Nomak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hmhmm peki sagol o zaman ben akşama başlayım ilerliyen combatlarımda ek sorular sorarım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Oyuna yeni başladım,ilk boss umada kestim.Oyun ayrı bi sardı,bu boss u alıncada... image By zappia at 2010-04-23 By zappia at 2010-04-23 By zappia at 2010-04-23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Combat animasyonları ve finishing movelar başarılı da, aynı hareketleri filler combatlarda 100 kere görünce etkisini kaybediyor hehe. Ama bak ilk dragon kestiğinde de güzel atmosferi olacak. Peki o köpek nedir DLClerden biriyle mi geliyor? Normal köpek orda çıkmıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hayır dlc ile alakası yok,oyunun başında sarayda bi görev veriyor.kilere girmişti gidip ordan aldım.fareleri kesiyorsun görevin devamında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ha humansın. Hiç human oynamadım bilmiyorum onu. Mabariymiş, fena da görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 human'da sarayda, diğer ırklarda yolda karşına çıkıyor köpecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dragon Age de oynadigimiz karakteri awakinge export edebiliyoruz degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Evet. Ama dlclerle gelen item varsa onlar taşınmıyor. O yüzden sonlara doğru bi savede üstündeki dlc itemlarının yerine gruptaki elemanlarından item al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Return to Ostagar itemları geliyor sadece , oda muhtemelen zaten oyunda tanımlı olan itemlar oldukları içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hmmm bak bu iyi oldu,sagolun bilgi icin kac lvla kadar zorlayim ilk oyunda sonra erken export etmeyelim karakteri son olarak main storye odaklanmaya basliyorum simdi bitirip geceyim expe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yaf gidiyorum simdi son clanida savasa katmaya dwarflari sona birakmistim, daha quest yok birsey tavsiye edermisiniz bitirmeden once birde Morriganin derdi nedir :D Annesini kestim kizi kaldiricagim diye 1 kez beraber olduk simdi tripden tribe giriyor ey allahim yok mu cozumu :P Birde mapde dragons peak diye bir yer var deneriumun altinda oraya gidicekmiyim acep merak ettimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dwarfların mekanına gidince questler direk açılacak zaten. Morrigan öyle, ya elizabeth ya da Lelianaya başvuracaksın. Bi ihitmal Zevran da olabilir. Dragon's Peak e gitmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Morriganin kafasında haraket edince vermede devam ediyor ben şimdi zevran dahil hepsiyle yattım onların verdiğin hediyelere dikkat et misal x item x kişiye şak die +10 yaslarken dierine 1 felan veriyor atiyorum dailish gloves mi var gift ver onu zevrana sallıyorum çicek ebücük mü çıktı ver onu leliye mücevherat morrigana vs vs görevlere giderkende misal moriganla red cliff e gidiyorsun yardım sever takılırsan 20-30 kafadan gider dialoglardada aynı şekilde dikkat edicen misal annemi lorda satmışlar para karşılığında diyor diyicen hee aferim iyi bi anlaşma o da diecek evet lan zaten annem ayarlamış olayi felan aynısı duygusallık içinde ilk başda ilk sevüşmeden sonra zorlama giderine bırakırız felan fıstık de sonradan devamlı çadıra sokmaya başlarsın zaten Güzin abla gibiyim lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yeni DLC Zaaaa! Adamlar bir "what if" paketi yapmışlar. Hurlocları Ogreleri falan yönetecez. Bakalım nasıl çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aaa hadi yaaa sildim oynu ben yine yüklemek lazım bu dlc için da diğer dlc'ler gibi kısa olcaksa yüklemeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 formatta save gitmiş yaf , yeni farkettim.. bi daha başlıyoruz bakalım. karar veremedim yine ne başlasam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Arcane warrior ol dümdüz ilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 arcane warrior sonra awakeningde çook sıkıyor sustained dışında birşey yapmak gerekmediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dünyanın en saçma auto-save ine sahip oyunu.. 3 saatte bir mi auto save yapılır allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 alla alla her 5 dk da bir auto-save var aslında ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi quicksave e alıştır elini, aynı odada 2 kere quicksave yaptığımı biliorum otomatiğe bağlayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yenı yukledım bole bı 20 dakka oynadımda gene guzel ıs cıkarmıs bioware sanırım ( gerçi sınav mınav klişe geldi ama olsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 full klişe dolu oyun zaten , ama hiç rahatsız etmiyor , klişeler bile güzel yerleştirilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yeni dlc dark spawn croniclesı yeni bitirdim (zaten dün çıktı lol) paraya kıyıp almayın çok kısa :( herhangi bir orjinalliğide yok oyunun sonunda yaptığımızı dark spawn olarak yapıyoruz :E ( bitek köpeğe Barkspawn adını koymuşlar onu sevdim :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 unoffical add-onlar çok keyiflendirdi oyunumu.. daggerların hızını 2 katına çıkarıp damageını 2 katı düşüren eklenti , magelere genel bi casting time verip büyülerin etkisini arttıran başka bi eklenti.. bunlar güzel şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar