Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 benim annemde sayısalcıyken tıp okuycaksın diyip duruyodu zorla sayısala sokmustu sonra habersiz esit agırlıga geçmistim hukuk okuyacaksın hukuk demeye başlamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ille tip olucaksa girsin kendi okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aquila said: ille tip olucaksa girsin kendi okusun. Aga annelik işte o gözle bakmıyorlar ki , sen tıpa girsen iş olayı felan sıkıntısı olmıcak iyi kazanacaksın ya annen o zaman işte acayip bir mutlu olur.Yani o yüzden öyle şeyler demeleri normal. Birde çoğu anne kendi o tarz bölümleri okuma fırsatı olmadıgından oğlu/kzı okusun diye çok ister. Hor görmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Killer said: istanbul bilgi bilg bilimleri %100 bahçeşehir yazılım müh %100 kadir has bilg müh %100 yeditepe bilg müh%100 sonra bunların %50leri sora ıvır zıvır. yarın yapıcam tercihi son bi tavsiyesi olan? dostum bahçeşehir yazılımda okuyan 2 pati daha vardı bi arkadaş hiç beğenmiyordu okumasına rağmen.bence bi konuş niye beğenmiyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geçti artık sdfs.inş kazanamam orayı =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 zevkine girip 290 puan yaptıktan sora yaptığım über tercihlerim. ya şimdi ben bunlardan birini kazanıp gitmezsem şuan okulumda bi sorun falan çıkmaz demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 SPectre88 said: zevkine girip 290 puan yaptıktan sora yaptığım über tercihlerim. ya şimdi ben bunlardan birini kazanıp gitmezsem şuan okulumda bi sorun falan çıkmaz demi. seneye okuldan aldığın puan yaklasık 45 puan iner.Ama okuduğun için bişi ifade etmez tabi. Ama ilk 2 tercihe çok güldüm abi aşşağıdakilere bakınca :)Cidden rencide etmek için söylemiyorum alınma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aa sal dan mezun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Frantic @ aslında hepsini o tarzda yapıcaktım sonra bi arkadasım malzeme yaz geçiş falan yaparsın fikrini soktu kafama ondan öle . pogodi@ ne olmuş sala (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Riverwind said: benim annemde sayısalcıyken tıp okuycaksın diyip duruyodu zorla sayısala sokmustu sonra habersiz esit agırlıga geçmistim hukuk okuyacaksın hukuk demeye başlamıstı tavsiye verir akıl verir ama emir verir gibi bölüm seçtirilmemeli ben çok insan tanıyorum 3. sınıfta bölümü bırakıp istediği bölüme geçeni boşverin ananızı babanızı tavsiyelerini dinleyin tabi ama istediğinizi yapın 3. sınıftayım ben hâla insanlara bölümümü anlatmaya çalışıyorum bana hâla mimar olsaydın falan diyen var (gastronomi) ne okumak istiyosanız onu yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Abi önceden eve öss sonuç belgesi geliyordu, bu sene gelen var mı hiç, yoksa kalktı felan mı şimdi aklıma geldide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bana gelmedi anca 10 yıllık özel üni broşürleri geliyor ya. gerçi ona da şükür. dershane broşürü gelse daha kötü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yav said: bana gelmedi anca 10 yıllık özel üni broşürleri geliyor ya. gerçi ona da şükür. dershane broşürü gelse daha kötü ahaha abi benim son ay dersaneden kaydı silmişlerdi , 0 üniv broşürü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 birşey sormam lazım yeditepe yetenek sınavı ayın 5inde ben şimdi ilk tercihte orayı yazayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hala karar veremedim ege iibf iktisat istiyorum bi de burda yaşar hukuk açıldı. onun %100 burslusunu yazsam mı üstüne diyorum. ya da ege-deü arasına mı yazsam diyorum. olmadı en alta yazarım da anlamı olmaz sıralamam 39k HMMMMM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bir an önce karar ver :) yaz ege iktisat bosver tek tercih yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yav said: hala karar veremedim ege iibf iktisat istiyorum bi de burda yaşar hukuk açıldı. onun %100 burslusunu yazsam mı üstüne diyorum. ya da ege-deü arasına mı yazsam diyorum. olmadı en alta yazarım da anlamı olmaz sıralamam 39k HMMMMM. O iş tam belli olmaz ya, istek sırana göre yap tercihini.bende: *45k *46k *47k *49k *51k *75k *52k *54k diye gidiyordu ama 75in altı diye direk ölü olmaz altaki tercihler çünki belli olmaz o bölümün kontenjanı az mesela burslu bide talep çok olur felan birden iner 50klara felan , seninde o tarz bişi olmasını istemiyorsan isteğine göre yaz derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 O kadarını iyi biliyorum da. Yaşar gibi yeni ünilerin hukuk puanlarına baktm (yaşara bakamıyoruz çünkü ilk senesi) mesela atılım %100 en az puanla alan burslu hukuk ve anca 15bin'e düşmüş. Bu açıdan bakarsak Yaşar%100ü en başa yazsam bile tutmama ihtimali çok yüksek ama işte belli olmuyor Zaten sorun orda değil, sorun hala hangisini daha çok istiyorum onu bilmedğim için var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 @yav daha tercih yapmadn sen yav :D yarın son gün (:D hmm,abi içinden hangi tercihi yapmak istiyosan onu yap ilerde pisman olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Frantic said: SPectre88 said: zevkine girip 290 puan yaptıktan sora yaptığım über tercihlerim. ya şimdi ben bunlardan birini kazanıp gitmezsem şuan okulumda bi sorun falan çıkmaz demi. seneye okuldan aldığın puan yaklasık 45 puan iner.Ama okuduğun için bişi ifade etmez tabi. Ama ilk 2 tercihe çok güldüm abi aşşağıdakilere bakınca :)Cidden rencide etmek için söylemiyorum alınma abi. afyondaki malzeme o kdr iyi değil hatta seramik mühdi orası sonrada malzeme oldu bi kaç karbür,börür gösteriyorlarmıs fazladan hammadde derslerinde oyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 An itibariyle yapmaya başladım DIM DIM DIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hadin hayırlısı http://img5.imageshack.us/img5/1536/trcih.jpg ilk 7 ve 9.tercihler imkansız. 8 ve 11'se meçhul. ege iktisat olur gibi. deü iktisat ise cepte sayılır. son tercihim de yeni bölümmüş öylesine yazıverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 İyi ihtimal 6. tercih kötü ihtimalde 12. olcak gibi :) Birde bu listedeki bölümlerin ve bazı okulların adını sınavdan sonra öğrendim ki o kadar kötü geldi ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 umarım 2. veya 3. tercihime girerim ama büyük ihtimal 4 olcak. 2. tercih yeni açıldı 3. tercihimin olması için 2754 kişilik bi kaymaya ihtiyacım var. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 4 olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar