MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sabah kalktım denedim 3G yi hiç hızlı gelmedi. Kapattım geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bathory said: Bahsettigimiz sey Windows'da zaten. Diger OS'lerde denemedim ama olmaması icin bi sebep yok ortada. mac for teh win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İlk 2 ay abanır herkes sonra fatura bi gelir rhatalar merak etmeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3g ye hoşgeldiniz diye mms geldi, çok heycanlandım ama neyseki sanırım burda 3g çekmio, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hızlı degıl derken eskiden iphonelarında youtube videosu izlmeye calısanlar tekrara denediklerinde farkı gordu zaten. ha tellcom bu kadar yuklenmısken uber hızlar beklemek pek mantıklı deigl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ilk günler böyle olması normal. sabah uyandığımda vardı 3g şimdi yok mesela. zaten kullanıcagımıda sanmıyorum. ama görüntülü konusma 1 dk/kontor olayı iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Herkese merhaba, Ortayaş bunalımına girmiş bir teknoloji manyağı olarak 3G'yi denemem ve sahip olmamam düşünülemezdi. Ve bir gün önceden yaptığım başvuru ile bu sabah 3G hattım açıldı. (böylece ev cnn haber merkezi tadına da kavuştu ya) İlk izlenimlerim şunlar; * Görüntülü konuşma: sadece belirli arkadaşlarımla görüşeildim çünkü Turkcell'de çalışan tanıdıklarım dışında kimse benim gibi önden yazılmamıştı bu konuya. görüntülü konuşma çok da kaliteli değildi (not: buarada ben Nokia E75 kullanıyorum aradığım kişi de Nokia E65 kullanıyordu) bazen frame atlamaları yaşanıyordu. * Internet : Aıkcası aradaki hız farkını anlayacak becerim yoktu, ama bana aynısı gibi geldi, yinede birşeyler indirdiğimde Nokia uygulamalarından mesela fena inmedi. bu arada heryerde 3G hizmeti yok malesef, bizim evin bulunduğu bölgede 3G varken (telefon sol üst tarafında yayın kalitesini gösteren sinayl gücü şeklinin altında 3G yazıyor), bir kaç sokak ötede ilgili işaret bildiğin anten moduna geçiyor. * Mobil TV: sağolsun Turkcell'de çalışan bir yönetici arkadşaımı gün boyunca telefonlarımla taciz ederek mobil tv ayarlarımı yapmaya çalıştım ama sevgili operatörüm Nokia'nın en son sürüm E serisinin 75 nolu modeline destek vermediğini öğrendim. Böylece 24TL'lik aldığım mobil tv paketi kaçtı bana. Sonra Turkcell'den bir başka arkadşaım bana bir sms atarak wap adresi ile mobil tv'ye bağlanabileceğimi söyledi bende kendisne 3G varken neden 2G uygulaması ile uğraşıyorum dediğim de sana 3.1G yaparız ayıpsın cevabı aldım :P şaka bir yana wap ayarlarından denedim ama yine de olmadı ve mobil TV şu anda çalışmıyor. Kısaca gün boyunca Nokia E75 modeli için para ödeyip testler yaptım servis sağlayacım için. Artık bana bir yerin beta key'in veririler diye düşünüyorum :) Peki nedir benim beklentilerim; Mesela artık boğaziçi köprü geçişlerinde OGS yerine telefonumu kullanmak istiyorum, Mesela; Lig TV ve Digitürk aboneliğimi mobil TV'den seyretmek istiyorum (nasılsa hem Turkcell hemde Digiturk aynı grup neden yapamasınlar ki bkz. Battle.net) Mesela artık digital imza'yı daha yaygın kullanmak üzerinde telefon taşırken ayrıca birde kredi kartı taşımak istemiyorum, Artık el oğlu 4G kullanmaya başlamışken bakalım bizim bu 2.5'tan 3G nerelere varacak... Son söz henüz 3G olmamış, 2.56 yada 2,85 diyebilirisiniz ama 3 demek için daha zaman var. Not: Abso sende geçmişsindir 3G'ye ararım akşama seni dünür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya zaten Türkiye'ye teknoloji kulvarında neyin tam anlamıyla geldiğini gördük ki şimdiye kadar? Operatörlerin reklam bombardımanından gaza gelip havaya girince böyle hayal kırıklığı oluyo işte... Millet ADSL'i SDSL'i falan bırakıp fiber optiğe geçerken biz hala 56k internet kullanıyorduk Türkiye'de Otomobillerdeki navigasyon olayı son bir senedir yaygın o da dışardan takma aletlerle. Elin oğlu 10 senedir kullanıyo bu teknolojiyi arabasında, üstelik fabrika çıkışlı... vesaire vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 El oğlu malesef 4G'ye gecmedi henuz. Dünyada o hizmeti kaldıracak bir altyapı kurulmadı. Test sürecinde ama. 1, 1bucuk yıla gecicek 2-3 ülke 4G'ye. Mobil tv olayı cok iyi bence. görüntü kalitesi gayet tatmin edici düzeyde. yalnız iphone kullanıcılarının apn ayarlarını yapması gerekiyor izlemek icin. (Vodafone için konusuyorum. Turkcell ve Avea'nın sistemi nasıl bi bilgim yok.) Onun dısında 1bucuk aydır kullanıyorum 3G'yi. Ben cok memnunum sahsen. Gerek hızı olsun, gerek kapsama alanları olsun, daha çok yeni bir sistem için gayet başarılı bence. 3 operatör de çok iyi iş çıkardı kesinlikle. Görüntülü konusmayı da sadece ilk açıldığı gün yaptım. O da meraktan. muhtemelen bir daha da kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 japonyada şu an 4g kullanılıyor turkcell 3g eğitimlerinde duydum 2001 de 3g ye geçmiş japonya şuanda 4g kullanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/4g#Developments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Test ediliyor demişlerdir muhtemelen. Cünkü geçmediler henüz 4G'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 demek turkcell yanlış bilgi verio hmmm. bu arada ben 3gye gectigimden beri bana atılan mesajlar 2 saat gecikmeli geliyor sizde de oluyor mu böyle birşey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bende olmuyor ayrıca turkcell sağolsun 1 saatlik bedava görüntülü konuşma verdi, thx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bende 3.5G diye bisi var herhalde iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.ttnet.com.tr/web/170-1109-1-1/tr/evde_ttnet/kampanyalar/ttnet_ucan_internet_3g_ile_ucuruyor_kampanyasi şöle bişeyler de var ama çok kasmışlar, kullanım şartarını okurken baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 250mb internet kimin neyine yeticek allaşkına ya, dalga geçiyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 anasını satiim böle işin ya. bu ülkede internet = download resmen. :/ ne latency önemli, ne upload ne bişey. geberin lan. bi de herif gelmiş bana demosunu yaparken 1 GBlık dosyayı 2 dkda nasıl indirdiğini gösteriyo. bi de bu video resmi değilmiş de bilmem neymiş, falan afra tafralar... Bana ne be istersen 1 snde 1 TB indir. Bana sunmuyosan naapiim yani?! ADAM GİBİ İNTERNET İSTİYORUZ ULAN! bu devlet bişey yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 tel için ucuz olsun acil bişeye bakayım ayda 1 liraysa bence gideri var ama hat vergisi, 24 ay şartı, abonelik filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 250mb yeter canım mobil kullanım için. ben ayda 100mb kadar kullanıyorum. pakedim 4gb oluyor şimdi, napayım o kadar kotayı mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 1 ay 3g'yi denemek istiyorum (hattım turkcell) en ucuz nasıl yararlanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Görüşmeli konuşmada ne kadar download yapıldığı ile ilgili bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 görüntülü konuşma normal konuşma tarifesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya ben bu fiyatlandırmadan hiçbirşey anlamadım turkcell'in. Hep taahhütlü(ne biçim kelimeyse google dan aradım düzelttim) paketler koymuş. Ben 1 gb kullanırsam 3g ne kadar öderim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturasiz3Ginternet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar