Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bunların en ilginç olanı 5140 yani en sağ resimdeki bordo renkli telefon. Normal bir telefonda olmaması gereken özellikler tüm marka ve modellerde sıkça görülmeye başlandı. Radyo dinlemek, fotograf çekmek, internete girmek gerçekten uç nokta örnekler olmasına rağmen bir çok modelde var. Fakat 5410 iyice ileri gitmiş: Decibel meter (Ses desibel ölçer) Flashlight (Foto Flaş) Push to Talk* (GPRS üzerinden walkie-talkie) Integrated digital compass (Pusula) Fitness Coach (İdman yardımcısı)[signature][hline]BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ[Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Haziran 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 gavur yapıyo işte.[signature][hline]all fired up
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ordaki flashlight, flash anlamında değil de fener anlamında kullanılmış. Zira bir kaç telefonda daha var fener özelliği.[signature][hline]VII.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 görüntüsü yeter o gırmızı telefonun. Yannız baştaki hoş bişiye benzio o ne öyle bilgisayar gibi :). Çıksın satam 6600'ı ondan alim bi dane :D.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kirmizi telefonda da flashlight oldugunu sooleyebilirim bi modelinde var su anda nokia nin su gecirmez oldugu iddia edilen turuncumsu bi model bi kiz da vardi flashlight i harbiden guclu ama[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Buda 7610 muş. Bu arada Ses desibel ölçer ne boqa yarıcak :)[signature][hline]BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 o kırmızı nın harbi gorunusu cok gusel almak lzm:)[signature][hline]
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yarışma düzenleyip seyirciden gelen alkışa göre kazananı belirlemek istersen çok işine yarar desibel ölçer mesela.[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya telefon işte ya TELEFON YA Buradaki bütün işleri yarım yamalak yapan herbişiye maymun iştahı ile saldıran birşey bunlar ya hiç sevmiyorum telefon melefon cep telefonu yok fotoraf çekiyo yok bu yok şu hepsi yarım yamalak hiç kalitelide çekmiyor yani aa bu iyi çeker demeyin gitsin bi aynı fiyattaki bir dijital kamera ile karşılaştırın (yarı fiyatıda yeter zaten) Gerçekden hiç mantıklı gelmiyor sırf karizma için alanlarda cabası Ha diceksiniz sen alamıyorsun bıybıy yapma bankamda 2 sağlam bilgisayar alıcak para biriktirdim:) Fotoraf çekiyor yarım yamalak Ses kaydediyor rezil Hafızası var birşey sığmıyor hesap makinesi bile kullanışsız lan:) bi windowsun şu içinde gelen hesap makinasını koymadılar ki bi işe yarasın bi zorluyalım Bence sırf telefon ile konuşma telefon rehberi sms zil sesleri 5 6 gün gidicek piller vs.. gibi telefon özelliklerini tamamen sorunsuz ve mükemmel yapan bir telefon sürseler çoook daha ucuza olur hem kesin alırım çünkü resim çekicek adam gider yarı fiyata kamera alır güzel çeker resmini yada nebliyim ses kaydedicem diyen çok daha ucuza bi kayıt cihazı alır minicik oyun oynucak adam telefonda niye oynasın alsın bi game boy son versionlarından oynasın çatır çatır ha niye hepsini bir araya birleştirip yapıyorlar anlamıyorum fiyatıda uçuyor böylece Pusula kullanıcak adam minnacık bi sulu pusula alır hem salak bi telefona güvenmez kimse niye kullansın pusula? pusula kullanıcak duruma düşücek adam telefona güvenmez gider adam gibi bişi alır atar cebine hem telefonun pili bitse napacan ha? Desibel ölçeri napıcan lan gece 12den sonra ortam desibelinimi ölçücen? ona ihtiyacı olan gider minnacık birşey zaten desibel ölçecek bir cihaz alır ölçer doğru düzgün:) *Anti Nokia*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 09 Haziran 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Nokia kullanıyorum. Kafanı parçalarım senin.[signature][hline]VII.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kullanın kullanmıyın demiyorum ama bence son derece saçma birşey paranı herşeye yatırıp yarım yamalak özellikler alıyorsun ziyan:( nokia bendede var ama bitek internettekilere veriyorum ki ev telefonu bütüngün ötmesin malum onu kapatamıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hastasıyım nokia nın tuş takımına kullanım zorluğu getiren boktan dizaynlarının[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 chemical ne alakası var pardon? Ben resim de çekiyorum hafızasına tonla film ses falan da yüklüyorum.çok da güzel bişi. telefonla çektiğin resimler eğer güzel ışıkta çekmişsen gidip standart fotoraf boyunda tab bile ettiriyosun sanki normal fotoraf makinesiyle çekilmiş gibi çok güzel resimler oluyo arada. Olmasa bile kalitesinden daha önemli bi özelliği vardır bazı resimlerin, hatıra özelliği taşıması. Telefonumda fotoraf makinesi olmasa cebimde digital cam. taşıycak bi adam diilim, özellikle resim çekmeye gitmiyosam tabi. Bi an bişi görüyosun ve çekiyosun. Yada bişey yaşıyosun o an, direk resimliyosun.. bence süper bi özellik.[signature][hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 süper bir şeymiş... 5 yıl bekleyip,bunların fiyatları düşünce bir tane alayım :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eh işte sırf atraksiyon şeylere yarıyor işte (ulan hiç beklemezdim bu lafı benden haa) adam gibi bir işe yaradığı yok sonuçta:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sade nokia'lar hala duruyor.. ama özellik isteyenlere farklı farklı özellik koyuyorlar.. mesela birinde mp3 + radyo varken birinde sırf radyo var.. ya da şu 7610 (son konulan) kamerası diğerlerinden güzel.. ayrıca chemical bunlar şu an geliştirilme aşamasında. dijital kamera felan yeni yeni çıkan şeyler. bir anda sony kalitesinde süper çekim bekliyemessin. bak 7610 kamerayı geliştirdi. Gittikçe kameralar gelişicek böylece..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Chemical, 09 Haziran 2004 18:43 tarihinde demiş ki: eh işte sırf atraksiyon şeylere yarıyor işte (ulan hiç beklemezdim bu lafı benden haa) adam gibi bir işe yaradığı yok sonuçta:) abi saçma sapan konuşma ya söylediğine inan bare.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 naturel ben alfabeyi sayarken sen sayıları yanlış söylüyorsun demen gibi birşey oldu bu? nedemek söylediğine inan ya? inanıyorum işte saçma:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bunlar telefon mu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende onu diyorum işte telefon değil herbirşeyi yapmaya çalışan cihazlar ayrıca telefonlada konuşabiliyorsun bunlarla Windowsa yemek ısmarlama sistemi ekleseler böyle bişi olur:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 windowsa yemek ısmarlama sistemi eklemelerine gerek yokki zaten internetten çok güzel pizza siparişi verebiliosun gelio yiyosun.chemical söylediğine inanıyosan harbiden yanlış tanımışım seni.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 Haziran 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Nokia kullanıyorum. Kafanı parçalarım senin. [signature][hline]VII.
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 telefon alıyorsam telefon özelliği, kıpraşma özelliği birdemesaj özelliği olsun yeter, kalanı sadece fiyat arttırıcı gereksiz şeyler. 600 milyon-1 milyar para verip düttürük bir telefon mu alıcam yok öle yağma :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 iyice b.kunu cıkarıyo bu adamlar görgüsüzce desinglar yani.. Sadelik yok ille böle fantastik olaylar olucak görüntü olarak[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki: windowsa yemek ısmarlama sistemi eklemelerine gerek yokki zaten internetten çok güzel pizza siparişi verebiliosun gelio yiyosun.chemical söylediğine inanıyosan harbiden yanlış tanımışım seni. yahu örnek verdik alal ya bu aralar okulda çok fazla elinde aşmış nokia modelleri ile gezinen 6. sınıflar gördüm sırf müzik çalıyorlar telefonda melodi falan serviste kafamı mikiyorlar ondan ters etki yaptı sanırım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Öne çıkan mesajlar