dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 nerden anlam cikarsak diye cabalamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yalnız şöyle birşey de var kızlarda böyle şeylerden anlam çıkarılmasından hoşlananlar da var. belirsizlik içerisinde bırakıp sonra egosunu tatmin eden falan. meriç kişilerinin var olma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ıskalamıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 hitgear giysin öpüşürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 elesso said: ıskalamıştır belki yanağımı dudağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 alnı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bunun yanak ile kulak arası modeli de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aslında yanaktan öğerken çat diye yüzü çevireceksin o zaman çogzel oluyor (denendi onaylandı üstüne yüzsüzce "ya pardon ayh yanlışlıkla oldu" denildi) tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bi de ani bi heycanla HAY SENIN AGZINI ÖPEYIM gibi bi tepki verdikten sonra karsindakinin tepkisi... evet o tepki... ben yapmistim. hatirlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 çocuğa umut verip kalbini kırmışsın :( bir bayanın ergen bir erkeğe söylememesi gereken laflar hep bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yok be suratima bayhan gibin bakti, rencide oldum =/ ''öyle deli deeeeli esme basim dönüyor'' gibin baksaydi bile daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 AHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Kaede said: vaniLLe said: demek ki bundan sonra erkekleri alnindan öpmek gerekiyormus, bisi ima etmeye calismiyosan eger. düsünsene ANNE SEFKATIYLE SEVIYOMUS BEEENI ÜHÜÜEEAA diye aglasa, ne komik olur AHAHAHAHA of crit iyide bizim kültürümüzde, yağız anadolu delikanlıları alından öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 tabi ki ama bi kadinin bi adami alnindan öpmesi o sekilde algilanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 namusumsun hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 her kadın alnından öpülmez çok özel bi racondur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 vaniLLe said: demek ki bundan sonra erkekleri alnindan öpmek gerekiyormus, bisi ima etmeye calismiyosan eger. düsünsene ANNE SEFKATIYLE SEVIYOMUS BEEENI ÜHÜÜEEAA diye aglasa, ne komik olur Cuce said: iyide bizim kültürümüzde, yağız anadolu delikanlıları alından öper. [lolcat] it has trap? [/lolcat] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 BabacumMostors said: aslında yanaktan öğerken çat diye yüzü çevireceksin o zaman çogzel oluyor (denendi onaylandı üstüne yüzsüzce "ya pardon ayh yanlışlıkla oldu" denildi) ahaha bana bazen şöyle etki ediyor o, biriyle selamlaşırken hani yanağından bi öpersin ya kibarca, o esnada bazen karşı tarafın vermek istediği yanak ile senin öpmek istediğin yanak aynı olmaz, bi senkronizasyon bozukluğu olur, böyle bi an göz göze gelirsin, işte o an "yeter lan ne bu" deyip şap diye dudağına yapışasın gelir. arkadaşım bile olsa oluyor bazen. ayrıca bu hareket "oeh helal adama" şeklinde bir karizma puanı da kazandırabilir diye düşünüyorum. işte öyle bir şey. ama karşıdakinin cinsiyetine dikkat etmek lazım gözleri kapatıp harekete geçmeden önce. fdsgdfhg. edit: yazarken fark ettim de, içimde ukte kalmış lan bu. kaybetsem de problem olmayacak bi kıza yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Tokadı patlatıp yapışıcan hacı dudaklara kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu gün bi lkıızla konuşurken beni dudapımdan öptü ama rahtsız oldum sesinmi çıkarmadım anladı heralde devamı gelmedi. yalanım varsa ajdar gibi olayhım /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar