fredy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 yine heyecan yaptim lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Revolation açılmış 400 online görmüş duyduğuma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 uo foreverda 1100 player var su an. oraya gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 fredy said: yine heyecan yaptim lanet olsun her seferinde yiyorum ya şu konunun updateini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bronxa noldu ki? bi iptal haberi de gelmedi oyle kaybolup gittiler. var midir haberi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 28 sayfa hype yapacak ne var, özet pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 o günleri hatırlıyorum lan bu topic açıldığı yaz hayatımın en güzel yazı falandı. topiği açan arkım zaten beraber açmıştık topiği çok heyecanla bekliyoduk bu serverı. arkadaşın evine desktopları taşımıştık bi odada 4 bilgisayar bütün yaz uo dota oynuyorduk. bu topiğin açıldığı akşam içmeye çıkmıştık da dur lan server açılmıştır diyip 1 saat erken dönmüştük. açılmadı abi 6 sene oldu hala açılmadı. ya asdasd lan ne güzel günlerdi. daha da ilginci hepimizin sevgilisi vardı kızlar gitse de uo oynasak diye bekliyoduk paso kavga ediyoduk. nerdlüğün dibindeydik ve çok mutluyudk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bakın bu bir dramdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 çocukluk hayalleriyle oynanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 avaholm ne la avatürk'ten 3 mouse - 1-2 ıvırzıvır almıştım, admin olup oyun oynayarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar