Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anam anam iyiki dwarfları sona bırakmışım. o broodmother lvl17 de bile zorluyormuş kafa kol girersen. sağ tıklar geçerim dedim haremim tentacle rape yiyordu asdf
Mesaj tarihi:

duncanshield

denerimde orlaisden gelen bi warden bulucan. o sana safehouse yerini söylicek(warehouseda) orada sandıkta fln galiba.
tam hatırlamıyorum bu wardenı ilk draco keep temi ne bulduk, ya orda söyledi yada sonraki konuşmada.

Mesaj tarihi:
yes 18 oldum sayılır vericek bi 10 tane falan da questim var. Sonra doğru dlc ye

ama oyunun ıncığını cıncığını çıkarttım sınavlar başlıycak ikinci bir şansım olmaz diye ehue
Mesaj tarihi:
dlcler disinda bulabildigim butun questleri yaparak 21 bitirdim oyunu, herhalde max 22-23 falan olunabiliyordur eldeki content ile

broodmother
broodmother aslinda baya kolay ama uzun bir fight, tentaclelarin cozumu baya ortada oldugundan partinin ranged dps'ine bakiyor sadece, aldigin damage sirf uzerine tukurup durmasindan ibaret

Mesaj tarihi:
ya uzaktan sustained aoe tentacle/broodmother üstünde + addlerin agroyu alıp heroic aura ile tutulur dmg yemeden de geçerim o combatı ben

lvl17 sağ tıklayıp öldürürüm dedim o yemedi hard da ehue
Mesaj tarihi:
RUne olarak grandmaster dan daha iyisi var mı? bide sadece kendi silahımıza rune takabiliyoruz sanırım?

2-3 bişi alıcam camptaki cücelerden ve wardens keepteki elemandan ama gold bitcek lan! darkspawnın ağzından topluyoruz resmen copper silverları of.

bide wardens keep bizim olduktan sora gelen sandık çok iyi ya, ne kadar ot püsür varsa attım içine, çantam rahatladı valla.
Mesaj tarihi:
grandmaster en son evet
herhangi bi silaha rune takabilirsin kimin tuttuğu önemli değil
para harca gitsin harcıycak bişey bulamıyorsun. gördüğün stat skill kitaları backpack falan herşeyi al bende 250g var öyle duruyor
Mesaj tarihi:
of su oyuna 50 dolar verdigime inanamiyorum.

cok kotu lan, ilk koye geldim baydim. o kadar fazla secenek var ki hangisini secicemi bilemedim, cat cut kesiyolar zaten oyun cok zor olmus.

oeh
Mesaj tarihi:
ahah valla ben de daha oynayamadım bir haftadır yüklü duruyor öyle. sırf bunu beklerken vakit geçsin diye başladığım close combat serisine bir sarmışım ki, kaderin cilvesi..
Mesaj tarihi:
Jadelith said:

of su oyuna 50 dolar verdigime inanamiyorum.

cok kotu lan, ilk koye geldim baydim. o kadar fazla secenek var ki hangisini secicemi bilemedim, cat cut kesiyolar zaten oyun cok zor olmus.

oeh

Savaşta tauntu açtı adam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...