı olur sonra ejderha gelir keserim diodum son bölüm de uzunmuş. oyunda çok grind var ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi adını tam hatırlamıyorum, bilmemne cross diye bir yerden önce açılan mağaralar var Orzimmar'da. Girdim 1 saat her yeri temizledim, ne hikayeyle ilgili gelişme oldu ne de doğru düzgün eşya düştü. Tamamen oyun uzasın diye yapılmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evet oraya uğramadım ben direk o golem in crossing ine aktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hermit vs grand oak hermiti mi kessem grand oaku mu yaksam? ikisini de sağ bıraksak oluyo aslında ama kayda değer bişe çıkıyosa kesip ızdıraplarından kurtarcam da... hermitin cevabı kestim de bişe de yokmuş elemanda, bi uyduruk staff, 2 potion bi de +10 spirit dmg veren yüzük var üstünde kesince de quest logda önemli bilgiler de hermitle birlikte gitmiş olabilir diye kıllandırıyo zaten adamı :p hoş bariyeri nasıl geçeceğimi söyledi de hayatın anlamını söyleyecek demek ki daha sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 orzamarda nerde var ejderha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ati mobility x1400 up to 512 mb ram 2 GB DDR2 Ram intel duo processor 1.66 ghz Notebook ile bu oyunu oynabilir miyim acaba rahat? Boşu boşuna 7 gb çekmeyeyim, minim sys. req. göre oynabiliyorum ama minimum ile çok iğrenç oluyor bazı oyunlar (PES 2010 mesela fena oldu sildim geri, pes 2009 u rahat kaldırıyordu oysa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Orzamarda ejderha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dwarf royal oynamak istiyorum dragon armoru kaybetmemek istiyorum. nasıl olcak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 PES 2009 rahat kaldırıyosa 2010 da iyi olmalıydı ya :/ bende nvidia 9600 m gs modeli var 512mb 3gb ddr3 ram sanırım ama emin diilim hiç bi de dual core intel işlemci işte 2ghz çok güzel kaldırıyo yani.. Ki medium'da falan da gayet güzel grafikler, oynayabilirsin bence. system requirements lab çalışmıyo mu? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Pes 2010 da takılma yapıyordu, akıcı değildi yani. System req lab nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dragon armoru kaybetmek derken? DLC mi? Ben oyunda ilerleyince yaptırdım dragonbone armor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 CPU Minimum: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4 GHz or greater (Vista/7 requires 1.6 GHz or greater), AMD X2 (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater googledan buldum siteyi herşeye ok dedi buna fail dedi. Bir sitede baktığımda daha az gösteriyordu isteneni, sorun şu ki minimum da bazı oyunları öldürüyor insanı çok aşırı grafik yüklemesi var mı oyunda? Sacred 2 mesela çok yine aynı şekilde çok kötü diye sildiğim oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bone said: dwarf royal oynamak istiyorum dragon armoru kaybetmemek istiyorum. nasıl olcak bu iş? O armorun veya tüm DLC'leri oyunun menüsünden kapat öyle oyuna başla, saraydan kovulduktan sonra DLC'leri aktif et, çantaya gelir itemlar. edük: ben o zırhı sattım kamptaki cüceye, ekmek alacak bile param yoktu napayım, ama elbet ilerde birgün param olunca geri alacam!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar