Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ana, bizim Deniz olan Infeqted'dan mi bahsediyosunuz? haberim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 evet o deniz, eskiden lamer lamer takılırken şimdi London schools of economics de masterı derece ile bitirip Stanford da doktoraya başladı asd. Tekrar çağıralım gelsin uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ahahah neyse birimiz adam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Evet duydum Stanford'i ben de onu cok sevindim lan. Insallah profesor olur deniz. Real Analysis'te bi odevi benden gecirmisti (sonra yakalanmisti salaklar euhe), ileride gider ogrencilerinin yaninda bu oykuyu anlatirim tipki filmlerdeki gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 west coasta kaptirmisiz ama, o olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi east coast'u salla. west coast'ta da california'yi salla anasini sattimin hispanikleri yuzunden fasist oldum cunku. en guzeli seattle, amerika'nin bariz en guzel sehri, gelin misafirim olun euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nerede kalmıştık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Pyro said: Nerede kalmıştık? osmanin kilici uo shard full ph(tu) ismi buldum ben. Bu durumda ozgun oyun yaratma istediginiz korelecektir. Yani avaholm daha dogmadan geberdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yoo bence bi serverı sandbox dier serverı da daha bi populer mmorpg tadında bi sistemle yapabilirler bronxa biraz daha zaman veririz ayarlar, direk standart Runuo açmaz da değişik haritali kendi sistemine sahip ama bizim de istediimiz özellikleri barındıran bişey yapabilir gayet housingli crafter classlı , çok item bazlı olmayan ,lootlu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paticiğe de son zamanlar da ipini koparan üye olmuş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mortis bizim kafamızdaki fikir de aynen öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok mu tahmini bir açılış tarihi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bence normal bir uo sunucusu acmak hata olur. Avaholm'un basina onlarca problem gelmisken, daha alfa doneminde yeni bir sunucuyla ugrasmak avaholmu daha da boslar. Ayrica amac Avaholm gibi bir sunucuyu empoze etmek olmali. Yoksa insanlar bu projeyi anlayamadan "aman ya bosver gel obur sunucuya girelim" yaklasimi gosterebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mortis said: yoo bence bi serverı sandbox dier serverı da daha bi populer mmorpg tadında bi sistemle yapabilirler bronxa biraz daha zaman veririz ayarlar, direk standart Runuo açmaz da değişik haritali kendi sistemine sahip ama bizim de istediimiz özellikleri barındıran bişey yapabilir gayet housingli crafter classlı , çok item bazlı olmayan ,lootlu vs. ne runuosu abi sphere zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 E acilacakti hani sunucu? alpha mi baslayacak daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu iş neden yalan oldu herşey hazırdı sunucu açılıcaktı sonra bronx'un bırseyler cıkmıs, şimdi tekrar geri gelmiş yani server o sanıyede açılabilirdi ama hala açılmadı süreside belli değil.. ee bronxun basına ozel hayatta bıseyler gelmese 2 hafta once acılmaya hazırdı, adam geri geldi şimdi neden açılmıyor ki? bir sorunmu var yine söylenmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bugün açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya bu avaholm biraz abartılmadı mı? tamam ben de oynıycam kaliteli oyuncu kitlesi yüzünden ama; kendine özgü bi oyun falan diyorsunuz da resmen uo'yu diğer oyunlardan sıyıran güzel özellikler gitmiş -skill mesela- yerine daoc,wow gibi oyunlardan türeme saçma sapan, zamanı geçmiş, uo nun hardcore oyuncularına uymayacak bi oyun sistemi gelmiş. oyun sistemini şahsen ben hiç ama hiç tasfip etmiyorum istemcinin türkçe olması ve böyle bir oyun sistemi de uo adı altında pazarlanan internet kafe çocuklarına hitap edecek bir oyun olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oha bivrip topiği başa döndürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 heehehe pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bivrip onlar konuşuldu gerideki sayfalara bak sdfsd bugun açılacağı da yalan ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tüh ya en ateşli tartışmaları kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 2 ye ayırma fikri saçmaymış.insanların o kadar sene ugraşılana değilde diğer normal oyuna girmeleri durumunda yazık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 theCio said: bu iş neden yalan oldu herşey hazırdı sunucu açılıcaktı sonra bronx'un bırseyler cıkmıs, şimdi tekrar geri gelmiş yani server o sanıyede açılabilirdi ama hala açılmadı süreside belli değil.. ee bronxun basına ozel hayatta bıseyler gelmese 2 hafta once acılmaya hazırdı, adam geri geldi şimdi neden açılmıyor ki? bir sorunmu var yine söylenmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Açılırsa siz başlayın,bgüzelse bende gelir oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar