Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Black-ice said: oğuz sen avaholmdaki staff olan pyro musun yokusam? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Pyro said: Black-ice said: oğuz sen avaholmdaki staff olan pyro musun yokusam? Evet. vaay oğuz, edik isteriz asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ss isteriz nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Pyro said: Black-ice said: oğuz sen avaholmdaki staff olan pyro musun yokusam? Evet. ben de merak ediyodum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sağ tarafına sae, sol tarafına ros yazılmış unicorn istiyorum boynuzu pembe, yelesi sarı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gel ben yazayım sana anam. ps: özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ya oguz orda gm se ben oynamıcam vazgectim. editci pis herif michalengelo junior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 pyro'nun gm olduğu serverda uo mu oynanır ya bırakın hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 direk yenik başlamış o sunucu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bende oynarım diye indirmiştim. Sileyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oyuncu sayısı düştü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Pyro benim gördüğüm en dürüst insanlardan biri, sizin kişisel düşüncelerinizi bilemeyeceğim. Buna ek olarak, aktif sunucuda kimsenin GM hesabı yok. WoW tartışmalarına gelirsek, WoW dediğiniz oyun, eğer iyi incelerseniz farkedersiniz ki kendinden önce gelen MMO'ların iyi özellikelri bünyesinde toplayarak, üstüne kullanıcı dostu eklentiler ile geliştirmiş bir yapıya sahiptir. Aynısını biz de yaptık. EverQuest, Anarchy Online, UO, WoW, DAOC, vb. oyunların başarılı özelliklerini alarak kendi bünyemizde harmanlaıdk, tabii yeni fikirlerimizde var. Ön yargılarınıza yenik düşmemenizi temenni ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 32 yıldır açılma aşamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ne meraklısınız bronxu harasslamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi pyro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ... super bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 pyro:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 (tu) ÇOK İYİDİ EHEH selam nbr pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 neiloth sen paganda oynuyo muydun?veya bu nick nerden geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hemen patronunu cagırmıs adama bak yaa. bronx da ciddiye almıs bizi yazık olmus. pyro sen bi yumusakcagillerdensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 baya uğraşılmış bir proje olmuş saygı duydum ama, bence uo üzerine bu kadar uğraş, bu kadar çaba, hangi kitleyi almak için, nası bir yere ulaşmak için onu bilemiyorum, kişisel görüşüm çok güzel ama bir o kadar da gereksiz geliyor. yanlış anlamayın, uo; uo haliyle yeterince güzel bu kadar customize etmenin gereği nedir diyorum sadece. başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Killer said: neiloth sen paganda oynuyo muydun?veya bu nick nerden geliyo bi elf name generatorde yıllar once gercek adımı yazmıstım. paganda justin diye bi karakterle oynadım bi süre. baska bi neiloth daha varmış eskiden patide. ismi - siz olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 arkadaşımdı o neiloth da tabi sen olsan tanırdın hearlde aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar