Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Valla benim Ali şu an L16 sanırım, 400 HP ile geziyor ortalıkta, eşşek gibi tanklıyor herşeyi. Combat Tactics açtım zaten, adamda 10 tane mi ne slot var, hepsi dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 warrior dual wield gitmek kisa vadede cok akil kari degil gibi geldi bana. dex'e cok abanmak gerekiyor, o zaman da digerlerinden kismak lazim. 34 dex istiyor sanirim dw'deki son skill. ben all-round bir dw warrior oyniyim dedim, gayet eglenceli de, powerplay bakimindan cok da iyi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Willpower da unutmamak lazım, skill spam baya STA götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sam said: human noble warrior yaptım da, ana karakteri tank mı yapsam, dw mi yapsam, 2h mi yapsam? talentları okudum ettim de hiçbirinde net rakam yazmadığı için pek kıyas yapamadım bir yerden sonra. normalde oynayacağım. illa warrior istiyorum. simdi soyle oyunda 3 warrior npc var, ikisinin pre-template'i dps uzerine, ayrica iki rogue var. Tank nispeten lazim (hard'da oynadim ben gerci, normal'de daha esnek olabilir) yani tank oynarsan partiyi sekillendirmek icin daha cok secenegin oluyor, ama keyfe kalmis bir sey tabii, ne yol gidersen git cok buyuk sorun yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dw geç açılıyor baya. Benim gibi harem yapıp geziceksen yss tank da oluyorsun. Bu da demek oluyorki str dex ile beraber kasılcak. Durum böyle olunca da ilk 12-13 lvl çok ortalama bir karakter oluyor con falan veremediğin için de. 13-14 civarı bir açılıyor ki tutana aşk olsun. buffsız 90 dmg offhandden biçerdöver hızında momentum ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Aslında mage seçeneği hiç yok gibi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ok sağolun, tank düşünerek açmıştım bari öyle devam edeyim. sevmediğim tipleri zorunluluktan tutmam gerekmeyecekse daha iyi. ha bir de champion iyi midir? templar spellbreaker gibi birşey anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dnd bazlı oyunlardan sonra büyü seçeneği fazla kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Valla ben warrior açıp direk dw abandım 11 oldum 1 lvl sonra açılacak son skill hiç bir zorluk yaşamadım normalde. Stamina bitince speed veren stancei açıyorum çatır çatır vuruyor :P Şuana kadar sadece dalish elflerin ordaki ormanda mezar taşını kurcalayınca çıkan revenant ve skeletonları yenemedim setuplamı alakalı yoksa o lvlda çokmu zor bilmiyorum ama es geçtim onları acayip kastılar :( Son skill ne kadar fark yaratacak bilmiyorum ama şuan için memnunum halimden. PS: Bu arada oyun şahane olmuş ne zamandır böyle zevk veren bir oyun oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Büyüler gayet yeterli bence. 3x3x4 DPS büyüsü var. Spec ile gelen 4x5 büyü var. (Mage, Spirit Healer, Shapeshifter, Blood Mage, Arcane Warrior) Entropy gibi ağaçlar var, yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sıkıcı ama :D insan dnd'de 6 tane falan ağaçtan 10ar tane falan büyüye alışınca bunlar baya yetersiz ve büyüler cidden sıkıcı büyüler. Bakınca böyle, bu ne lan büyü mü diyorum :D Bi meteor shower, bi finger of death vs. lazım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sam said: ok sağolun, tank düşünerek açmıştım bari öyle devam edeyim. sevmediğim tipleri zorunluluktan tutmam gerekmeyecekse daha iyi. ha bir de champion iyi midir? templar spellbreaker gibi birşey anlaşılan. Oyunda Tank Spec. yok gibi aslında. Champ, Rally ile def. bonus veriyor ama kesinlikle "budur" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dnd'de çok güzel ve eğlenceli büyüler var ama çoğunu bir kere bile kullanmıyorsun doğrusu bazıları direkt ezdiği için. :) of chromatic orb geldi aklıma, büyücü sevmeyen bana büyücü sevdirmişti lol. hmm peki aoe taunt filan onları almam lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yahu zevran'ı nasıl sevdiririm? Konuşcak konu kalmadı şimdilik, gayet pozitif falan ama ona değil kimseye vercek hediyem yok. Hala assasin olamadım bi olsam rahatlıycam. Assasin olcam diye tanksız geziyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Aoe Taunt görmedim sanırım, en azından Ali'de yok. Daha çok, DPS'lere Aoe stun, disable, reduce hostility itemleri tercih ettim, fazla sorunla karşışalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nileppezdel said: Yahu zevran'ı nasıl sevdiririm? Konuşcak konu kalmadı şimdilik, gayet pozitif falan ama ona değil kimseye vercek hediyem yok. Hala assasin olamadım bi olsam rahatlıycam. Assasin olcam diye tanksız geziyorum ya.. Gift spam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aoe taunt daimi olarak outnumbered oldugun icin ise yariyor, sonrasinda disengage'e falan gerek yok tabii tanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ok güzel, tanklığa alışkınım zaten kotbs'den. challenge basıp toplarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 zevran ın giftleri Antivan Leather Boots Dalish Gloves Medium Gold Bar Medium Silver Bar Small Gold Bar Small Silver Bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ooo eyvallah norak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ya şimdi ben shiled + sword style üzerine champion olsam, yarma karme kesme biçme işlerine girişemeyecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Tower of ishal Hardda ogreyi nasıl geçecem bir yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ya ikinci oyunumdayım da, brecilian foresta girdim morrigan kendi kendine koşmaya başlıyo bela buluyo. Ben görev için bişey ararken hatun ogre'a tek dalıyo :D İlk oyunda yapmazdı böyle nasıl kurtulcam bu salak durumdan ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ad3m said: Valla ben warrior açıp direk dw abandım 11 oldum 1 lvl sonra açılacak son skill hiç bir zorluk yaşamadım normalde. Stamina bitince speed veren stancei açıyorum çatır çatır vuruyor :P Şuana kadar sadece dalish elflerin ordaki ormanda mezar taşını kurcalayınca çıkan revenant ve skeletonları yenemedim setuplamı alakalı yoksa o lvlda çokmu zor bilmiyorum ama es geçtim onları acayip kastılar :( Son skill ne kadar fark yaratacak bilmiyorum ama şuan için memnunum halimden. PS: Bu arada oyun şahane olmuş ne zamandır böyle zevk veren bir oyun oynamamıştım. bende dw karakterle oynuyorum elf questine gitmeden önce lothering redcliff ve magi questlerini bitir...wynne siz revanantlar a pot fln yetişmiyor...elf ormanında deli gibi elffoot topluosun zaten magi den de lirium dust al flaskla mana heal pot aban öyle git revenantlara çok rahat geçiyosun normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hero - Tank Morrigan - Mage Wynne - Healer Leliana - Rogue Kombinasyonu ile gitmeyi düşünüyorum fakat Morrigan'ı pc nin kendi oynaması ve aoe spell gidersem, friendly fire a maruz kalırmıyım ? deneyip tecrube eden varmı aoe mage karakteri pc ye oynatmayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar