Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ben eve internet bağlatmadan server açanın kafasına düşerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 senelerce uo oynadiktan sonra her cikan oyun icin "UOdaki tat yok" diyip durdum, ve acikcasi simdi bunu cok merak ediyorum. hesap icin basvurdum, oyunu da indiriyim bu gece. said: Alfa yayınına ilk giriş yaptığınızda, lütfen UO beklemeyin, UO düşünmeyin, UO ile kıyaslama yapmayın, yeni bir oyun oynarmış gibi açık kafayla tecrübe edin. Bir çok oyuncumuzun memnun kalacağını düşünüyorum. ehu, dediginiz gibi olsun madem, oyle deneriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Nix-Seraphim said: aquila sen kımsın lan bana laf atıyorsunda kendın ztn rekorsun aquila diye açmıssın account u ben Nix dıye kayıt olmustum galiba sifresını emaılını hatırlamıyorum tekrardan kayıt olamadıgım ıcın sonuna seraphim ekledım , ayrıca dıkkatını cekerım spheredakı bulundugum guıld olarak acmadım aklıma öyle geldı yazdım kayıt oldum ok neyse sıze ıyı oyunlar :) ABİ :) KOYMUŞ ZORAKİ KİBARLIK YAPIYORUM DİYE BAGIRIYOR, KADINLAR VE ÇOCUKLAR ÖNDEN KAÇMAYA BAŞLAYALIM BENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Xaenin said: Ben eve internet bağlatmadan server açanın kafasına düşerim. Kambersiz düğün olur mu kankut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yalniz reja edicem bagirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 doryi brit mezarda kesip cesedini dunyanin dort bir yanina dagitmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sukru degilsen acma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aklini bile alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Brit mezar falan olmayacak ben çok gerildim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 evet abi. rune'lar bilinmedik olcak falan. çok kötü şimdilik. alışcaz artık illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gokhani kostururuz, marklar gelir her yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 mark recall gate fln da yokmuş aquila. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Dağ bayır koşacaksınız olm, sonra bir ağaca veya yerdeki taşa takıldığınızda ilk küfür edeceğiniz adam ben olacağım fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Pyro ne durumda server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tasa takilmadanda kufur ederiz sana istersen, istemesende ederiz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya wowda mage acmamin en bas ozelliklerinden biri de az kosiyim surineyimdi recall hakkimiz engellenemez =( daha oynamadan isyan etmeye basladim fg evimiz olcak mi? kill dusurme saatlerimde app tamerla kus kedi kopek tameleyip evmin onune doldururdum =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Crafting de yokmuş =/ Alışması zor olcak ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Beleglor said: Pyro ne durumda server? Server hazır şu an forumda da dediğim gibi. Sadece Bronx'u bekliyorum. Tuba ben sana börtü böcek çıkartır veririm kuzum, sen üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ulan o yok bu yok, ne var serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Karı var dahasına gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sacma sapan oyunlari birakin da dota +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tutamdik ki biraksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Şükrü tuttu mu kolay kolay bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tuttugumu koparirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar