Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avaholm bugun açılıomuş

Werb

Öne çıkan mesajlar

yoo
bence bi serverı sandbox dier serverı da daha bi populer mmorpg tadında bi sistemle yapabilirler

bronxa biraz daha zaman veririz ayarlar, direk standart Runuo açmaz da değişik haritali kendi sistemine sahip ama bizim de istediimiz özellikleri barındıran bişey yapabilir gayet

housingli crafter classlı , çok item bazlı olmayan ,lootlu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence normal bir uo sunucusu acmak hata olur. Avaholm'un basina onlarca problem gelmisken, daha alfa doneminde yeni bir sunucuyla ugrasmak avaholmu daha da boslar.

Ayrica amac Avaholm gibi bir sunucuyu empoze etmek olmali. Yoksa insanlar bu projeyi anlayamadan "aman ya bosver gel obur sunucuya girelim" yaklasimi gosterebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

yoo
bence bi serverı sandbox dier serverı da daha bi populer mmorpg tadında bi sistemle yapabilirler

bronxa biraz daha zaman veririz ayarlar, direk standart Runuo açmaz da değişik haritali kendi sistemine sahip ama bizim de istediimiz özellikleri barındıran bişey yapabilir gayet

housingli crafter classlı , çok item bazlı olmayan ,lootlu vs.

ne runuosu abi sphere zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bu iş neden yalan oldu herşey hazırdı sunucu açılıcaktı sonra bronx'un bırseyler cıkmıs, şimdi tekrar geri gelmiş yani server o sanıyede açılabilirdi ama hala açılmadı süreside belli değil..

ee bronxun basına ozel hayatta bıseyler gelmese 2 hafta once acılmaya hazırdı, adam geri geldi şimdi neden açılmıyor ki? bir sorunmu var yine söylenmeyen
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu avaholm biraz abartılmadı mı? tamam ben de oynıycam kaliteli oyuncu kitlesi yüzünden ama;

kendine özgü bi oyun falan diyorsunuz da resmen uo'yu diğer oyunlardan sıyıran güzel özellikler gitmiş -skill mesela- yerine daoc,wow gibi oyunlardan türeme saçma sapan, zamanı geçmiş, uo nun hardcore oyuncularına uymayacak bi oyun sistemi gelmiş.
oyun sistemini şahsen ben hiç ama hiç tasfip etmiyorum istemcinin türkçe olması ve böyle bir oyun sistemi de uo adı altında pazarlanan internet kafe çocuklarına hitap edecek bir oyun olarak görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:

bu iş neden yalan oldu herşey hazırdı sunucu açılıcaktı sonra bronx'un bırseyler cıkmıs, şimdi tekrar geri gelmiş yani server o sanıyede açılabilirdi ama hala açılmadı süreside belli değil..

ee bronxun basına ozel hayatta bıseyler gelmese 2 hafta once acılmaya hazırdı, adam geri geldi şimdi neden açılmıyor ki? bir sorunmu var yine söylenmeyen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...