Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

bulabildiğin herşeyi sat. armorlar, oklar, golem parçaları falan baya para ediyor. ayrıca pot harcama boşa. hazır pot alma, malzeme alp kendin yap. pickpocket ta fena değil üşenmezsen. yan görevler var bi de. specialization kitaplarına para harcama, bulduğunda oyunu kaydet kitabı aldıktan sonra tekrar load edip devam et oynamaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

editörü iğrenç yapmışlar ki kullanıcıların kendileri yapıp bedavaya satacağı basit şeyler için 5-10$ kazıklayabiliyorlar heh.

aksine editor sahane olmus valla direk oyunu yaptikalri seyi evrmislerde kullanmayi ogrenme kcok zor

misal tank oyniyorum female char , plate leri direk male modelden copy pasta yapmislar gittim rengine kadar karakterime yakisan heavy chain yaptim plate le denk statlarda cokta sahane oldu

sonra human noble da evrdigi shield cok anlamli geldi, sirtinda ailenin amblemiyle geziyorsun abidik gubidik yerlerin amblemi veya tahat shieldlar yerine, gittim shield yarattim cousland amblemli taktim geziyorum, upgrade shield alinca statlari arttiriyor degsitirmiyorum aile kalkanimi

cutscene editor falan filan hepsini toplarsak DLC yi gectim birisi ugrassa sifirdan oyun yapar bu toolset ile ama zaten ona ugrasabilicek kapasitede adamda oyun yapimcisidir zaten :P

ama bole amator kendi oyunumu yapiyim ne olsa ogreniri mdiye nbiri oturur baldurs gate2 yi en bastan yaratir bunla zamani varsa
Sosyal ağlarda paylaş

gold ile alakalı herhangi bir hile yapmanıza gerek yok, vendorlardaki o pahalı itemların hep daha iyisi çıkıyor questlerden ve bosslardan, hiçbirini almayın o yüzden gereksiz. oyun sonu ortalama 300+ goldla falan bitiriyorsunuz zaten.

ben sonlarda gördüğüm greater potent potion felan aldım hep 5er 10ar, tüm extra çantaları ve skill kitaplarını aldım,ona rağmen 300g dan fazla bi parayla bitti oyun harcayacak yer yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...