Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yardım lütfen! aslında sormayacaktım ama dayanamıyorum.

elf mage olarak oynuyorum, orzammarda dust town girişinde rogek adlı kaçakcıyla ilgili bir olay var. 50 altın istiyor ve bir görev veriyor, sorum şu ki o görevin sonunda ulaşacağım 50 altına değer mi? :D
zaten zar zor buluyorum bir de heba etmeyelim. Bu elemanı öldürünce de 20 altın lootlatıyor. Ne yapmalıyım karar veremedim D: şimdilik es geçiyorum. cvp pls

Mesaj tarihi:
yok o 1 puan var, talentlerde sanırım ,vermedim henüz bi yere.
bide 1 skill puan veren kitapda var dlclerden onuda kullancam level 8 olayım bi onu bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Şu Wynne'i o kadar övdünüz, ikinci oyunumda alayım dedim daha circle towerı bitirmeden bıktım kesiyorum şimdi. O ne ya bi evil oynatmadı kadın :D Hani onaylamıyorum desin leylana gibi eyvallah da direk girişiyo uyuz. Keserim gider işte pis. Healer başkasından öğreniliyo mu? Morriganı healer yapıcam :D
Mesaj tarihi:

işin garibi

Yukardaki herkesi öldürcem dedim diye wynne'i öldürmek zorunda kaldım ama first enchanter irving'i öldürme şansı vermed, oyun bana. E boş yere öldürdüm şimdi wynne'i. Ayıp ama oyunun bu yaptığı :D Ha neyse circle'ı bitirdim templarlarla konuşunca. Yaşasın kötülük!

Mesaj tarihi:
bi yardım pls...

circle of mage te fade içinde The Templars Nightmare deyim 3 kademe war orda ikinci tarafa rahat geçiyorum fare olup ama 3. tarafa bi türlü geçemedim...portaldan yada fare olarak geçerken fln sürekli girişe atıo...3. yere nasıl geçiyoruz bilen yapan hatırlayan???

Mesaj tarihi:

cevap

Onların neredeyse hiç birini ilk seferde bitiremiyosun. 3 tane daha form var. Diğer kısımlara gidip o formları alıcaksın. Her form farklı engelleri aşmanı sağlıyo. Orda oyalanma yani boşuna

Mesaj tarihi:
O diil de fade tam sudoku gibi böyle bütün formları alana kadar birşey yapamıyorsun formları alınca da saniyede bitiyor hepsi ahah :). Gerçekten güzel yapmışlar oyun içinde tamamen farklı bir oyun gibi. Golem formu imba tabi.

Bu arada orzammar girişinde bir eleman 27golda templar's breastplate satıyor 40% spell resistancelı, juggernaut bütün resistlere 5% veriyor templar's bp daha iyi gözüküyor bu durumda değil mi? yoksa spell resistle ayrı resistler arasında fark mı var.

Flemeth

Juggernaut'u dizince flemeth çok kolay ya aheaue.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...