Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 @pent 2 hand warrior yerine cunning sword/dagger rogue oyna. çok daha zevkli. ilk karakterim warriordu şu an rogue oynuyorum çok daha eğlenceli. zass said: ya muhtemelen cvp yazılmıştır ama konu çok uzun bulamadım aralarda şimdi pachim yapılı dil olarak us ayarlı windowssda add onları da sorunsuz kurabiliyorum fakat stone prison ve wardenkeep i download %100 olyor fakat kuramio faildiyip duruo bilgi verebilecek varmı. aynı sorun bende de vardı. naptıysam kuramadım o dlcleri oyun içinden. sonra indirip updaterla manual kurdum. ancak o şekilde halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Viktor said: ayni mage fist ile kirabiliyorken neden waryor dolastiriyimki yanimda :P fist resistleyince kendim gidip çakıyordum crit'i. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 miss sorununu nasıl çözcez ya leylanın 35 dex i var archer 10 atıstan 7 si rahat miss mesafede yakın uzaktan falan vurmuyı yani alstair aynı sekilde 34 str si var dex: 22 oda 10 kere vuruyosa 7 tanesi miss en dandik canavarla kapısırken 30 sn sürüyo kesmesi(damage almıyo ayrı mesele :) ) miss vurmak neyle alakalı bide rangeye dex meelee ye str veriyom dogru dimi arcnae warriror verdim spec i 15 str dex ve constr var nasıl dagıtam statları magic ve will 30 üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 melee'de de dex diye biliyorum, dex açıklaması en azından öyle, ben paso str-dex döşedim hemen hemen hiç miss olmuyor fail olmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 archer için ranger yapmak lazım dimi spec i nerden ogrencez rangeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 elf mekanından vendor-kitap olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bu lyrium questinde mage nerde kulede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 orta katlarda bir dolabın içinde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 buldum da. 53g verdi bu. 3 g için değdi mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yalnız ikili diyaloglara karişamamak kötü olmuş. karişabilsek oradan +/- alsak daha iyi her questte kimden ne trip yiycem diye bir garip oluyorum. oyunda short sword yok?! ama daggerlar bildiğin short sword. zirhlar neyse de silahlar üzerine daha cok düşülse iyiymiş. bir de roque for the win. coup de grâce ne güzel şeysin sen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya ben morrigana leyladan leylayada morrigandan ayrilcam dedim simdi morrigan illa benden ayrilmaya calisiyo nasil etcem ben memnundum ikisiylede dilli tukmuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 9-10 saat oynadım şu Lothoring'i bitirdim. Oyun çok sardı. Karakterler mükemmel olmuş, özellikle Morrigan. Bu konuya bakmaya korkar oldum ama spoiler kaynıyor. Hatta bu mesajı atıp direkt kapatıyorum browser'ı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Buyse said: buldum da. 53g verdi bu. 3 g için değdi mi şimdi ben ona persuade le 70 ver dedim dedi ustumde 65 var bide guzel dagger war bu ikisini verim dedi...daggerda yanima kar kaldi gayette iyiydi roses throne u alana kadar kullandim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 brankayı bulma questi brankayı ararken anvilde kitap buldum dead trench e git dedi nerden gitçem mapte açmadıgım yer kalmadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sartherien said: Buyse said: buldum da. 53g verdi bu. 3 g için değdi mi şimdi ben ona persuade le 70 ver dedim dedi ustumde 65 var bide guzel dagger war bu ikisini verim dedi...daggerda yanima kar kaldi gayette iyiydi roses throne u alana kadar kullandim :D 30 golda mi ne satin aldim 65 gold + daggera sattim bide + 25 gold extra aldim 50 gold mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 BonePART said: ya ben morrigana leyladan leylayada morrigandan ayrilcam dedim simdi morrigan illa benden ayrilmaya calisiyo nasil etcem ben memnundum ikisiylede dilli tukmuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 wynn teyzeyi ayartamadım bir türlü. bütün giftleri serdim önüne yok diyor hala D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 leyla ve win teyze 100 aprove dayız. leylayla aşk yaşıyoruz ama kendisini bi yatağa atamadık. var mı bunun için bi yer. kaleye falan mı gidecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ahaha oldu çaktım kampta shlddkslfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sonunda bitirdim bayağı uzun geldi oyun bana.İçim dışım hurlock oldu normal sokaktaki insanları darkspawn gibi görcem artık.Morrigandan çocuğum oldu oyun sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lucretia85 said: Sonunda bitirdim bayağı uzun geldi oyun bana.İçim dışım hurlock oldu normal sokaktaki insanları darkspawn gibi görcem artık.Morrigandan çocuğum oldu oyun sonunda :) asd ben ali ye şaaptırdım dişi olunca karakter. Direk atladı adi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hatesecks = best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi delircem leilanadan ayrilsamda morrigan zorla ayriliyo benden bu ne ya istemiyorum abi ayrilmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ilişki çift taraflıdır. istemiyo kız zorlama dfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tek zevran kalıyor işte oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar