Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o denerimdeki vasıfsız cüce bişey satmıyo zaten anca bütün gün kafa ütüle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yeni content gelmiş oraya return to ostagard mı ne diye, kralın armor'unu felan alma şansı demişler, 5 dolar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 editörü iğrenç yapmışlar ki kullanıcıların kendileri yapıp bedavaya satacağı basit şeyler için 5-10$ kazıklayabiliyorlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 birisi şey demişti, MW2 100 lira, açgözlü EA bile bu oyun için 70 lira fiyat koymuş. demek buyüzden 70 liraymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mw2 pc tarihinin en pahalı standart sürüm oyunu zaten sanırım, onunla kıyaslanınca herşey ucuz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Oyunda para nasil kazaniliyor bilen varmi 100 goldluk itemlara baka baka kurudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oyunda 100+ altını oyunun sonunda gördüm, o zamanda bi halta yaramadı ztn D: 355 altınla filan bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 premium questleri illegal yollarla açmanın mümkünatı var mı ? evet kullanıcam arkadas 1500 küsür puan için 10$ falan vermem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bulabildiğin herşeyi sat. armorlar, oklar, golem parçaları falan baya para ediyor. ayrıca pot harcama boşa. hazır pot alma, malzeme alp kendin yap. pickpocket ta fena değil üşenmezsen. yan görevler var bi de. specialization kitaplarına para harcama, bulduğunda oyunu kaydet kitabı aldıktan sonra tekrar load edip devam et oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 itemlara para harcamayın quest reward ve dlc ile nerdeyse herzaman daha iyisini bulabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dlc ile item edit ya da price edit olayı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dlc = downloadable content oluyor. updater yardımıyla yada oyun içinden dazip (dlc) dosyalarını ekleyebiliyorsun oyuna. bir addon vardı sanki satış fiyatını 3 katına çıakran da hatırlamıyorum şu an tam. ya burda önceki sayfalarda yada bioware forumlarında okudum emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 downloadable content wardens keep olsun stone prisoner olsun collectors edition ile gelenler olsun flash oyunu ile gelenler olsun canavar gibi itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 edik: söylemişler ne olduğunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Tmm buldum ben de şimdi uykusuzluktan biraz körüngöz olmusum telaşa gerenk yok =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Aluriel said: bir addon vardı sanki satış fiyatını 3 katına çıakran da hatırlamıyorum şu an tam. ya burda önceki sayfalarda yada bioware forumlarında okudum emin değilim. hileden ne farkı kalırki onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Senin gibi app ler için koymuslar işte =P=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sam said: editörü iğrenç yapmışlar ki kullanıcıların kendileri yapıp bedavaya satacağı basit şeyler için 5-10$ kazıklayabiliyorlar heh. aksine editor sahane olmus valla direk oyunu yaptikalri seyi evrmislerde kullanmayi ogrenme kcok zor misal tank oyniyorum female char , plate leri direk male modelden copy pasta yapmislar gittim rengine kadar karakterime yakisan heavy chain yaptim plate le denk statlarda cokta sahane oldu sonra human noble da evrdigi shield cok anlamli geldi, sirtinda ailenin amblemiyle geziyorsun abidik gubidik yerlerin amblemi veya tahat shieldlar yerine, gittim shield yarattim cousland amblemli taktim geziyorum, upgrade shield alinca statlari arttiriyor degsitirmiyorum aile kalkanimi cutscene editor falan filan hepsini toplarsak DLC yi gectim birisi ugrassa sifirdan oyun yapar bu toolset ile ama zaten ona ugrasabilicek kapasitede adamda oyun yapimcisidir zaten :P ama bole amator kendi oyunumu yapiyim ne olsa ogreniri mdiye nbiri oturur baldurs gate2 yi en bastan yaratir bunla zamani varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hatun mage açtım yarım saatte kuleden çıkamadım yahu. baydım birden. aksiyon olsun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Letsgetthesunshine said: Senin gibi app ler için koymuslar işte =P=P flemethi level 14'te kesemeyenler utansın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 gold ile alakalı herhangi bir hile yapmanıza gerek yok, vendorlardaki o pahalı itemların hep daha iyisi çıkıyor questlerden ve bosslardan, hiçbirini almayın o yüzden gereksiz. oyun sonu ortalama 300+ goldla falan bitiriyorsunuz zaten. ben sonlarda gördüğüm greater potent potion felan aldım hep 5er 10ar, tüm extra çantaları ve skill kitaplarını aldım,ona rağmen 300g dan fazla bi parayla bitti oyun harcayacak yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya bu flemethi nerde bulucaz evine gidiyorum kapısı kapalı questte son gördüğün yerdedir diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 morrigandan questi aldıysan galiba yanında getirirsen çıkmıyor. kampa bırak morriganı öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet "ne olur ne olmaz ben gelmiyim, ölünce içime kaçmasın, ruhu" falan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 doru öle bi muhabbet vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar