Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ign'nin uk incelemesinde 9.2 puan vermişler. Bir bakmak lazım.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Codex said: Graphics: Very console-ish uninspired graphics. Anything clickable glitters, the terrain is barren and the characters looked vaguely retarded. They're not as bad as Oblivion or Fallout 3 though. The camera is OK. The blood is absolutely hilarious, and not present if you fight in your cameltoe undies. BG2 looks way better, sorry. Gameplay: ruined by the auto-ressurection and auto-heal and auto-mana regenerate after each encounter. At one point everyone but my dog (I named him skyway) died, I ran forward through several rooms of enemies (because, your dog can open doors) until I finally stumbled upon a safe point when my whole party was restored right there and an animated sequence played. The character portrait actually changes to a fucking decaying skull when you're dropped, implying to anyone with a brain that that character is dead and won't just stand up and heal in ten seconds. What the fuck? Writing, story: Jesus fucking christ, it's like you took a bunch of dumbass celebrities and put them on an island with castles and orcs and shit. I swear to god I've never cringed so much in my life. Will Bioware buy me a new ESC key? Because I think I'm gonna use mine up if I decide to continue. Difficulty: Occasionally you have to gulp a potion or something.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "BG2 looks way better, sorry." orda okumayı bıraktım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bg2 looks way better sori yanlız yazı cok iyi ahah
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahah basherlar toplanmis tamam bende cok dalga gectim ama "BG2 looks better" ne ya AHAHAHAHA sirf bashlemek icin kicindan review ayzmis adam plus: none minus: it isnt baldurs gate :( yazsaymsi review in altina tam olurmus uzktan 9 yakindan 3 verip bitirseymis
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mal. harbi mal ama. adam gibi bi review u hala beklemedeyim
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 morriganın cameltoesunu gördüm oyunu affettim (tu)
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Difficulty: Occasionally you have to gulp a potion or something. lol
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://hamand.eggman.us/crap/candc.jpg Seçenekler hep böyleyse orjinal aldığıma şimdiden pişman oldum ya bu muydu bg3 yani peh.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi ahahhahaha -evet -evet -evet -tamam yapsalarmis bare cevaplari.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 lol ahahaha aynen. birde firca yiyorsun onun istemedigi secenegi secersen :)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sam said: "BG2 looks way better, sorry." orda okumayı bıraktım. salyam aktı
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kici boklu herifin 2 satirlik review ini ne yapayim
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 valla sabahtan beri oynuyorum dwarf noble olarak, cok zevkli :D
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 az kaldı bitiyor. oynayıp, yaparız kendi incelememizi.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İlk ejderhayı kestikten sonra ödülünüz http://img692.imageshack.us/img692/9813/1257239198955.jpg secks
zass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bugün bu oyunu alabileceğim bir yer söylermisiniz ataköy cıvarında olursa sevinirim
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adamlar bı secenek yazıp gerısını thesauruslamışlar
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 collector's edition gelicek mi türkiyeye ?
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 muhtemelen tahmınen buyuk ıhtımal sanırım tamam
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 d&r ı aradım, oyun bölümüne 8 kerede bağlayamadılar, kapattım.
Öne çıkan mesajlar