Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 benim mage aoe/ arcane warrior hep ben kontrol ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ne zorlukta oynıycağına bağlı easy veya normalde oynıycaksan bi bliz bi deprem herkesle sağ tıklayak geçemiyeceğin combat yok ben hardda aynı 3 lüyle oynadım. dw warrior ana karakterde. başlarda bayağı dikkatli oynaman lazım kimseyi kendi haline bırakamazsın kilit isim wyyne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 işte ben hepsini kontrol etmek pek istemiyorum :D aoe mage in kontrolünü bıraksam acep partyi yatırırmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sen tacticse koymassan aoe atmaz bile o. easy normalde friendly fire etkisi azalıyor diyor oyun ama bilemiyorum ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bilgiler için teşekkürler.O zaman aynı kombinasyona sadık kalıp mage e single target spell gidersem sorun yaşamayacağım sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 oyunda herkese aynı xp mi geliyor yaratık kestiğinde veya görevi yaptığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yaratığa son vuruşu yapan daha fazla xp alıyor sanırım. Trap disarm olsun, codex bilgisi bulma ya da lockpick yapma durumlarında da bonus xp kazanıyor yapan karakter. Codexte sadece hero kazanıyo sanırım da trapi kim disarm ediyosa o kazanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 easy de aoe damage yemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 zorluk seviyesi detaylı açıklaması dnd crpg'lerdeki dnd hardcore rules gibi gerçek bir normal seviye olmaması çok sinir bozucu. ya bilgisayarın lehine, ya oyuncunun lehine bütün seviyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 arkadaşlar oyunu aldım kurdum direk pach inide yaptım fakat play deyince luncherdan oyun açılmıyor çıldırcam 1 i cevap yazarsa çok sevinirim hata msg side vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben taktikleri direk kapattim hepsinde, sacma sapan isler yapiyolar taktik yapinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sacred urn questinde hangi yolu seçtiğimiz loot olarak farkediyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 oyunda magic immune mob sanırım yok, 3 mage(hero, morrigain, wynn)+ali hero-direk dmg weren speller sonuna kadar morrigain- curseler we tier 1 dmg weren speller wynn-healer we bufflar ali-tank etrafı temizleyince rogu alıp bi tur attım sadece bu biraz bayıyodu. Oyun sonu combatı bayagı basit oluyor 3 mage ile. not:normalde oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Allistar a o kadar küfrettim.Burda da söylemek istiyorum Allistar candır.Pot destegi oldugu sürece ölmüyor artık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi ahahh force field ile easy mode oldu high dragon lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bu rune ları işletebilecegimiz neresi var şehir olarak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 şey lazım taktiklere, belli bir koşulda preset değiştirme, mesela arcane warrior oynuyorum mana bitince direk melee presetine geçse güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 pauzlayip gecir abi, o kadarda otoya takmayin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Beyt said: Bu rune ları işletebilecegimiz neresi var şehir olarak falan? Harita ekranında sağ üstte party yazan yer var. Oraya tıklayıp kamp yaptığınız yere git. İki tane cüce sizin kampa dadancak. Küçük olanı rune enchantı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 enchantment ? ennnchantmeeeeeeeenttt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tank olayından vazgeçtim, "mmo mu oynuyorum lan npc'nin kaprisini mi çekecem" dedim heh. aldım elime TUUHENDIR, kabzasıyla çakıyorum önüme gelene mis gibi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 erucalavera said: enchantment ? ennnchantmeeeeeeeenttt! Ahaha o veledi tokatlamak istiyorum abi. Şanlı cüce tarihinden, sakalından utansın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dualwield'ın dex kasmak gibi bier zorunluluğu var, ama staminasi bittiğinde dps'i düşmüyor. semi-passive skilleri dps'e yetiyo. 2h'der dex kasmıyor ama staminası bittiğince ciddi dps kaynı yasıyo, o yuzden dex'denkurtardığın statlar bı kısmını wisdom (yoksa willpowermıydı neyse anladın sen) yatırmak iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 pekaziz said: erucalavera said: enchantment ? ennnchantmeeeeeeeenttt! Ahaha o veledi tokatlamak istiyorum abi. Şanlı cüce tarihinden, sakalından utansın. :D abi sakalı yok bide, oyundaki cucelerın yarısının sakalı yok nası işse anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar