Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tahmini


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?10,3354806

Burdaki gibi bişeyler yapsak güzel olur mu acaba ? Hem "vay bu vardı" " oha oynadım ben bunu" " ulan babana rahmet carmack" gibi tepkiler verilir, hemde eğleniriz.

Bilen yeni resmi koyar. 2 gün bilinmezse başka resimden devam ederiz.

Sadece pc oyunları değil tüm platformlar dahil olsun. (nes snes amiga vs vs)

İlk resim benden gelsin açılışı yapalım.



KURALLAR v1.3: (GÜNCELLENEBİLİR!)
- sadece soruya doğru cevap verenler ya da aşağıda yazılan özel durumlarda belirli kişiler soru sorabilir. halihazırda doğru cevaplanmamış bir soru varken başka birisi soru soramaz.
- platformdan bağımsız sorulabilir. konsol, arcade, taşınabilir aletler dahil.
- isteğe bağlı olarak bir, iki ya da üç adet resim konur. bir saatte bilinemezse ilave resim istenebilir, bu miktarlardan birinde resim konabilir. soruyu soran ilave ipucu, resim verdiği, cevapların doğruluğu hakkında bilgi sağladığı halde üç saatte bilinemezse cevap açıklanıp oyunu soranın tahminciler arasından seçeceği kişi tarafından başka bir oyun sorulur. soruyu soran cevap vermezse ilk gönüllü yeni bir soru sorabilir.
- en azından bir resim normal gameplay esnasında alınmalıdır, sadece ara video, menü vs gibi oyunun normal oynanış ekranında geçmeyen anların resimleriyle sorulamaz.
- genişleme pakedinin ismi verilmesi zorunluluk değildir.
- oyunun tanınmasını önemli ölçüde olumsuz etkileyen mod içerikli resimler kabul edilmez, oyun modları ya da total conversion sorulamaz.
- verilen cevap mesajın ilk satırında ve sadece kendi başına durmalıdır tercihen cevap değerlendirmesinde karışıklık yaşanmaması için.
- editlenme saati başka bir doğru cevaptan sonra olan bir doğru cevap diskalifiye edilir.
- aynı mesajda sadece bir tahmin yapılabilir. arka arkaya aynı soruya yönelik iki tahmin mesajı atılamaz.
- soruyu soran kişi, soruyu sormasından itibaren en geç 30dk içinde cevapların doğruluğu ya da yanlışlığı hakkında bilgi vermekle yükümlüdür. bunu yapmazsa doğru olduğu düşünülen bir cevabın sahibi kendi sorusuyla devam edebilir, cevap verilememişse ya da cevapların yanlış olduğu kanısı hakimse, ziyaretçilerden biri yeni bir soruyla devam edebilir.
- soruyu doğru bilen kişi teyit edildiği halde 30dk içerisinde yeni soru koymazsa, sırası bir gönüllüye geçer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

metal gear

diyorum önce, hatta şöyle de efsane kapak resmi vardır arak kralı lol:

güzel fikir, bir ara aklıma gelmişti ama soruluş şeklinde belli bir standardı koruma zorluklarından ve soruyu bilenin resim koymaya üşenmesi veya bilinene onay vermeye üşenilmesi durumlarından dolayı o başlıkta sorunlar yaşandığından vazgeçmiştim. deneyebiliriz elbette yine de.

kuralları ilk mesajda sabitleyip, (başlıktaki yarışmaya katılacaksanız 1dk'nizi ayırıp okuyunuz diyorum sadece) başlığı temizledim. arada maalesef kuruyla beraber yaş da telef oldu ama temiz bir sayfa olsun sıfırdan.

sıramı cüce'ye veriyorum bu seferlik, onun hakkı yenmesin, en son bilmişti. onun sorusundan devam ediyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...