Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Nuclear War edit: yok artik ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ehah geç kaldın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 spidee bildi. kojiroh'u "honorable mention" olarak geçiyorum, kusura bakma kojiroh. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Aboo ilk resimde fail mı vardı ki? Neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 resmin altında kabak gibi "it came from the desert" yazıyordu, dalgınlığıma gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 heheo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ahah harbi failmış o zaman. Gerçi ben de fail oldum sayılabilir, aşaaya hiç bakmadıydım. Resmi açınca karıncayı gördüm, aklıma direk 2 oyun geldi biri ICFTD, öbürü ant farm. Karınca oluşu nedeniyle Ant Farm diye düşündüm ama dev boyutlarda oluşu yüzünden heralde ICFTD'dir dedim. Onda da böyle dev gibi böcekler vardı diye aklımda kalmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Lopeth said: heheo mu Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Aslında doğru diyecektim ama ağızlarda tad bozulmasın, seninle de odesiriz sonra Koji. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yok ya haksızlık olmasın boşuna. Yazıyı görmedim diyorum ama ya yalan söylüyosam mesela? :p Bu arada BATTLETOADS diyim ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 James Pond II - Codename Robocod! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mirage (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Hadi o zaman bir tane de benden. Zamanında hastasıydım bu oyunun. Çok kral bulmacaları ve müzikleri vardı. Yıllarca oyunun ismini aradım bulamadım. Sonra bulunca çok sevinmiştim. Bakalım bilen var mı. http://img132.imageshack.us/img132/5139/screenshotvmi.jpg http://img17.imageshack.us/img17/6197/screenshot2uda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 PP Hammer'a benzettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oha mir crit girmiş nerden bilecek onu bu forum SSA aka Super Solver of Adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 SSA aka Super Solver of Adventure Kurallara göre yapalımda kıllık yapmasın mod şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ooo eskilere gidip duralım bizde nostalji bol =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 'kıllık' yapmaz mod, merak etmeyin. cevap büyüteç ile aranmadan okunuyorsa sorun yok. DOĞRU CEVAP VERMEDİYSENİZ RESİM KOYMUYORSUNUZ AYRICA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Kaede said: oha mir crit girmiş nerden bilecek onu bu forum SSA aka Super Solver of Adventure (tu) helal valla, kimse bilemez diye pis pis sırıtıyodum hehe :) Oyunun tam ismi Challenge of the Ancient Empires: A Super Solvers Adventure Ama bende de oyunun yüklü olduğu klasör SSA'ydı. ssa.exe ile çalıştırıyorduk. Önemli olan oyunu biliyor olman zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Diyorum zaten ne varsa mirage da var (tu) Şimdi kıllık olsun diye 20 senelik tentacle hentai oyunu sor diyor şeytan ya dur bakalım bulalım bişeyler kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bonelaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://img253.imageshack.us/img253/5789/40117768.jpg Hadi dayanamadım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar