CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ÇOKİYİYMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Spell Comboları içerir kendisi bulmak isteyenler bakmasın http://dragonage.wikia.com/wiki/Spell_Combinations Bunlardan başka yok sanırsam ? Codexte de az bi kısım ayrılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yaw bunu steam dışında "malum" yollardan indiren varmı bi bana pm atabilirmi merak ettiim bişi varda ehem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 harika ya ahahah gaxkang buldum bi tane bkz: kangaxx paramparça etti, tek cone of cold ile 3 kişi yatırdı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bir sorum olacak. Tower of Ishal midir nedir oranın en üst katındaki amcaya karşı ne taktik öneriyorsunuz? Mage'le paralyze kullanıyorum, ardından da asıl karakterim ile tanklıyorum ama rasgele birini alıp havaya kaldırınca köpek ve mage kalıyor damage yapan, magein de manası bitince öyle geberiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Neyse kitingle hallettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 partyi 4 kisiden fazla artiramiyoruz di mi? ne bilim bi skille bisiyle belki 3 degil 4 adam falan alabiliyoruzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ... Rogue oynuyorum şu videoda olan elfle karşılaştım pusu kurmul bize redclifften çıkarken neyse dövdüm patakladım bunu sonra yok işte seni öldüremedim başarısız oldum beni öldürücekler bari bırak yanında olayım falan çekti iyi hadi bakalım dedik baktım elemanda assasination var öretirmisin dedim yok mok çekti dedim dur arayı düzeltelim öretir heralde samimi olalım biraz olmaya çalışırken bu handsome*! elf rogue nun sözleri ve assasination almak için gözümü bürüyen hırs sonucunda yapılan konuşmalardan sonra kendimden utandım imdaaaaaaat (gay alert :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet homo ve zenci elf korkunç karışım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sen ne diyosun ya korktum atıcam şimdi camptan do u wanna come my rent and ... der diye korkuyorum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 o demiyor da sen diyebiliyorsun achivementı var Easy Lover diye hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 BlackRose said: DLC'ler konusunda sıkıntım var şöyle ki; bu sabah baktım steam oyunu serbest bırakmış, girdim decrypt falan yaptı, wallpaper soundtrack vs gibi bonusları da daha önce çalıştıramıyorduk onlar da çalışır hale geldi eyvalah da... girdim keyleri redeem hedesine, oyunda da EA accountuyla girip 2D browser oyunundakiler dahil bütün DLC'leri karşımda gördüm mü, sevindirik olmamla iki saniye içinde install failed görmem bir oldu neymiş orda required versiyon 1.0 yazıyo DLC'ler için, e steam efendi de otomatikman yükledi mi 1.01 patchini, şimdi DLC'ler 1.0, oyun 1.01 diye install etmiyo şerefsiz oyun :p aradım taradım sabahtan beri forumları geziyorum ama yok bi çaresi, millet "farkındayız üstünde çalışıyoruz" türünden bi cevap da alamamış ne steam'den ne de bioware'den, kaldık öylece... var mı bilen eden? illa sattıracaklar petrol kuyularımı, kötü yola düşmüş oyunlara mecbur edecekler ya bizi... halloldu... çok da basit bir çözümü varmış, meğerse bu arkadaşlar localization olayına hiiç girmemişler, ingilizce dil seçili sistemlerin dışındaki bütün sistemlerde aynı hatayı veriyoumuş bölge ve dil seçeneklerinden kendimizi birkaç dakikalığına Amerikalı yaparsak herşey güllük gülistanlık oluyor bütün DLC'ler yükleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bugun de human noble olarak baslayalim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bu arada orjinal alanlar için Dragon Age launch'u tam bir facia oldu. Avrupa'nın yarısına bozuk oyun dvd'si gitmiş, EA download manager sürekli corrupt file indiriyor, DLC'ler inmiyor vs. Orjinal aldığıma pişman oldum ya, 3 saat sorunları düzeltmeye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ya imoenle sevişemiyorum :( Aşık kız bana, sevgiliyiz official olarak :D 100 zaten puanı da. Ama çadıra gel falan seçeneği çıkmıyo. Anca bi kere öptürdü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ne çadırmış be yahu, Genelçadır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 O velede imoen diyip durmayın ya. Imoen benim kardeşimdi :( Her sayfada nasıl yatağa atarız diye hesap yapıyorsunuz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Biz zamanında masaüstü baldur's gate oynamıştık imoene yazıyodum hey gidi.. Bu sevda bitmez! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Walking bomb çook güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bitirmeye yakınım muhtemelen Bittikten sonra harita üzerinden devam edebiliyor muyuz ? yoksa fallout 3 gibi gerzekçe bitiyor mu hemen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 40 saat oynadım %19 bitti gözüküyo. Bitmek üzere olan questlerden bi anda bitirdin dese %25 olsa oranlarsak oyun süresi 160 saat olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 grand oak süper ya ahah ne güzel konuşuyor öyle :3 bide arkasındaki kamp eventini yapan varmı ? yüksek mental resistance falan mı gerekiyor ? event spoiler 4 kişi yatıyor 3 kişi uykuda gg geriye sürekli neneka kalıyor onun da greater shade kesme ihtimali yok anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bu akşam başlıcam bende bakalım, şimdik 3-4 sorum var: max level kaç karakterler için? dwarf rogue oynayacam, ama öle fiti fiti ok atamam actiona 200m uzaktan, dual sword gidicem büyük ihtimal, nasıldır iyimidir mümkünmüdür vb. stealth felan nwndeki gibi mi çalışıyor? drake/wrym armor u yaptıran var mı drake scales lardan? %75 fire resist iyi bişi mi, 20g a değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 benim mage kalmıstı uyanık kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kamp kampı yaptım wynne kaldı geriye, baktım cesetler yanyana hop kaldırdım diğer 3ünüde.. 15 saniye sürdü -_- sanırsam gruptaki son kişi ayakta kalıyor ona göre düzenlemeyi dene partyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar