Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 anam anam iyiki dwarfları sona bırakmışım. o broodmother lvl17 de bile zorluyormuş kafa kol girersen. sağ tıklar geçerim dedim haremim tentacle rape yiyordu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oha 17 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 duncanshield denerimde orlaisden gelen bi warden bulucan. o sana safehouse yerini söylicek(warehouseda) orada sandıkta fln galiba. tam hatırlamıyorum bu wardenı ilk draco keep temi ne bulduk, ya orda söyledi yada sonraki konuşmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yes 18 oldum sayılır vericek bi 10 tane falan da questim var. Sonra doğru dlc ye ama oyunun ıncığını cıncığını çıkarttım sınavlar başlıycak ikinci bir şansım olmaz diye ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dlcler disinda bulabildigim butun questleri yaparak 21 bitirdim oyunu, herhalde max 22-23 falan olunabiliyordur eldeki content ile broodmotherbroodmother aslinda baya kolay ama uzun bir fight, tentaclelarin cozumu baya ortada oldugundan partinin ranged dps'ine bakiyor sadece, aldigin damage sirf uzerine tukurup durmasindan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ya uzaktan sustained aoe tentacle/broodmother üstünde + addlerin agroyu alıp heroic aura ile tutulur dmg yemeden de geçerim o combatı ben lvl17 sağ tıklayıp öldürürüm dedim o yemedi hard da ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 RUne olarak grandmaster dan daha iyisi var mı? bide sadece kendi silahımıza rune takabiliyoruz sanırım? 2-3 bişi alıcam camptaki cücelerden ve wardens keepteki elemandan ama gold bitcek lan! darkspawnın ağzından topluyoruz resmen copper silverları of. bide wardens keep bizim olduktan sora gelen sandık çok iyi ya, ne kadar ot püsür varsa attım içine, çantam rahatladı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 grandmaster en son evet herhangi bi silaha rune takabilirsin kimin tuttuğu önemli değil para harca gitsin harcıycak bişey bulamıyorsun. gördüğün stat skill kitaları backpack falan herşeyi al bende 250g var öyle duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Enc. silahın hammadesine bağlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yok kafalarına göre koymuşlar rune sayısını. magicallarda oluyor işte 1-2-3 slot. magical olmayan bazı silahlarda da oluyor dark iron falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 şu oyunu oynadıkça load sürelerinin hayvan gibi uzaması felaket rahatsız edio beni ya 5 dakka load beklediim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Evet ya oynadıkça ağırlaşıyo falan, arada fps düşüyo.. Ne alakaysa.. Ama bilgisayarı bi süre kapalı tutup tekrar açınca bi süre iyi performans alıyorum yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 o kadar kasmaya gerek yok ya cache şiştimi f5 sonra alt+f4 bi pati güncel başlıklara bakın sonra devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 of su oyuna 50 dolar verdigime inanamiyorum. cok kotu lan, ilk koye geldim baydim. o kadar fazla secenek var ki hangisini secicemi bilemedim, cat cut kesiyolar zaten oyun cok zor olmus. oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aynı oyunu mu oynadık acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yolla bana dvdyi jadelith :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 combatta söylenmez bu jadelith :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Atın bölümden arkadaşı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahah valla ben de daha oynayamadım bir haftadır yüklü duruyor öyle. sırf bunu beklerken vakit geçsin diye başladığım close combat serisine bir sarmışım ki, kaderin cilvesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Jadelith said: of su oyuna 50 dolar verdigime inanamiyorum. cok kotu lan, ilk koye geldim baydim. o kadar fazla secenek var ki hangisini secicemi bilemedim, cat cut kesiyolar zaten oyun cok zor olmus. oeh Savaşta tauntu açtı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 warrior başladım nedense sword and shield gitmek daha mantıklı geldi. doğru yolda mıyım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tank olucaksan tabi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 en iyi tank arcane warrior üzerine tanımam artık (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 $u grup olayina oldum olasi ali$amadim zaten, elf mage actim, bi de heal buyusu ekledim, kimse geberemiyo. normalde oynuyorum diye mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar