BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi arcane warrior ol ne farketcek ki sey icin mi diyosun armor ve silah giyme + dmgi etkiliyo mu ki magic orda benim bildigim sirf armor ve silah icin lazim oda max max 42 istiyo armorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arcane warrior da oynamayın solo yapmıycaksanız bu sırada tank spec ama agro tutamıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kaede said: arcane warrior da oynamayın solo yapmıycaksanız bu sırada tank spec ama agro tutamıyorsunuz sanirim en solo oynanmicak oyun bu ya yane charlarla mecburen kanka oluyosun oteki turlu senaryoda istedigin gibi acilmiyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 3. playthrough yapılır işte. nightmare solonun verdiği haz bi başka ama baldur gibi bi nefeste oynanmıyor. çok yavaş ve f5 f8 ilerliyorsun sıkıyor bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kesinlikle Rogue ana karakterle bir kere oynanmalı bu oyun. Oyundaki HERKESİ, HER YERİ soydum yahu, yok böyle bir keyif. Combatta adam soymanın keyfine vardım resmen. Satın alınabilecek her şeyin en iyisini satın aldım, oyunu bitirirken 230+ gold vardı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 @bonepart dmg üzerindede etkisi var diye hatırlıyorum, o yüzden demiştim onun dışında cidden gereksiz, oyunu bitirince respec yaptım hepsini magic abandım puanların 160 civarı birşey olmuştu ve yinede çok küçük bir fark vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yeni oynamaya başladım da. Soundtrack efsane olmuş ya, ilk bunu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 OST demişkene; oyunun 35 parçalık asıl ost si çıktı geçen hafta, CE versiyonla gelende sadece 18 parça vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Theme song Lament of Highborn havası vermiyor değil. Gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 denerime girerken walk of champions gibin yerdeki çalan müzik enfesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şimdi bitirdim oyunu. Gerçekten enfes bitti sonu, çok etkilendim. Uzun süredir oynadığım en etkileyici oyunlardan biriydi. Genelde RPG oyunlarını ikinci kere oynamam hemen, aradan birkaç sene geçmesini beklerim. Tadı damağımda kalsın bu oyunun da. Helal sana Bioware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 daha önce easyde oynuyorum demiştim, beceremiyorum falan. sebebi şeymiş; hangi spell karizmaysa ona veriyordum :D bu sefer frost gittim inanılmaz rahat ettim. zaten blood mage + arcane mage hayvani. alistar morrigan wyne mükemmel parti oldu vs. 3 dragonu da rahat kestim. gerçi 3 mage le fazla rahat oluyor oyun bu sefer :D neyse, oyun demin bitti. enfesti... devamı gelse de save lerimize göre devam edebilsek senaryoya, efsanevi olur. tam "3 years later..." havası var çünkü finalde. ağzım açık kaldı cidden helal olsun bioware, kotordan sonra helal olsun yine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 toplamda 3 dragon mu kestin ama 4 tane var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 3 mage belki enfes ama sole bisi war roguesuz o kadar cok item kaciriyosun ki gorsen aglarsin ben roguela ikinci kere bitirdim ilk oyundaki charima acidim yasattigim kiliclar main dual wield warriorumun eindekilerdne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eh warrior açar tekrar oynarız ozaman da :D dlc ler falan hem bitirdikden sonra anlamsız oluyor. oyun bitince üzüldüm dlc den devam edeyim dedim. fakat ı ıh olmii, sarmii ha bu arada 4. dragon? nası yani? birisi mountain top da ikincisi flemeth üçüncüsü arch demon zaten 4? edit: lol warrior açmak saçma olur şimdi farkettim, zaten alistair var, rogue açayım direk edit2: zorluk seviyesine göre gelen exp değişiyor mu? edit3: değişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 brezilyada var bitane juvenile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Earenwen said: eh warrior açar tekrar oynarız ozaman da :D dlc ler falan hem bitirdikden sonra anlamsız oluyor. oyun bitince üzüldüm dlc den devam edeyim dedim. fakat ı ıh olmii, sarmii ha bu arada 4. dragon? nası yani? birisi mountain top da ikincisi flemeth üçüncüsü arch demon zaten 4? edit: lol warrior açmak saçma olur şimdi farkettim, zaten alistair var, rogue açayım direk edit2: zorluk seviyesine göre gelen exp değişiyor mu? edit3: değişmiyor orzammara war acma olayi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki a bakıyorum da bulamadım bi türlü, dlc ile mi geliyor anlamadım. neresinde orzammarın? açma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Notes * Caged in Stone: In the the hall (first room) is a pressure plate. In the Throne Room behind the hall are two more pressure plates (near the west wall). Order the three members of your party to stand on these three plates, then click on the throne to spawn a dragon with some good loot. (See Codex Entry: Caged in Stone) http://dragonage.wikia.com/wiki/Orzammar_Royal_Palace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Board questleri almayı unutmak montla sıçmak gibi birşeymiş. Orzammar'a oradan Denerim'e oradan Red Cliffe derken ömür geçiyor, 3-5 npc veya objeye tıklayacağım diye maymun oldum. Side questlerin bazılarında nasıl bir özensizlik sanki Warcraft World Editor ile yapılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 @BonaPART çok teşekkür ederim, tekrar başlattın oyuna :D yanlız ayıp olacak ama, bu şey ya, elf questindeki ruins dekinden. yani kocaman olanlardan değil :D olsun yine de bi başka karakterle oynanması gerek bu oyunun. tekrardan teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu stone prisoner questi ne koftiymiş ya tam hayal kırıklıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Stone prisoner hangi questti ya? DLC'den bahsediyorsan onun olayı Shale'di zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dlcmiş o quest evet. shale owns ama, dragon fightlarında bayaa bi rahat ettiriyor"muş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şu an bitirdim oyunu tadı damağımda kaldı valla tam finaller başlamadan bitirdim neyseki(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar