Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yanı bazı cuce ozelliklerini almışlar bazılarını es gecmişler. seslendirme benıde cok rahatsız etti acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 spirit healer ı wynne den öğrenemiyo muyuz yahu? level 15 oldum hala spec yok, gidip shape shifter da olmak istemiyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Benim ikinci oyunda morrigan'da kendi kendine tüm specler açıldı. Ben onu spirit healer yaptım wynne'i kesmiş olduğumdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Cuce said: ME'den cok daha fazla dialog var, en azıdnan ceşit var dialoglarda. 3 şıkkın 2'si aynı şeyi söylemiyo. yine de attan inip eşeğe binme hissini değiştirmiyor bu, kendileri iki yıl önce yapmış olmasa eleştirmezdim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yanı tercihlerle ilgili, bütün o rpglerden sonra, ME'nın konuşma secenekleri, attan inip kurbağaya binmek gibi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o da öyle, bu da böyle. ikisinin iyi yanlarını birleştirmeye mani birşey yok zaman ilerledikçe teknik imkanların, deneyimin ve bütçenin arttığı düşünülürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sloth demonla karşılaşmada grup elemanları bana katılmıyor birtek bende mi oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sam said: ben şahsen me'de tek ses olup da karakterimizin bütün dialoglarda konuştuğu şekli tercih ederim buna, iki ileri bir geri gitmiş bioware resmen. sakat o is bu gibi oyunlarda, her ne kadar ilk oynayista katkisi olsa da ayni cinsiyette 2-3 karakter acinca sanki ayni karakter kuafore gidip gelmis gibi oynuyorsun oyunu Jennifer Hale gibi bir tanrica seslendirmesine ragmen. Ve tabii ki tam seslendirmenin super katkisi olan seceneklerin 3unun de birebir ayni seyi soylettirdigi (denedim bunu bir kere saka gibiydi) dialoglari geciyorum butce artiyor da 6 irk-cinsiyet kombosunun tamamiyle seslendirilecegi uzerine lokalizasyona gore almancaydi/fransizcaydi versiyonlarinin da yapilacagi butceyi ve zamani kimse ayiramaz (ki credits'de durup okuyan oldu mu bilmiyorum voice acting'de ordu var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Wynn hakkında Circle of Mage görevini tamamladım ve kul ıvır zıvırdan temizlendi. Kampa dönüp dinleneyim dedim, Wynn karısı "ne halt ettiğini herkes biliyor, inanlara değer vermiyorsun, inşallah darkspawn elinde geberirsin" demesin mi :S Daha yeni girmişsin gruba kadın, nereden biliyorsun benim nasıl adam olduğumu? Wynn'i grupta tutma yolu var mıdır acaba? Urn of Sacred Ashes görevinde ejder kanını kullanmıştım, onun rolü olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 pekaziz said: Wynn hakkında Circle of Mage görevini tamamladım ve kul ıvır zıvırdan temizlendi. Kampa dönüp dinleneyim dedim, Wynn karısı "ne halt ettiğini herkes biliyor, inanlara değer vermiyorsun, inşallah darkspawn elinde geberirsin" demesin mi :S Daha yeni girmişsin gruba kadın, nereden biliyorsun benim nasıl adam olduğumu? Wynn'i grupta tutma yolu var mıdır acaba? Urn of Sacred Ashes görevinde ejder kanını kullanmıştım, onun rolü olabilir mi? Zaten o görevde kan dökerken yanındaysa sana direk düşman oluyor. Ama mesela kızılı kampta kafalıyabiliyoruz (çok süperlerdi, saygı gösterdim falan diyerek) yaşlı cadaloza ne yaparsın bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o da doğru doggy, da2'ye artık kısmetse. me2'de telafi ederim hayalkırıklığını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 warrior actim, mediumda oynuyorum banami zor geldi yoksa kasasimmi yok anlamadim. 2 hand gidiyim dedim, hem asiri yavas hemde cok fazla miss yapiyo karakter. kulede beacon yakmaca gorevinde oldum 2-3 kere. mage falanmi acsam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben de aynı şekilde oynuyorum, pot içmede cimrilik yapmazsam sorun yaşamıyorum. ogre bayağı kesti biçti gerçi. bundan kolayı da tatsız oluyor. benim gibi powerful swings ile geziyorsan ondandır miss herhalde. gene de vurdum mu oturtuyorum resmen tokmakla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yaw tonla yan quest var alt factionlarda :D ana queste sıra gelmiyor, herşeyi yaparak gidiyorum 1 ay sürcek bitmesi ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi arrow of slaying ne güzel şeymiş ya 450 vurdu ehue bu sırada seslendirme olayı biraz vn lere benziyor. Özellikle böyle bi dünya farklı alternatifin olduğu siyah beyaz gri veya hepsini birden olduğumuz oyunlarda karakteri daha iyi benimsemek için seslendirmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 e yanı işte, ulaşabildiğin en uc karakterler Martin Riggs, Roger Murtaugh (evet imdb'den baktım) modundaysa, karakteri seslendirmek mantıklıda değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya guncelde su topigi gormekten artik gidip alip oynamaliyim galbia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Disappear said: warrior actim, mediumda oynuyorum banami zor geldi yoksa kasasimmi yok anlamadim. 2 hand gidiyim dedim, hem asiri yavas hemde cok fazla miss yapiyo karakter. kulede beacon yakmaca gorevinde oldum 2-3 kere. mage falanmi acsam acaba. Yok oradaki troll zorluyor lvller düşük oldugu için. Umarım parti üyelerinin hepsinin slotlrına healing ve bandage ı ekliyorsundur ana hero ile kesmek mümkün değil çünkü.Two handed dediğin gibi cok ağır longsword + dagger ile takılıyorum ben simdiye kadar miss yaptıgını gormedim. Ha bi de bende bi dünya rune var nasıl birleştiricem ben bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Lothering'de highway kısmında iki tane cüceyi kurtarıyosun daha sonra kampına katılıyorlar. Onlardan tüysüz olan gerizekalı ama runeleri işliyo silahlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Oyun iyi güzelde kan olayını abartmıslar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 arcane warrior için str cons vermene gerek yok, magic zaten str nin yerini alıyor talent la, cons desen bir kaç puan verebilirsin ama armor ve defence o kadar yüksek oluyor ki dex+magic gidersen dragonlar bile 10 15 vuruyor oda vurabilirlerse. willpower desen vermeye gerek yok çünkü aw nin sustained açınca fatigue %90 oluyor üstünde armorda varsa en kötü spell bile 100 mana istiyor nerdeyse ee zaten reservede mananın çoğu geri kalanla 1-2 büyü anca atabiliyorsun onlarada pek gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Peki arcane warrior'ın normal warrior'a göre avantajları ne onları da yazabilir misin? Ona göre bi oyun da ona yönelik bi mage açarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 damage i daha yüksek, daha az dmg alıyor, armor ve shield büyüleri sayesinde aldığı spell dmg ilerde 0a yakın oluyor, ama dediğim gibi yandan blood mage olursan birde işte o zaman performansı artıyor. biraz fazla pot içiyorsun ama sınırsız dps in oluyor. bana sorarsan en güzel yanı aynı anda 2 karakter olması: çok kalabalık gruplardan önce manayı boşaltıyorum sonra blood sacrifice la full leyip arcane moda geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Abilify said: Oyun iyi güzelde kan olayını abartmıslar biraz. dark fantasy işte, gore eksik hatta. (:P) böyle yapsalar 21'lik olur oyun gerçi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tactics falan demiş herkes de ben komple kapattım onu ya sıkıcı bişey. Sleep falan bozuluyo gereksiz yere, micro olmadan oynayamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar