mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben de bi iki şey sorucam şimdi grupta morrigan - alister - leliana ve mage olarak ben varım simdi ben spirit healer aldım 1 spec olarak 2. spece ne alıyım alister tank morrigan cc-dps-seks objesi leliana da ranged takılıyo ben de işte fireball inferno grup healı alisterı heallama filan takılıyorum ne gider 2. specime nerdeyse 14 olucam cunku cuce mekanından çıkıp direk gidip alıyım o speci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bende şeyi merak ediyorum. morrigandan sonra leianaylada yapabilir miyim bu işi ? (morriganla aramı bozmadan) bi dokunmadık alistar kalıyor onunda icabına bakarız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Shapeshifter çok bayık bi spec onu alma. Dalish elvese gidip arcane warriorı açtıysan ilk abilitysini zırh giymek için alabilirsin. Yada fadede blood magic açtıysan daha iyidir direk charm var mana sorunu yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 smarthan said: bende şeyi merak ediyorum. morrigandan sonra leianaylada yapabilir miyim bu işi ? (morriganla aramı bozmadan) bi dokunmadık alistar kalıyor onunda icabına bakarız artık :P ben de merak ediyodum leliana yı hediye vs kandırıp +75 yaptım öptüm filan sonra konusmadan çıkıp bi daha konusmaya calısınca morrigan yada ben karar ver diyo ben de morriganı seviyorum ama arkadas kalalım =)))) dedim öyle arkadas arkadas takılıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 :D ozaman 100 yapıp kampta işi hallettikden sonra oyumuzu morrigandan yana kullanmak daha mantıklı. 100 leyene kadar atraksiyon yok ozmn birde şu alistar çok sempatik geliyor ya. grup elemanları ile konuşmalarında fln. morriganı kızdırıp duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 axedice said: Shapeshifter çok bayık bi spec onu alma. Dalish elvese gidip arcane warriorı açtıysan ilk abilitysini zırh giymek için alabilirsin. Yada fadede blood magic açtıysan daha iyidir direk charm var mana sorunu yok falan. arcane warr alabilirim armor sorunu oluyo cunku alisterın alamadıkları agzımı kırıyolar direk dalish elvese e gitmedim daha cücelerden sonra heralde 15 filan olurum gider açtırım saol blood mage de istemiyorum cunku alister leliana morrigan filan oha ayıogluayınınoglu 100 tane bloodmage oldurdun gelip simdi blood mage olma der diye olmak istemiyorum bi de tırt gibi blood mageler max kaç lvl olabiliyoruz oyunda? blight paso ilerliyo 3. yerle allianca kurmak üzereyim ben hazır olmadan gelip pataklamasın beni zırlarım filan rezalet nerden düzgün zırh-silah bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben blood mageim daha sorunla karşılaşmadım. yalnız insanlarla ittifak kurdum mu bilmem ama elf ve cüceleri ayarladım. elbiseler fln çok tırt. leiana 15 fln vuruyor düz. halen (kız 13 lvl bide :D)(attack skilleri yerine yanlışlıkla abuk subuk rogue skilleri fln açmışım :P) bi anda ejder mejder gelirse yer beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olm ben bu oyunu beceremiyom lan :( bana böle oyunu iyi öğrenmiş birisi bi10 dk oturup annatcak sonra oynayabilicem. yoksa nanay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 eheh ben ilk kurdum 10 dk oynadım. bu ne dandik oyun lan deyip atmıştım kenara :D . ciddi ciddi oyunda 2 dk savaşıyosan 10 dk sohbet ediyosun oyunun başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dmgdan yana sorunum yok ----kısmi spoiler----- urn ü almaya giderken ejderha çagıran boruyu aldım ejderhayı summonladım denemek için ve alister tankladıgında pot-healing vs vs ve sustained dps ile %30 a filan getirdim de sonra alisterı ham yaptı bi anda gg oldu 11 lvl filandım o arada ----spoiler sonu----- neyse ben yarın oynarım artık tekrar yapmam gerek bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 smarthan said: eheh ben ilk kurdum 10 dk oynadım. bu ne dandik oyun lan deyip atmıştım kenara :D . ciddi ciddi oyunda 2 dk savaşıyosan 10 dk sohbet ediyosun oyunun başlarda film oyunu işte güzel bence lorelol filan da yok mis gibi lore u da var codexleri filan okursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 E paso aksiyon diye kurduysanız silin tabi bir zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ama cüce mekanı pure aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olm benm sıkıntım taktik vsbide questlerin takibi çok zor.. kasış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Oyunca yeterince aksiyon var yahu. Gereğinden fazla var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 alistari alip sallayinca cone of cold atcan dragonu iffet filmi gibi kafayi cama kistirip kescen bu arada morriganla ask ole ahim sahim bi artisi yok onuda soliyim odun gibi kari oyun sonunda asik olsanda olmasanda sevisiyo erkeksen leylanayla denemk isterim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mulgear6 said: dmgdan yana sorunum yok ----kısmi spoiler----- urn ü almaya giderken ejderha çagıran boruyu aldım ejderhayı summonladım denemek için ve alister tankladıgında pot-healing vs vs ve sustained dps ile %30 a filan getirdim de sonra alisterı ham yaptı bi anda gg oldu 11 lvl filandım o arada ----spoiler sonu----- neyse ben yarın oynarım artık tekrar yapmam gerek bb stunlar o tarz seyleri kesiyor, overwelm grab vs oldugunda bir baskası shield bash yada stun/knockback kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 smarthan said: bu morrigandan nasıl öğrenicem shape shifterlığı? ilişki 100 de. love yazıyor. yatağada attım kızı. ama hala öğretirmisin dediğimde istersem öğretirim ama istemiyorum diyor. üsteleyincede cart diye -15 i yapıştırıyor ? morrigan neutral iken öğretebiliyor Shapeshifter'ı sadece. Git Morrigan'a "You are a bitch, you know that?" "Why are you still here?" falan gibi şeyler söyle. Sevmesin seni biraz. O zaman öğretiyor. Yada oyuna yeni başladığında morrigan a heç hediye falan veremeden konuş direk öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ermynorac said: smarthan said: bu morrigandan nasıl öğrenicem shape shifterlığı? ilişki 100 de. love yazıyor. yatağada attım kızı. ama hala öğretirmisin dediğimde istersem öğretirim ama istemiyorum diyor. üsteleyincede cart diye -15 i yapıştırıyor ? morrigan neutral iken öğretebiliyor Shapeshifter'ı sadece. Git Morrigan'a "You are a bitch, you know that?" "Why are you still here?" falan gibi şeyler söyle. Sevmesin seni biraz. O zaman öğretiyor. Yada oyuna yeni başladığında morrigan a heç hediye falan veremeden konuş direk öğretiyor. demekki o bile farkinda bok gibi bi talet tree oldugunun shapeshiftin oyunda cok fazla overlap eden hede war ya mesela shapeshiftin butun mantigi olmemek dps felan yapabildigin yok yoksa mana bitince anca ise yarar yada solo oynarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://img63.imageshack.us/img63/4037/1261955965782.jpg ağğbiiii pardon yazılara dikkat etmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kaede, kafana Loghain düşsün. Nası spoiler bu mutsuz ettin beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 shale ve sten in yerleri farklı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yok ya stenin yeri gayet güzel. Qun'un yolundan bi santim sapmıyo eleman. Yalnız spoiler ne ordaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 loghain herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahaha hadi bi kere spoiler faili yaptın da 2. si de abes kaçmış lol of cüce mekanı bi bitemedi arkadas simdi de çete mete döv diyolar tehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar